LMA - Albinute & bondari de '07 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Timeea!
La multi ani Altheea Roxana!
La multi ani Ruxandra Andreea!
La multi ani Dylan!

Bianca, tinem pumnii sa fie totul ok la control. Amalia este o frumoasa, ma topesc ochii si gurita ei. Sa fie sanatoasa si fericita!

Despre Vlad, incepe si el sa lege cateva cuvintele care le stie si incepe sa repete cuvintele noi pe care le aude sau cele care i se par mai usoare. Suntem deci pe calea cea buna. Sa va spun ca aseara a tras prima tranta pe scarile din casa...din neatentie. Bine ca nu a patit nimic. Era tacsu in spatele lui dar nu a apucat sa il prinda. Si inca o chestie...nu stiu de ce noaptea i se infunda partial nasul desi am apa puse pe calorifere. E valabil si la mine.

Doresc inca odata sanatate bolnaviorilor si sa veniti sa ne spuneti ca au trecut toate relele. Doamne ajuta!

O zi faina tuturor!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI TIMEEA,ALTHEEA ROXANA, RUXANDRA ANDREEA SI DYLAN!!!SA TRAITI DRAGI COPII SI SA FITI SANATASI SI SA VA BUCURATI PARINTII CE VA IUBESC ENORM DE MULT!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuulti ani, Timeea !!!

La muuuuuulti ani: Altheea Roxana, Dylan, Ruxandra Andreea !!!

kmi78 succes la bucatareala... si asteptam poze... Petrecere frumoasa

Bianca f.f. frumoasa mandra... are niste ochi superbi... si un paaaar Tinem pumnii sa fie totul bine cu bb la teste...

Noi am mai a vut o runda de musafiri... aseara... Elena s-a suparat pt. ca asa nu se mai poate... pai ziua ei cand este??? Si intr-o doara, ca sa scap, i-am spus bine, azi e si ziua ta... nu m-am gandit ce va urma... de ce n-a primit si ea cadouri? Pai duminica a primit cadouri cot la cot cu bb-ii ... ce vrea mai mult de atat
Mai incolo fugim la pediatru... la revizie... si cu Elena la control... are muci... si trebuie s-o verifice si la burtica... sa plange ca o doare cam des... Iar baietii: masurat, cantarit etc. Sper sa fim bine, fara rosu in gat... pt. ca pe mine ma cam doare gatul Sper sa fie de la berea rece de aseara... si nu de la ceva virusuri... am avut invitata la ziua lor, duminica, o pitica virusata se pare... abia a doua zi s-au prins parintii Pan' la urma ai mei sunt antrenati... si eu ... inca una in plus sau in minus... dar a fost si un bb pe aici... si sper sa nu fi luat el ceva

Revin cu detalii despre greutatea fabuloasa (sper sa fi trecut de 10 kg si andreiu)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

La Multi Aaaaani, Timeea!

Sa fii sanatoasa, norocoasa...bucuria parintilor tai!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,59,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Timeea !

La multi ani Altheea , Ruxandra si Dylan !

Diana l-am vazut pe Alex cum spunea el partile corpului...si cand il intrebai unde e pielea, el poate voia sa-ti arate curelusa de piele de la ceas

Bianca , super domnisoara Amalia, si ce bratari are, la maini, la picioare, si multe coliere Ce neam de plastelina e aia ?
Nu mai zic de ochi...
Tinem pumnii sa fie de bine la ecograf.

Noi suntem...nu stiu cum mai suntem, de aseara e cu antibiotic, a nu scapam de febra, tot pleca si aparea, sa vedem cum e azi, de tusit nu mai tuseste, niste muci acolo tot are, tusea e la mine, ma tine in piept parca am un ac de siguranta prins de fata si spatele tricoului
Deja e miercuri si io nu stiu ce fac cu tortul...cum, in ce fel, il fac io, il comand...

sanatate multa piticilor bolnaviori !

Eliana, super tare Elena...Ca daca ramanti in pana de idei, uite de unde sare o noua(si frumoasa ) idee Acu', daca invitatii v-au adus cadouri pt 2, mai se baga de seama si al 3-lea cadou?

Aaa, da, pozeeeeeeee de la zilele piticilor!!! Sariti cu poze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

La multi ani Timeea ! ...papusico sa i petrecere frumoasa si sunt sigura ca o sa fi ajutor de bucatar...KMI asteptam poze multe de la petrecere

La multi ani Altheea , Ruxandra si Dylan

Amalia ce domnisorica frumoasa esti, are niste ochisori ....sigur o sa fie bine la eco Bianca, asteptam vesti

Elyanne stai tu linistita ca mai sunt din astia care se zbat pe la 10 kg si nu reusesc sa le depaseasca....bafta multa si asteptam masuratorile oficiale

Ela ma bucur ca sunteti bine si vezi ca azi e cald afara scoate copilu la plimbare

Tzuna
mare noroc ca ai gasit o asemennea femeie si ca Maria se intelege f bine cu ea....

Laura ai facut copilu sa chiuleasca.....bataita

Bravo Rares, ai invins mata...parca vad mutrisoara lui simpatica cand a vazut-o la apa....

Noi suntem naspa, muci , tuse rupta, nedormita noaptea, maraieli si a mai si vomitat pe deasupra...o deranja tusea din gat cred...de mancare nu mai vorbim ca ce a pus intr-o luna da acu repejor jos....asta e sa dea DD sa ii treaca repede ca kg la noi nu au fost o mare problema niciodata

Mai Karra se apropie ziua fetei si tu nu mai intri deloc ce se intampla....te-ai mutat definitiv in tarile calde .....

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Off topic

Am incercat sa fac un cont pe forumul nostru pt verisoara mea si nu primesc nici un raspuns nici nu ma pot loga cu adresa ei....sunt deja 3 zile de cand am creat contul,, o mai trebui sa fac ceva ?? daca ma poate ajuta cineva ca io nu mai inteleg nimic de ce dureaza atat

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor,sa ne traiti frumosilor,sa aveti parte de o viatat frumoasa si muuulta sanatate!!!!

In alta ordine de idei ,vreau sa va cer ajutorul pt un baietel de o varsta cu ai nostri,aseara am vazut reportajul despre el si Radu s-a gandit sa transmita pe internet cererea de ajutor ca cine stie poate cu sprijinul tuturor si al lui DD putem sa-l ajutam sa se insanatoseasca
Un copil are nevoie de ajutorul nostru.Baietelul a fost diagnosticat cu leucemie.El se numeste Luca si este internat la spitalul Fundeni.Singura sansa pentru ca Luca sa aiba o viata normala este un tratament la o clinica din Germania, care costa 100.000 de euro. Este vorba despre un tratament care vindeca leucemia fara sa fie necesar un transplant. Ca sa isi poata duce baietelul acolo, parintiiii trebuie sa strânga cei 100.000 de euro, dar este o suma uriasa pentru ei.Luca are nevoie de noi! Sa-l ajutam. CONTURI: Banca: Transilvania Sucursala: Agentia Patrascanu Titular: Cristian Lixandru Lei: RO 67 BTRL 0470 1201 P 59 176 XX Euro: RO 42 BTRL 0470 4201 P 59 176 XX Numar de telefon: 0767.848.906.
Luca baietelul bolnav de leucemie care are nevoie de un tratament in Germania in valoare de 100.000 de euro mai poate fi ajutat si prin teledon :Teledon valabil in reteaua Romtelecom: Pentru donatii de 10 euro/ apel sunati la 0900.900.010 Pentru donatii de 5 euro/apel sunati la 0900.900.015 Pentru donatii de 2 euro/apel sunati la 0900.900.012

Nu e greu,puneti mana pe telefon si donati,fiecare banutz conteaza,e doar un puiut mic care are dreptul sa aiba inca o aniversare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

La multi ani frumosi, Timeea, Altheea, Ruxandra, Dylan
(ce nume deosebite au copiii nascuti azi)

he he Roxanici, Rares ca Rares, dar matza ce figura a facut? (eu tin minte ca in copilarie am bagat intr-o seara pisica in apa, si dupa vreo 2 zile tusea, am avut multa vreme mustrari de constiinta)Sanatate si aveti grija de voi.

Sanatate si Teodorei! si hai mami, capul sus, va fi bine dupa intoarcerea la serviciu

Bianca - o tunsoare de fetita finuta, va invidiez pe voi mamicile de fete ca le puteti tunde si aranja asa frumos

Vlad, bravo, o sa vezi Carmen ca imediat incepe cu propozitiile si cu povestile

La capitolul vorbit Alex e intr-o etapa de "moara stricata", alege cate un cuvant si face deviatii de la el, la nesfarsit. De exemplu, sa alegem un cuvant simplu:
"mami" si incepe si turuie: mami mama mimi mami mamimi mimima mamama mimimi mamimi ma mimi mama mi mi mama mamama mamimi etc pana ajunge la ceva de genul mamamimimimimamamamimimamamimimimamama... si asta si cate jumatate de ora. Sau "nani nani puiul mamii" ajunge nani nani mami puiu nani mami mami nanini puiu puiuiu nanini mamimi nani mami puiu puiu nani nanini nanani

Fetelor, eu va iau puii la educatie dar va taxez - ma scapati de al meu cate un week-end [:P]

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani Timeea! Sa fii sanatoasa si fericita!

La multi ani Altheea, Ruxandra si Dylan! Trimiteti mamicile sa ne mai zica un cuvintel despre voi.

Dianooo, unde e soarele ala? Il tii ascuns la tine-n cartier?
Despre cont, cred ca trebuie vorbit cu un admin.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput