LMA - Albinute & bondari de '07 (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hmmmm... primavara asta! Si noi ne luptam cu ceva raceala.
Teo miercurea trecuta a facut 39.5grade, dupa care pauza. Chiar il tot cautam de ganglioni si bube, ca nu reuseam sa imi explic febra fara alte simptome.
Luni insa tuse seaca, si clar are ceva in gat ca e ragusit bine si vad ca nu cedeaza cu tratamentele "naturiste" (sirop de pin, tantum, homeopate).
Si ca sa fie tacamul complet... de asera tuseste si Radu. Direct asa, ca doar am fost cu el marti la dr. si nu avea absolut nimic, mi l-a ascultat si cautat prin tot ORL-u de numa.
Azi am chemat pediatra acasa, sper sa poate veni. devine emoticonul meu favorit dupa desigur!

Va pup pe toate, si LMA cu sanatate si fericire tuturor sarbatoritilor, si, desigur, si parintilor lor!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

LA MULTI ANI MIHAELAAAAAAA!

La multi ani Martha Ioana!

Sanatate maxima la toata lumea, fie ei mari sau mici!

Kmi- frumoasa Timi ca intotdeauna , frumoasa organizare , frumoase bucate ....Felicitarile mele pentru rabdare si dichis!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,59,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi....

ioana sanatate multa,si imi pare tare rau k nu ai avut cine sa te ajute,daca eram in bucuresti veneam la tine macar sa iti fac o cana cu ceai cald!!!

kmi frumoasa rau timeea,o superba...iar despre bucate,nu am cuvinte,eu nu le am cu aranjatul...felicitari!!!

gaia imi pare tare rau k sunteti si voi raciti!sanatate!

mai dar e liniste pe forum...unde sunteti?????

hai sa va pun niste poze http://picasaweb.google.com/madybulancea/21Luni#5309602888335373586

o zi frumoasa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

m am reintors dupa absenta oarecum motivata. o viroza banala, asa cum ma asteptam miercurea trecuta. tratament clasic plus nelipsitul la noi, ventolin.inca mai tuseste ca un magarus si ia sirop bronchicum ptr tuse.
a fost, in ciuda bolii, la fel de activa si energica, probabil si vitamina c o incarca bine ptr topaiala.
de ziua ei, serbare en-famille, fara copii mici ca era virusat balaurul, asa ca serbarea cu copii va urma. (ma gandeam la tine, a urez
stefanyia, ca am patit ca voi. poate intre timp tu ai organizat mini carnavalul lui carlutzu, la noi cred ca abia saptamana viitoare).

multumesc colegelor de claca care m au cautat. se pare ca am lamurit o azi cu joana , am dat un nr gresit de telefon. iar eu n am avut nr nimanui, sa informez ca ce i rau(adica io) nu piere asa usor (crina, nu mai am nici nr tau, ca era salvat in memoria telefonului furat de mos nicolae, nu pe sim...)

trebuie neaparat sa urez micutilor sarbatoriti intre timp, la multi ani! sa cresteti voinici si fericiti alaturi de parintii si prietenii vostri dragi! domnisoarelor deja, maria, timeea, martha si tinerilor frati andrei si mihai!

o sa citesc din urma in curand. sper sa fie de bine, sa nu fie nevoie sa va urechez
sa aveti o zi frumoasa!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani Martha Ioana! Sa cresti mare si sanatoasa!

La Multi Ani Mihaelaaa! Sanatate multa multa!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, Timeea! cu intarziere...

La multi ani, Mihaelaaa! Sarcina usoara!

La multi ani, Martha!

Kmi, felicitari pentru aranjamente, eu nu as putea sa fac asa ceva, toata admiratia!

Fetelor, ieri am avut febra laptelui, sper sa nu se mai repete ca e tare naspa.
Bb Calin a dormit ieri-noaptea 5 ore, mi s-au umplut sanii rau ca nu m-am trezit si dimineata el nu a facut fata. Noroc ca am stiut ce e si la ce sa ma astept ca la Petru am avut mastita. Mi s-au inrosit sanii, m-a luat cu frisoane, m-a durut capul si oasele rau, mi-a scazut tensiunea. I-am dat bietului copil din ora in ora sa pape, cum scancea, imediat la san si dupa-amiaza am reusit sa ma mai eliberez. Cred ca a facut febra musculara de atata supt. Seara ma mai dureau oasele si capul dar am luat juma' de algocalmin si azi sunt OM!
Dar saracul, are niste colici acum... na, atata lapte valuri..

Siii veste poveste! A inceput sa gangureasca! Scoate niste sunete ca un hahait de ras, face uhu, aha, e tare simpatic.

Pentru fetele care urmeaza sa alapteze bb2: eu am baut prima luna cate 4 litri de ceai clasic pe zi dar m-am saturat si de o saptamana am dat-o pe bere f alcool, una pe zi. Si functioneaza muult mai bine. Si imi si place mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La noi in parc au inflorit branduse de toate culorile si ghiocei! e asa frumos, a dat coltul ierbii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

GABITZULE, cum a putut sa mi scape....sa ma iertati...
la multi ani bondarelului tau tudor, sa creasca flacau mare cu bucurie si noroc!

multumesc mult ptr urarile facute de ziua norei. regret ca n am fost aici chiar atunci, s a intamplat nu din comoditate sau indiferenta, ci pur si simplu ptr ca acasa nu mai am net iar la firma n am mai dat pana azi, din motivele de sanatate deja anuntate si de w.e.

acu'sa va zic de ce nu mi plac aniversarile. incepe cu ziua mea, ultima din an. in care am sentimentul ca cei care vin sa ma felicite sint absorbiti de pregatirile din noaptea de revelion iar vizita la mine e o obligatie obositoare. seara, fireste, toti asteapta intalnirea cu noul an iar eu sint neglijabila fata de pasul in viitor(dau in mania presecutiei ? ).
e, pe un fond deja cvasi-schizoido-paranoic, vine ziua copilului tau si momentele intime, ale voastre 3, nora, mama, tata, sint innumarate pe degete. casa plina de musafiri, pregatiri, strans, curat, alti musafiri, reiteram programul. fug intre bucatarie si living, copilul il zaresc jucand fericit, n apuc decat sa i trimit cate un zambet cu inima plina de frumusetea si inocenta ei insuportabil aproape de perfecte. e ziua ei, as vrea din egoism de mama sa fie doar a mea, toata viata, si eu, de ziua ei, doar cu ea. n apuc prea mult. doar seara, la culcare, reusim sa ne imbratisam fericite si s o culc. ma despart de ea rapid, ptr musafirii care ma asteapta jos. dar ea a fost fericita!

mai am de citit din urma. va pup.
a! rein, n am ajuns la zi cu cititul. dar n ar fi mai bine sa ti iei un sterilizator de biberoane, sa nu mai fierbi? eu am avut de la chicco, or mai fi si alte marci, ce ti place tie...a fost f. bun, comod si rapid. n a stricat nicio tetina si jci altceva.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

MARTHA IOANA
MIHAELAAA

Sa fiti sanatoase, sa aveti in viata numai bucurii!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Martha Ioana si Mihaela!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput