Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
luminita2008 spune:
Laura, dap, am inceput si noi cu cereale... sunt f entuziasmata deocamdata, ca merge bine... din bibe
... oho, ce ma asteapta...
azi nu iesim afara
.... nu am cu cine.... tati e blocat cu masina in service, mama nu vine azi... de fapt, nici nu stiu cand vine... sper ca maine... 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
grasuniciu meu este pe lapte praf din ianuarie 
in fine, nu vreau sa ma plang, asta a fost situatia, el sa fie sanatos. Primele 2 luni insa au fost pe san, si atunci a luat spectaculos in greutate.
Pana la urma, bravo lui... de la 4k200 unde se putea duce
?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Merci cuscra , dar ce aveai nevoie de bani? stai linistita ca o sa apara ei pana face fata 18 anisi sa vezi atunci, te duci cu sacul sa-i iei de la banca![]() Mai fetelor e ziua cumnatei, ce fel de maturoi sa-i iau cadou? ca doar e pretentioasa, nu pot sa iau orice maturoi, unul zburator o fi bun?! Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
eu am primit de la soacra mea cand a fost ea in tari straine o vrajitoare.... una de aia de tipa tare daca o palesti.... uratica foc, ca sa zic asa.... destul de subtila, nu ma asteptam la asta din partea ei. nu vrei sa incerci si tu ptr cumnata? cred ca se gasesc si pe la noi....

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
gaia.nevia spune:
CD, un maturoi roz, cu cristale swarowsky. De ce te mai obosesti?
Azi e si ziua unei matusi, care imi e tare draga. A fost profa de mate si faceam meditatii cu ea.
E o femeie minunata si intotdeauna era la ea in casa un biet om, o femeie bolnava, un copil de la tara sarman, pe care ea ii ingrijea, ajuta si le gasea un rost in viata.
Acum are 73 ani si nu prea se tine bine, ma rog sa-i dea Dumnezeu sanatate si zile cat mai usoare.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
mai fetelor, e vreun puseu de crestere la 5 luni?
ca astia mici imi papa si urechile si jumatate din hainute le sunt stramte sau mici... hainute pe care le imbracau lejer acum o saptamana....
....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
andy.p spune:
| citat din mesajul lui CD27 Merci cuscra , dar ce aveai nevoie de bani? stai linistita ca o sa apara ei pana face fata 18 anisi sa vezi atunci, te duci cu sacul sa-i iei de la banca![]() Mai fetelor e ziua cumnatei, ce fel de maturoi sa-i iau cadou? ca doar e pretentioasa, nu pot sa iau orice maturoi, unul zburator o fi bun?! Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Cuscra
strang cuscra strang..stii tu de ceUn maturoi din ala cu o vrajitoare calare pe el o fi bun??Destul de sugestiv??Ce zici?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 eu am pat pliant care devine si tarc.. adica paturi Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Am eu pe cineva care mi-a facut toata mobila in casa...nu si tarc
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
andy.p spune:

Lumi acuma am vazut!Gand la gand nuu??![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
CD27 spune:
lumi cred ca este ceva ca aseara i-am dat un costumel si m-a pus sotu sa il dezbrac ca statea cu picioarele ca broasca, asa ca i-am dat o pijama pentru 12 luni
Ada Dumnezeu sa o
ajute pe matusa ta si la multi ani. Cu maturoiul ala ai mare dreptate dar ce ma fac ca s-au dus reducerile
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia musette, eu am luat LOC. Nu este detergent de vase, ci universal, si pe el scrie ca trebuie sa clatesti, pentru ca asa cere legea... Cel mai bine spala daca umpli chiuveta / un lighean si lasi un pic la imuiat vasele. Apoi doar clatesti. In felul acesta consumi foarte putin detergent. Se clateste foarte usor, adica imediat ce dai cu apa scartaie si nu se mai simte nimic unsuros. Detergentul e detergent, bautura e bautura. Nu as putea sa cred in ceva recomandat ca detergent care se poate bea, desi cei de la amway pretind si asta. Pentru copiii mei sub nicio forma nu as incerca.... pentru mine... sincer nu am curaj sa "beau" niste LOC... In concluzie, spala ok, pentru biberoane si tetine este mai mult decat suficient, si se clateste foarte usor. Nu stiu cum e dish drops, i-am cerut prietenei mele special "ala pe care il betzi voi"... Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
dish drops e fff bun. poti spala cu incredere cu el si fructele dar...clateste...nici eu nu am curaj sa beau...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama