Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

AlexaM produse bubchen gasesti si in real(la preturi f.bune) si in magazinele happy(dar o gama ceva mai restransa)
Eu sunt fan crema pt fundulet, cea simpla , o recomand cu cea mai mare caldura

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Fetelor, care dintre voi avea librarie? Ca ma interesa o carte? Nu sunt sigura ca am retinut bine numele, asa ca ma iertati si ii reamintiti neuronului chinuit??? Multumesc

Paula-Laura, pai chiar AlexaM are libraria

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Paula...eu am librarie. Cu ce te pot ajuta?

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna

Claudinna imi place cum se repede Razvan la

Irina pe de o parte ai dreptate, forumul ne "rapeste" din timp dar si aflam informatii utile plus sfaturi multe, oricum important e sa va fie voua bine

Bitza mai ce voinic ai tu acolo si sta asa frumos in scaun

Nocom e tare fericita Daria...sper ca pana la urma nu a mancat ghiocelul iar tati e sfortzos

BAbymom off am Dragos...hmmm ce de bunatati ai gatit tu

Lala am sa mai incerc cu tzitzi...poate o iesi ceva

Andy sa pui un filmulet cu Alexia care merge cu spatele...abia astept sa inceapa si a mea...(vreau sa o pun sa ma alerge...asa slabesc )

CosmyB facand un calcul baba mea ar fi pe 3, cum o fi???

Lumi incearca ce au zis si fetele...daca bineinteles ai carut cu manerul reversibil, uneori a mea face si ea nazuri sau plange, daca mut manaerul totul k, am pretiosii

Ankusa si hello

Preety dar ai facut achizitii nu gluma si multumim de aprecieri

Baby Boy asa invata-l pe Raducu sa fie gentilom

Lidia eu zic ca nu dau medicii aiurea 2 antibiotice in acelasi timp..dar oricum daca suspectezi ceva intra in ei si sanatate multa lui Stefan

Oana dar daca nu iau trimitere de la medic costa cat arata pe site-ul lor? Nu ar fi o problema de bani dar pt trimitere stau hattt ani la dr ei si am mami si David

AlexaM felicitari pt scaun, tare fumos este, poti face o fotografie si la periute? Ma intereseaza sa cumpar si nu stiu de care

Noi am fost azi afara...stat aproape 3 ore, facut putin nani in parc, papat in parc...ne-am intors acasa si am dormit amandoua pana la 6...acu doarme dupa baita...nu prea a vrut sa manance spre seara

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

AlexaM produse bubchen gasesti si in real(la preturi f.bune) si in magazinele happy(dar o gama ceva mai restransa)
Eu sunt fan crema pt fundulet, cea simpla , o recomand cu cea mai mare caldura

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mersi mult! E bine de stiut pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lidia, multumesc, dar ma faci sa cu aprecierile tale. Ma bucur daca am reusit macar un pic sa-ti fiu de folos. Sunt alaturi de tine .

Lumi, s-ar putea, asa cum au spus si fetele inaintea mea, ca gemeneii tai sa planga afara pt. ca nu sunt obisnuiti si pt. ca nu te pot vedea in fata caruciorului. S-ar putea sa-ti simta si tie anxietatea ( caci sunt convinsa ca te trec toate apele pana iesiti afara, gresesc? ). Lasa ca vor creste si nu o sa mai planga atunci cand vor descoperi ca nu e chiar asa rau sa mai iesi din "cuib" uneori si vor incepe sa fie interesati sa exploreze lumea asta mare.

La fel pateam si cu Victor cand era mic, ca aveam caruciorul cu bara in sapte si fiecare plimbare se sfarsea asa - eu cu copilul in brate intr-o mana si impingand caruciorul cu cealalta mana. Chiar imi parea rau la un moment dat ca am cumparta carut. De la o vreme, de fiecare data cand ieseam luam si marsupiul in cosuletul caruciorului si cand il apucau urletele ma "inhamam" la marsupiu si montam copilul acolo, in timp ce impingeam carutul gol . Din pacate, tu ai doi si...
Dar las' ca cresc ei.

Cosmy, si ai reusit s-o " scolesti" pe mama fetitei de 7 luni si 10 kg, sau a fost inutila interventia ta? Unele mamici sunt chiar mandre de cat de multe feluri mananca copiii lor: "al meu mananca deja sarmale la 3 luni!" Ma rog, inconstiente.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

babytza 10x pt semnatura si nu te ingrijora prea tare pentru ca nu a luat in greutate mult David, el sa fie sanatos, are timp
claudinna, luminita2008, lala77, angelynna82, EvaF, bitza2008, preety multumim pentru felicitari
claudinna, luminita2008 imi pare rau pt noaptea agitata, poate le iese vreun dintzok bbilor
claudinna, tare Raz cu bibele lui
mamidestefan sa se faca bine copilasul cat mai repede

Acu`...big problem cu dintzokul ca a inceput sa ma muste de ... se uita la mine, rade si strange - trebuie sa ma feresc sa tip prea tare, desi ma doare, ca se sperie..trebuie sa fiu foarte atenta la el, daca rade, e clar: vrea sa ma raneasca.....si-i scot repede tzitzi din gurita Noroc ca am observat ca i-a erupt dintzokul, altfel nici nu stiam ce "ma loveste", ma lua prin surprindere. HE HE, ce probleme am si eu, avea dreptate o mamica care zicea ca in fiecare luna are o alta chestiune pe cap, si mereu e ceva mult mai important decat luna precedenta.

Aaaaaa.....si sa aveti o primavara frumoasa, frumoasa, la fel ca sufletul vostru, sa fiti fericite impreuna cu bebicii si taticii vostri si ....si..... numai bine sa va aduca aceasta primavara care soseste in 3 minute, dragi mamici de bobocei de septembrie-octombrie 2008!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil

Mergi la inceput

http://canpolbabies.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/ed84e544beb8de9ecde231a825e414eb.jpg

http://canpolbabies.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=52&Itemid=25

asta este periuta pe care am cumparat-o, de la canpolbabies.
inca nu am folosit-o, revin cu detalii cand o voi testa.
PS: firma din romania: http://canpolbabies.com/index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

E PRIMAVARA!!!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

AlexaM multumesc mult

Si pt ca este primavara va uram
LA MULTE PRIMAVERI SI MULTI ANI

Si niste poze noi

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput