Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
AlexaM spune:
Luminita, din pacate si Matei face tot asa cand ies cu el afara. Si noi iesim zilenic cate cel putin o ora. E cuminte pana ajunge afara, apoi in vreo 5-10 minute incepe sa se maraie...il iau in brate...adoarme..apoi il pun in carut si face nani cam o ora ...apoi se trezeste si maraie sa vina in brate. Dar e doar unul si ma descurc...cu doi nu stiu ce as fi facut. Eu am pus-o pe seama faptului ca in cosmonaut nu se poate misca ...si el e tare agitat si se enerveaza. Vom vedea cand se mai incalzeste si il imbrac altfel.
In alta ordine de idei...iar face sotul meu iubit si harnicutz fursecuri...
Am fost la targ fetelor si nesperat am gasit un scaun maiieftin si tare bun. Face tot ce vroiam eu sa faca adica...are cadru metali si e rezistent (aveam o grija), are roti de montat ori pe fat ori pe spate cu frana, are masuta dubla (cu tava deasupra) detasabila, spatar ce se inclina in 3 pozitii, reglabil in inaltime in 5 pozitii, centura in 5 puncte, opritor intre picioare...cam tot ce imi dorem eu si pretul ... 350lei de la Bertoni, se cheama Primo.
L-am montat si Matei se simte tare bine in el...e incantat si eu la fel...tare mic e el acolo in ditami scaunul...e asa dulce..
baietelul meu mic care se face mare tare repede.
In afara de asta am gasit si luat produse bubchen...le-am tot cautat ...cica sunt tare bune pentru piele sesnsibila, periuta de dinti din silicon (care se pune pe degetul mamei), saci de dormit si alte jucarele si hainute, botosei. Nu stiu daca mai ieftine...dar toate in acelasi loc.
Multa sanatate tuturor si in mod special lui Stefan.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
scaun verde tzipator
cu locashuri tare utile
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
cristineescu spune:
Merci Luminita, CosmyB si Preety pentru lamuriri.
O sa-mi aleg baba pe 8 martie.
AlexaM, ce simpatic e roscovanul vostru! Cred ca e singurul dintre toti puii nostri
.
Aici cantecele pt bebelashi - http://www.youtube.com/watch?v=ySFmgEBC-tg&feature=related
Azi in Cismigiu s-au dat flori doamnelor si d-soarelor.

vine primavara
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
monica_dicut spune:
In primul rand
LAURETA 

SA-ti dea DUmnezeu tot ce iti doresti pe lumea asta. SA te bucuri de fetele tale (Pe inisu ti-o fur intr-o zi, sunt total indragostita de ea) si sa mai faci un bebe ca faci copii frumosi 
Si vorba Evei, cred ca d'aia imi erai draga ca esti pestoaica de'a mea ![]()
Nocom
Dariuca finuta si frumoasa.
Lidia, din punctul meu de vedere, daca imi permiti, eu consider spitalul Victor Babes unul de mari profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Doctorii sunt foarte implicati si sufletisti. In al doilea rand au laborator personal foooooarte bine dotat pentru analizele necesare oricarei infectii. Tratamentele sunt intotdeauna eficiente. Iti spun asta din experienta proprie(pentru ca ei mi-au salvat viata) si din experienta unor parinti ajunsi la capatul puterilor cu copilasi bolnavi carora nimeni nu le dadea de cap ce au. Copilasi ajunsi acolo cu boli destul de grave gen meningita si salvati in ultim moment de cei de acolo. Iar conditiile mi s-au parut chiar super ok. Adica gresie, faianta, mobilier nou, termopan, AC, curatenie, asistente saritoare si dragute. Eu una am numai cuvinte de lauda pentru spitalul asta. Nu prea am urmarit ce s-a scris, am impresia ca am vazut ca l-ai mutat de acolo la MEdlife. DAr nu am inteles de ce? DAca vrei sa il duci acolo iti pot da numarul unui doctor de la sectia de copii (cred ca e chiar seful sectiei) un om extraordinar.
Si inca un plus pentru cei de acolo, mie nimeni nu a vrut sa imi ia bani pentru nimic. Am ramas uimita.
Ma rog pentru voi sa se faca bine Stefanut si daca ai nevoie de ajutor da-mi un PM.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Lidia, draga mea imi pare rau ca ati avut aceasta experienta neplacuta adaugata peste suferinta lui Stefan si te inteleg ca esti suparata. Intr-adevar, pare prea mult aceasta asociere, dar... poate a fost totusi nevoie sau or fi fost si medicii ingrijorati de faptul ca febra nu a cedat atatea zile, nu stiu...Mi-e tare greu sa ma pronunt si sa judec deciziile medicale ale altui medic, mai ales ca eu am asa... niste pareri mai... liberale si nu prea sunt prietena cu antibioticele. Chiar ma sperie cu cata usurinta prescriu unii medici antibiotice de ultima generatie, chiar si pt. infectii banale, vorba aceea: "trag cu tunul dupa vrabii". Acum, in cazul vostru, eu personal cred ca ar fi fost suficienta o asiociere intre banala Ampicilina si Genta, ca acopera aproape tot spectrul bacterian. Americanii considera aceasta combinatie de prima electie, dar la noi, mai mult pt. a impresiona, se arunca cu antibiotice mai "sofisticate". Nu stiu ce sa zic... dar oricum sper ca Stefan sa se faca cat mai repede bine si sa-l puteti lua acasa. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Am toata admiratia pentru tine

...asa medici ca tine in tara noastra draga ..cam rar gasesti ...ce norocosi sunt copii care ajung la tine

Iti multumesc mult pentru suport, pareri, promptitudine si
mai ales pentru ca esti aici cu
noi 

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut In primul rand Lidia, din punctul meu de vedere, daca imi permiti, eu consider spitalul Victor Babes unul de mari profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Doctorii sunt foarte implicati si sufletisti. In al doilea rand au laborator personal foooooarte bine dotat pentru analizele necesare oricarei infectii. Tratamentele sunt intotdeauna eficiente. Iti spun asta din experienta proprie(pentru ca ei mi-au salvat viata) si din experienta unor parinti ajunsi la capatul puterilor cu copilasi bolnavi carora nimeni nu le dadea de cap ce au. Copilasi ajunsi acolo cu boli destul de grave gen meningita si salvati in ultim moment de cei de acolo. Iar conditiile mi s-au parut chiar super ok. Adica gresie, faianta, mobilier nou, termopan, AC, curatenie, asistente saritoare si dragute. Eu una am numai cuvinte de lauda pentru spitalul asta. Nu prea am urmarit ce s-a scris, am impresia ca am vazut ca l-ai mutat de acolo la MEdlife. DAr nu am inteles de ce? DAca vrei sa il duci acolo iti pot da numarul unui doctor de la sectia de copii (cred ca e chiar seful sectiei) un om extraordinar. Si inca un plus pentru cei de acolo, mie nimeni nu a vrut sa imi ia bani pentru nimic. Am ramas uimita. Ma rog pentru voi sa se faca bine Stefanut si daca ai nevoie de ajutor da-mi un PM. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 11+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Sunt de acord cu ce spui tu vizavi de Victor Babes ..cu ceva rezerve vizavi de doctorii de acolo care l-au vazut in zilele cu febra si cu kk cu singe ..si totusi l-au trimis acasa.
Sunt de acord ca mi l-au pus pe picioare foarte repede cind am facut enterocolita in toamna ...si as fi vrut sa il internez si de data asta tot acolo ...dar nu vor sa il primeasca pe tati in spital..asta e motivul pentru care am cautat alta solutie mult mai costisitoare si mai riscanta (nu stiam cit de buni sunt doctorii acolo...ca sa nu zic cit de jalnici
)in sfirsit ...daca medicul de care vorbesti ...il primeste acolo cu tati ...(medicul-femeie care l-a vazut ne-a refuzat categoric)
miine dimineata il iau pe sus ..si il duc in Victor Babes...
si vorbesc foarte serios..
eu prefer conditii mai medii..si medici buni ..decit conditii de hotel si medici care orbecaie.
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
monica_dicut spune:
Lidia, ai PM. Sper sa te ajute 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Banu2268 spune:
buna, ce mai faceti?
iar n-am mai intrat de mult......
Salih si-a revenit a luat in greutate, saptamana viitoare mergem sa ii facem vaccinul. s-a ingrasat iar si ii ies dintii, si a inceput deja sa ma muste. Azi m-am intalnit cu niste prietene si una dintre ele imi zicea ca arata ca un tanc hihi asa de puternic si mare pentru 4 luni.
va pup
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
Paula-Laura spune:
ma tot chinui de 2 zile sa trimit mesaje si ba imi pica netul, ba imi da erori site-ul 
... asa ca scriu ce imi mai aduc aminte...
In primul rand multa sanatate piticilor bolnaviori
!
Lidia mult curaj mami, ca se face bine puiul, pacat ca la clinicile private in acest moment nu sunt si cei mai buni doctori !
Rain Lover -trebuie sa depui actele la DGASPC sect 3 - str 1 decembrie 12-14 (in spate la piata minis, nu e chiar pe 1 decembrie trebuie sa intrii pe o straduta). Ce acte trebuie pt alocatie nu stiu, ca a depus sotul si din ce isi aduce aminte ar fi: certificat nastere bebe, buletinul tau si al tatalui, certificat casatorie, toate in original si copie(au copiator si acolo)+ ceva hartii de completat la fata locului si o negatie de la sectorul in care ai scos certificatul de nastere al copilului ca nu ai facut cerere si acolo. Doamnele de acolo sunt foarte amabile, sunt multe ni nu e deloc aglomerat. Poti eventual suna sa intrebi ce acte iti trebuie la 0372126100 (camera 10 alocatii)
Nerantula - cum a fost la babyspa? A fost cooperant Gruia?
300 sper ca a iesit bine marele eveniment!
Irina
si ai grija de tine si bebelina ta! Cand o sa te simti in forma te asteptam pe aici!
Luminita sunt bestiali hunii tai pe salteluta! Imi vine sa ii mananc! Nu te ingrijora cu plansul, probabil ca nu sunt obisnuiti, plus faptul ca nu te vad in fata lor. Si Mihnea plangea la un moment dat in carut(in cel nou, in care sta cu fata la lume) pana cand m-am prins ca e din cauza pozitiei). Ii trecea daca il luam in brate, il calmam, il puneam la loc in carut si eu stateam in fata lui vorbindu-i cateva minute. Dupa aceea puteam pleca la plimbare... 
a..si mai plange daca ii intra soarele in ochi (si noi iesim zilnic afara)
Nocom dulce rau ghiocica ta ![]()
Tzitziri noi eram cu 50 de grame in 3 saptamani
Nu se stie de ce, dar pt ca la 4 luni 68 cm si 7500 grame sunt valori f. bune nu ne-am facut griji(prea multe)+ faptul ca babymom spune ca la copii alaptati stagnarea in greutate nu e o problema. In urmatoarele 2 saptamani a pus cate 200 grame in fiecare saptamana, so...asa a avut el chef
Sper ca si al voi e lafel
AlexaM si noi avem scaun identic
si puiul meu pare la fel de pierdut in el uite-l aici
Foarte multumita sunt de scaunul asta!
Nikolici, maine dimieata cand deschid laptopul vad rezultatul testului?![]()
Fetelor, care dintre voi avea librarie? Ca ma interesa o carte? Nu sunt sigura ca am retinut bine numele, asa ca ma iertati si ii reamintiti neuronului chinuit??? Multumesc
aaa. si bineinteles..LA MULTI ANI Laureta, alaturi de comorile tale dulci!
Si cu asta va doresc noapte buna ca ma cheama sotu la raport ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Babymom, stiu ca ma 'intind', dar te rog mult daca imi poti 'traduce' urmatorul diagnostic: USOARA NEUTROPENIE CU LIMFOCITOZA RELATIVA USOARA ANIZOCITOZA CU RARE MICROCITE Asta a iesit la analizele de azi ....mai caut pe net dar nu stiu cat de clar imi e.Multumesc mult . |
tzitziri, in primul rand sa nu te sperii de acesti termeni medicali, care par atat de... alambicati. Vreau sa-ti spun ca orice analiza trebuie interpretata in contextul manifestarilor clinice ale pacientului. Profesorul Miu de la Cluj, cu care am facut eu pediatrie, spunea ( si mie mi-a ramas bine intiparit in minte) ca intotdeauna tratam pacientul, nu buletinul de analize si daca copilul nu are nimic nu ne aruncam pe tratament numai pt. ca au aparut unele modificari de laborator.
Termenii de care intrebi tu sunt rezultatele hemoleucogramei cu tabloul sangvin periferic si denota o usoara sadere a neutrofilelor ( astea sunt un soi de leucocite=globule albe, care se ocupa de apararea impotriva infectiilor )insotita de cresterea limfocitelor( alt tip de leucocite, care cresc in infectiile virale ); anizocitoza(=hematii inegale, mai multe decat normal) cu microcitoza(=hematii mai mici), ar fi semn ca a existat/ exista un anume grad de anemie pe care organismul tinde sa-l compenseze.
Oricum eu nu m-as ingrijora, pt. ca daca apar doar modificarile acestea, nu pare grav.
Si zici ca bebe al tau nu a prea crescut in ultima vreme - nici cu asta nu mi-as bate prea mult capul daca e sanatos in rest, pt. ca va recupera in urmatorul interval de timp.
, sper sa fiti bine si... ca te-am lamurit Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)