LMA - Albinute & bondari de '07 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani printesei mele preferate Timeea. Sa cresti mare si sanatoasa! Sa ramai la fel de frumoasa si peste 100 de ani! Sa iti aduca Dumnezeu noroc si o viata fericita!

La Multi Ani si celorlalti sarbatoriti Altheea, Ruxandra si Dylan! Sa cresteti mari si sanatoasi!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

La Multi Aaaaani, Timeea! Sa fii sanatoasa si la fel de frumoasa cum esti acum.

Noi suntem bine. Eu abia am venit de la serviciu, am recuperat copilul, i-am dat sa manance si e deja la somnic. e frumos afara asa ca mai iesim o tura dupa-amiaza cand se trezeste.

ROXANICI- bine ca nu a oparit matza. O baie nu-i strica. Eu spalam si porcusorul de guineea cand il aveam.

Si apropo de animalute asa ma mananca sa-i iau Mariei ceva mai ales ca si ei ii plac.... dar ma abtin pentru moment.

Azi am fost la gradinita unde predau si am facut cu cei mici felicitari pentru 8 Martie. M-am topit cand i-am vazut cum isi vad ei mamele si cat de mult le iubesc. Imi inchipui ca asa va fi si Maria mea peste vreo 2 ani. Nu va spunce texte m-au pus sa le scriu : ca vor fi cuminti, ca vor sa fie iertati pt nu stiu ce prostie facuta demult . Si felicitarile le-au ales plini de incantare si pe principii total diferite fata de cum le-as fi ales eu: ca o anumita floare place mamicii respective, ca mama altuia are ochii albastri si tb flori albastre, altii ca vor musai cu iarba ca le-au auzit pe mamici ca abia asteapta sa fie totul verde etc.F frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

TIMEEAALTHEEA ROXANADYLANRUXANDRA ANDREEA.

Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii si sa aveti in viata parte de tot ce este mai bun!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

mai intai mii de scuze pentru urarile cu intarziere, dar al meu sot si-a taiat degetul cu cutitul ... si a fost la cusut, acum il ajut eu sa se spele si sa se imbrace ... poate lunea viitoare ii scot si atele ... nu e chiar grav, dar e incomod mai ales cand Matei vrea sa ii sara in brate !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

La multi ani !!!

28 februarie: Maria Alexanra, Maria Teodora, Nora Ioana

1 martie: Luca, Tudor Stefan, Sophia Antonia, Elias si Simon

2 martie: Teodor Daniel

3 martie: Andrei si Mihai

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

La multi ani si sarbatoritilor zilei

Timeea, Altheea Roxana, Dylan, Ruxandra Andreea

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

La multi ani Timeea, Altheea, Ruxandra si Dylan

Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc!!!

Asteptam si poze de la aniversarile voastre.

Tzuna - ce zi frumoasa ai avut.

Roxana - faza trebuia filmata, tare Raresu ... iar pisica cred ca-l iubeste tare mult ca-l cam lasa sa-i faca tot ce-i trece prin cap.

Sanatate la bolnaviori, sper ca nu sunt multi.

Maya e bine, nu mai tuseste decat foarte rar, muci destul de putin, dar nu mai sunt asa transparenti. Am vazut ieri cand s-a trezit ca eral mai galbeni. E de rau??? Nu face febra si a mancat bine si ieri si astazi.

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

sa nu uit ... felicitari Mihaela pentru burtica! Sa o porti sanatoasa si fara multe greutati

Daca nu ma insel nu demult spuneai ca ai mai vrea un bb ... dar nu stii cand o sa ai curajul sau timpul sa il faci!?

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

crina ... muci galbeni nu cred ca e de rau, eu cel putin ii asociam cu sfarsitul de boala... cat e de adevarat ... poate spune altcineva ! Eu insa imi fac griji cand al meu are nasul infundat si nu ii curge nimc ..

A inceput si al meu sa tuseasca in somn (asta daca tot il laudam saptamana trecuta), in timpul zilei e bine: alearga , tipa ... spune cate ceva sa il inteleaga toti ... sau nimeni

Va pup ... revin cel mai probabil maine!

Si sanatate multa la toti ... de ar trece repede si primavara asta ... ca eu una nu stiu cum sa il imbrac pe al meu: ori e prea gros-ori prea subtire !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumim fetelelor!
Diana nu i-am facut vreo tunsoare speciala, dar in pozele de final abiase trezise si transpirase in somn si de aia era asa ciufulita. PArul ei am observat ca se onduleaza daca e ud, dar daca e uscat e aproape lins.
Carmen nu e vreo plastilina deosebita, ce am gasit pe la magazin. Aia e singura activitate care o intereseaza cu plastilina.

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Pupici

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Mergi la inceput