Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM
Am eu pe cineva care mi-a facut toata mobila in casa...nu si tarc dar daca vrei intreb daca poate face...

da, as vrea, dar nu chiar acum, ca mai e timp... te bat eu la cap atunci, sar'na mult! saritoare, ca de obicei

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM
Am eu pe cineva care mi-a facut toata mobila in casa...nu si tarc dar daca vrei intreb daca poate face...

da, as vrea, dar nu chiar acum, ca mai e timp... te bat eu la cap atunci, sar'na mult! saritoare, ca de obicei

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

cu ce pot si stiu...cu cea mai mare placere...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna ziua,

Ce fac boboceii???
Astazi nu mai e asa de frumos afara, pacat!!

Ma bucur nespus de mult ca v-a placut bobocica mea si de tati al nostru si va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.

Lidia ma bucur enorm ca Stefan nu a mai facut febra. Pana la urma sper sa-i dati de cap definitiv si sa vina baiatul acasa. Pupaceste-l din partea noastra!!!

EDI pe unde mai umblii?? acum ai devenit tu scump la vedere?? Sau iara te-a prins maica-ta cand fugeai din pat?! Mi-e cam dor de tine, si de buzitele tale frumusele..... sa le VAD nu de altceva....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

EDI pe unde mai umblii?? acum ai devenit tu scump la vedere?? Sau iara te-a prins maica-ta cand fugeai din pat?! Mie cam dor de tine, si de buzitele tale frumusele.....

poze cu noi

poze DARIA

Suntem aici! Nu plecam nicaieri (fara voi)!
Va citim dar daca n-avem nimic de spus...
V-am vazut pozele cu ghioceii si pe tati, Dariutza si Matei...care mai de care mai frumos. Sunteti o familie minunata!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Feteee... Karina nu accepta wrapul, concluzie 2 bulioane aruncate pe geam...asta e, dar a fost amuzant cand am incercat si eu si tati sa ne infasuram in wrap...e o mare arta si daca nu am dat cu matura azi sigur wrapul m a ajutat sa iau praful si firele de par de pe jos....cine are wrap stie ce inseamna 5 m de material pe care il fluturi ceva pana te faci mama omida.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna!

Sunt si eu pe-aici, citesc din urma si am vazut ca m-ati urat muuulte din voi, si inainte si dupa.

Sunt in afara subiectelor care se discuta dar revin mai pe seara.

La botez a fost vreme superba de primavara, la fel si ieri. Seara am plecat spre bucuresti si din pacate am calatorit in niste conditii mizerabile. Sora mea mi-a facut program sa ma intorc miercuri in bucuresti si si-a invitat o zuza sa mearga cu masina; eu aveam nevoie sa fiu maine aici, drept urmare a trebuit sa ma imbarc. Am calatorit 5 persoane mature si un copil intr-un matiz. O mare nesimtitre din partea lor, sunt unele dati ca asta cand regret ca nu ne-am cumparat si o masina.

Nu va imaginati ca mi-au si trezit copila care-mi dormea in wrap cu fata la planeta ca soferul obosiese si fetele trebuia domnule sa iasa si ele din masina asa ca 3 sferturi din autostrada a trebuit sa alaptez intr-o pozitie cumplita si cu grija sa nu lovesc capul copilei de portiera. Am resit apoi s-o culc in cos pe picioarele mele.

In sfarsit, toate au trecut, le sunt enorm de recunoascatoare parintilor mei care s-au ocupat de botez, mai bine nu putea iesi decat daca faceam un eveniment monden ceea ce am evitat intrucat posibil sa facem cununia religioasa vara asta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

WOW, cata promptitudine EDI. Asa barbatel oricine si-ar dori... Pai daca nu aveti ce scrie, inseamna ca totul este in regula. Ne bucuram si va pupam!!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

buna ziua!

va dorim o primavara frumoasa tuturor mamicilor si boboceilor!

preety noi il avem pe www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5819&c_id=153&cf_id=156" target="_blank">asta, dar sincer sa/ti spun nu prea si/a meritat banii, sa vedem de/acum incolo poate o sa stea mai mult in el, deocamdata mi se pare ca sta cam cocosata si nuj o las mai mult de 5 min. si pe de alta parte ma gandesc ca atunci cand o sa stea ea mai bine o sa/i ramana mic ma rog...

noi avem o problema: se numeste hemangiom plan, e fix in frunte intre ochi o urma usor vinetie in forma de v. are si la spate deasupra cefei un corespondent, o linie usor rosiatica, dar care e in par nu deranjeaza. la inceput nici nu prea am dat atentie, crezand ca o sa/i dispara odata cu alte punctulete/bubite de pe fata, s/a mai estompat intr/adevar, dar eu tot il vad. pediatra zice ca o sa dispara pana la 1 an, daca nu, se poate opera cu laser... mai are cineva problema asta? citisem mai demult ca a mai scris cineva despre asta, dar atunci nu prea am dat importanta...

300 + anda felicitari

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fce, si noi avem hemangiom... nush daca e plan sau de care e, e ca o pata adica, nu e iesit in relief... avem la Edi si Robi la ceafa, dar Babymom m-a asigurat ca e 'muscatura berzei' si nu e grav... trece, nu trece, e acoperit de par si e ok. La Robi avem si intre ochi, fff usor vizibil, dar eu il vad, cum bine zici.... la fel zice si pediatra mea, ca pana la un an trece.... si daca e asa f putin vizibil, iar nu-mi fac probleme. daca era iesit in relief, daca era mare, daca cupilu' avea mai multe hemangioame pe corp, atunci era o problema... altfel, eu zic ca e ok.

se poate opera cu laserul din cate stiu, dar depinde de tipul hemangiomului... ca-s mai multe tratamente, fiecare tip de hemnagiom cu tratamentul sau...

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Intru pe fuga sa va salut si sa va urez o primavara minunata, plina de prospetime, flori si bucurii!

Noi suntem bine, am sarbatorit venirea primaverii plimbandu-ne toti 3 in parc. Azi iarasi am luat-o la picior prin oras, de data aceasta doar eu si Carla. Au revenit plimbarile! De abia astept sa infloreasca copacii si sa cante pasarelele

Eva, de abia astept sa pui primul filmulet cu Luca la masa.

Salutari tuturor si bebelusilor bolnaviori sau mofturosi.

Carla papa binisor zilele acestea, azi 130 g piure de fructe din borcanel si 120 g piure de legume cu 1/4 galbenus de ou - facut de mine + 320 ml lapte pana acum. Doamne ajuta sa o tina tot asa. E sanatoasa, vesela, activa si miscareata - o dulceata de fetita

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput