LMA - Albinute & bondari de '07 (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am fost la pediatru... cica au 10 kile fiecare... nu cred, pt. ca Mihai este mai greu decat Andrei, se simte diferenta cand ii ridici in brate... ori Andrei e mai mic, ori Mihai mai mare... i-a cantarit si pe un cantar normal, nu de bb-ei... pt ca n-au stat altfel... Iar la inaltime 85 cm...

Tzuna nu v-am luat Asa ca mai sunt piticoti in gasca... Mi-a placut mult ce ai povestit despre felicitari... cred ca sunt f.f. haiosi

Roxana... vai de ea... ce sa zic... si motanul nostru asteapta sa faca sotul baie... aoucaturi din copilaria motanului... si cand aude apa la cada, hop si el in baie... cand vede ca apa e pt. altii fuge... deci are si al meu sanse sa fac o baita

magdutah cum a reusit sa-l taie asa rau... de a trebuit cusut?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Mai fetelor

Ete ma pocni acum si pe mine...cand trebuie sa facem urmatorul vaccin...alea obligatorii..la 2 ani sau 2 ani si jumate

Mersi

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaisaFudulu

Mai fetelor

Ete ma pocni acum si pe mine...cand trebuie sa facem urmatorul vaccin...alea obligatorii..la 2 ani sau 2 ani si jumate

Mersi

s-a mutat la 4 ani deci stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Roxi tu vorbesti serios? pe bune si io ma pregateam sufleteste .........este o fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Crino_mio-eu nu stiu nimic de ziua Norei unde sau cand a facut-o.Nu imi amintesc sa fi citit ceva desprea asta sau sa imi zica Pisik ceva..Doamne sper ca nu am omis dc Pisik a scris ceva in sensul asta.Plus ca eu o am pe Pisik in lista de mess dar nu am vb pe tema asta.Pisik oricum aveti de la noi o papusica cadou..sper sa si reusim candva sa v-o dam.Dc noi nu am ajuns la voi poate veniti voi luna viitoare la ziua Veveritei

La multi ani sarbatoritilor nostri!

Mihaela-felicitari pt sarcina

Ela-sanatate la carliontzata ta
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat
Va pup..is cheauna..muncesc de 3 zile ca o nebuna si am si maine zi grea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Va multumesc pt toate urarile de bine, si va pup pe toate!!!

Am avut o zi grea, foarte, dar a fost frumos , am vazut fericirea in ochisorii Timeei; acum incarc si pozele;
au fost sase copilasi trei de sase ani si trei mici, au facut o adevarata debandada dar concluzia pe care am tras-o e ca am copil cuminte, da jucariile, nu se supara, nu ia jucarii din mana altui copil; au fost doua gasti va dati seama cei mari si restul... ce-i mari au fost si cei mai galagiosi;
De tort a fost foarte incantata mai ales ca stia din Veronica-filmul, ca i se va canta , trebuie sa sufle in lumanari, s-a chinuit dar nu a reusit; i-am spart la tort si un balon cu confetii , va dati seama ce-a iesit, ce surpriza pt toticand s-au umplut de ele; asa ca maine zi de curatenie si apoi inca o tura de musafiri: bunicii din sb si ab , pe seara niste prieteni;

mancarea mi-a laudat-o toti mai putin copiii pt care nu a contat prea mult, nu au dat joaca pe mancare; oricum eu am lucrat o zi si jumatate; Tortul l-am comandat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

POZEde ziua mea...

munca lu' mami

gata , la somn ca-s rupta, maine o noua zi grea, si sigur nu reuseam sa pun poze; pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile! (nu nominalizez sa nu uit pe careva, sa va suparati pe noi)

am citit, cam 99%. sanatate bolnaviorilor.

azi am reusit sa ma adun si sa fac cafeaua. saptamana asta a fost piesa de rezistenta. dupa ce saptamana trecuta am fost in concediu cu piticul si tatal piticului cu muci si tuse, plus tatal o ureche operata, saptamana asta am fost si eu f racita. sotului inca nu i-a trecut de saptamana trecuta, s-a agravat. macar pe matei sa nu-l intoarca. normal ca tuseste inca.
nu va mai spun ca saptamana asta am simtit cel mai bine pe pielea mea ce inseamna sa nu ai nici un fel de ajutor.

ma bag la poze!

o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani Mihaelaaaaa!

La multi ani Marta mica!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuulti ani, Martha Ioana!

La muuuuuuuulti ani, Mihaelaaa!

Kmi vazut pozele... ai muncit ceva ... e o scumpa pitica

Sanatate muuuuulta bolnaviorilor mai mici, si mai mari...

Ieri m-a durut toata ziua gatul, azi e mai bine... sper sa fie ok bb-ii acum la trezire... fara muci siroaie... pe Elena aproape am dres-o cu mucii... cu oscilo... sper sa nu o iau de la capat cu ailalti doi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput