LMA - Albinute & bondari de '07 (111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am uitat

muuulta sanatate bolnaviorilor!!!

edy si azi trage chiulu la gradi(ieri a fost) a tusit toata noaptea ..ca si cand ar avea o "jena" in gat! si am preferat sa il tin acasa sub observatie .

revin mi se pare ca arde sa ii pun termometrul.

EDIT: nu are febra.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuulti ani: Ilinca si Ana!!!

La muuuuuuulti ani, carmen94!!!
Sanatate multa Cred ca daca era sange in urina, era rosu-portocaliu... nu cred ca se facea maroniu... Dar daca vrei sa fii sigura, mergi si vezi ce zic doctorii.

Rein acu esti bine cu laptele la purtator? Ai grija... scoate-l cumva daca iarasi o patesti

pisikuta ca bine zici... noi o tinem asa in martie... incepem cu ziua baietilor, peste 2 sapt. este ziua mea... si la inceput de aprilie, peste alte doua sapt., ziua sotului... deja ziua mea as vrea sa nu o mai stie nimeni... sa n-o mai sarbatorim deloc... sau macar io cu picii si soata... nu mai vreau balamuc... nici nu apuc sa vb cu toata lumea... e obositor...

Mady uit mereu... varsta... lecitina... vroiam sa te felicit pt. performanta... bravo Tinem pumnii sa ajungi la greutatea dorita...

Multa, multa sanatate bolnaviorilor

Pe mine ma cam supara gatul... ieri era mai bine... dar azi iarasi ma doare... sper sa nu fie nimic... nu mi-e frica pt. mine... ci pt. trupa de soc

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

La multi ani copilasilor care au mai facut 2 ani
si mamicilor care si-au mai sarbatorit o zi de nastere .
Stefimic am vazut noua tunsoare(zau asa a stat cuminte fara sa zica nimic)??
Carmen94 multa sanatate si sa va faceti bine repede .
Multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori.
Noi suntem acasa dar ne pregatim sa iesim la gradinita peste 10 min.
In rest suntem bine si zilele astea chiar am fost f cumintele.I-am cumparat 4 carti cu abtibilduri si le tot lipeste pe frigider pe dulap.Vad ca se distreaza tare. Le grupeaza (fiecare animal la grupa lui,dupa culoare).a invatat sa numere pana la 10 in engleza stie culorile,pune in cub 14 forme geometrice .
Totusi inca nu face propozitii prea lungi(decat subiect si predicat).
Pupici si sa aveti o zi buna!!

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Va multumesc pt urari .Va pe toate

Mihaela de DAVID-29 martie 2007 si 5+

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

La multi ani Ilinca si Ana

Si pentru mamici
La multi ani Mihaelaaaa! sa ai o sarcina usoara
La multi ani Carmen94......sanatate multa la micut

Noi suntem naspa de tot....nu doarme aproape deloc, mananca putin si mai si vomita de la tuse, de ieri a inceput sa maance orez si putina carnita in afara de lapte....in rest mataiala, mataiala

I-am luat acum metroclopramid poate are vreun rezultata....doctora a zi sca vomita de la tusea din gat...pseram sa fie ok

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Ilinca!
La multi ani Ana!

La multi ani mamicile Mihaelaaa si Carmen94!

Sanatate la bebeii bolnaviori! Offffffff ca nu se mai termina odata virozele astea.

Si sotul e racit si tuseste de numai. Is curioasa daca noi scapam.

O zi buna va doresc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

La Multi Ani mamicilor si piticilor sarbatoriti zilele astea.
Raportam si noi una fetita virusata si bolnavioara.Ma gandeam ca trecem iarna asta fara dar vad ca nu e chip.Totusi nu a mai racit din noiembrie, mare realizare.
Dar trecem noi si de asta.
Pana pe la 7 ani tot asa o sa fie.Tre sa avem rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani Ilinca si Ana

sa aveti parte de multa sanatate si numai bucurii

La multi ani si pentru Carmen !

Si pupam copilasii bolnaviori !!! Sa dea Domnul sa treaca repede si fara mult chin

Si Matei tuseste cand doarme ... in timpul zilei pare normal... cum adoarme cum incepe a tusi ... sa vedem ce mai urmeaza

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

sarbatoritelor mici ale zilei, ana si ilinca! si mamicilor carmen si mihaelaaaa(ptr tine, special, sa ai o sarcina usoara si felicitari)!

citesc cu regret cate un bolnavior zilnic, pe langa cei atinsi deja si astept sa se incalzeasca toata natura si sa scapam de belelele inerente vremii reci. un gand bun la fiecare, sa ne nzdravenim cat mai rapid cu totii.

azi am dus si eu brontozaurus la control, inca are wheezingul ala respirator(adica haraie), continuam cu ventolin si in plus puff cu fixotide.
cred ca si eu m am revirusat. am baut aseara apa foarte rece si ma dor ganglionii de la gat de mor. si starea aia de boala, cand tot corpul e moale si nu mai participa la viata...ooof

dar afara e soare, aici e cald, pasarelele ciripesc...sa ne auzim de bine!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

stefimic bun daca a stat cumintel la tuns si al meu sot spunea ca sa il ia cu el cand mai merge el la frizerie ... Sper sa functioneze, caci e cam la fel cu medicii de copii ... cand mergem la cabinet face tot ce i se spune, cand vine cineva la noi in vizita si incearca sa i se uite in gat sau urechi plange si se zbate de nu iti vine a crede.. Asa ca noi am hotarat cand ne mai vin in vizite rude care sunt medici, poate sa fie Matei bolnav nimeni nu se mai uita la el ... mergem doar la cabinet

elyanne pai l-au cusut la deget ca s-a taiat cam 2cm adancime si cam 2-3 pe lungime .. ce sa faci daca si-a luat cutite noi de Craciun ... taie bine O sa ii treaca, luni sper sa ii scoata atele ... Mai avem o prietena care cu 3 zile inaintea lui si-a bagat degetul in blender ... si tocmai ne povestise cum au cusut-o -cum i-au facut vaccin tetanus etc....

Hai ca ma intind prea mult ...

Inca odata sanatate multa puisorilor bolnaviori !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput