LMA - Albinute & bondari de '07 (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

tunsulici
http://community.webshots.com/album/570385631TFkPti

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani Martha

multa sanatate si La multi ani si pentru Mihaela

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

stefimic cum ai reusit sa il tunzi asa frumos? Eu am incercat pe al meu sa il tund cu masina de tuns si numai a vazut-o si a inceput : nu ... nu ... nu
Dupa care am pus mana pe foarfec ... si dai atunci plans si "gata-gata" ... ma gandeam acum sa il mai ajustez in somn ...ca in unele parti a iesit cam stramb

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

noi suntem acasa.
ne chinuim cu hidratarea......la spital am stat de la ora 11 pana la ora 23.darius era frant.
nu ne-a internat.ne-au zis ca nu e cazul.
s-a mai pus el putin pe picioare,dar nu reusesc deloc sa-l fac sa bea ceai de menta.i l-am facut si simplu ,si cu musetel,i l-am pus in canita,ba in bibe,ba in cutie de suc cu paiul,bea o gura si cum da de gust,il arunca de nu se vede.ar bea numai apa si lapte.la spital mi-au zis ca pot sa-i dau si lapte dar important e sa bea Pedialyte.....si trebuie sa bea in jur de 200 ml.intr-o ora.
de mancat nu vrea decat banana si biscuiti.
am incercat orez,morcovi,supa....nimica....
ce ma ingrijoreaza acum este ca de cate ori face pipi are si cate o mica pata maronie pe pampers....la analizele de urina,in spital nu ia iesit nimic.
ma gandesc ca poate o fi de la Pedialyte ca e portocaliu la culoaare,dar daca ar fi din cauza colorantilor ma gandesc ca ar trebui sa fie pata ceva gen portocalie,nu maro.......
nu mai stiu ce sa mai fac.......
daca mai face pipi tot asa ma duc inapoi la spital.mi-e teama sa nu fie sange in urina....

nu am apucat sa citesc mai nimic....

va multumesc ptr. gandurile voastre si ptr.sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

IOANA putere multa, sa faci fata la probleme si daca te ajuta cu ceva sa stii ca si eu ma simt exact ca tine in momentele grele, sanatate multa si sa scapati cat mai repede.

KMI super petecere, preparate deosebite si pitica minunata, sa va bucurati de ea.

GAIANEVIA sanatate multa piticilor si sa scapati repede.

MADY ce dulcic si zambaret este RAZVI.

PISIKUTA sanatate NOREI si sa aveti parte de o petrecere frumoasa.

REIN bravo bebe pentru gangurici, sunt asa de scumpi acum, iar tu cred ca te simti minunat cand i-l auzi.

CARMEN sanatate multa lui DARIUS, sa scapati repede si sa nu mai aveti probleme.

MAGDUTAH noi pe STEFI l-am tuns la coafeza mea si a fost foarte cuminte de asta a iesit asa bine, a stat in picioare pe scaun se uita in oglinda si ia placut, nici nu s-a miscat, si noua new era frica atunci cand am intrat dar s-a dovedit a fi el cuminte.poate daca te duci la un salon cu el, nu stiu ce sa zic poate i-l incanta ceva pe acolo.

eu sunt in febra pregatirilor, pentru ca de sambata incepem aniversarea lui STEFI si o tinem asa pana marti.
va pup si va doresc o seara placuta fara muci tuse si alte chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani Timeea! Frumoasa petrecere ai avut.

La multi ani Martha si Mihaela!

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

La multi ani Timeea, Martha, Mihaela

Mergi la inceput

MMM ce baiat mumos..sa va fie de bine!

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

tunsulici
http://community.webshots.com/album/570385631TFkPti

Mergi la inceput

Carmen94-va doresc multa sanatate si refacere cat mai rapida.Legat de ceai cd am fost cu Veve internata cu enterocolita 2 zile numa ceaiuri mi-a baut.Am gustat si eu si era tare bun.Am intrebat infirmierele si mi-au spus ca il indulceau dar cu sirop de zahar.Adica fierbeau zaharul cu apa mult timp(jumatate de ora).Incearca si asa sau intreaba dc are voie.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

poftiti la cafea

cu scuzele de rigoare urez si eu un calduros:

LA MULTI ANI Martha Ioana si Mihaelaaa!

si sarbatoritilor de azi

LA MULTI ANI Ilinca si Ana !

LA MULTI ANI Carmen94! multa sanatate lui Darius

ieri nu am intrat din cauza de net kk-cios.si pe seara am fost la un "majorat" de 2 ani ...finutul parintilor mei pe care il cheama tot Eduard. a fost tare frumos!

o zi faina.va pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput