LMA - Albinute & bondari de '07 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
madybulancea spune:
Tare mult ma bucur tzuna ca aveti asa noroc cu doamna asta...sa ii dea DD sanatate...asa sunt eu cu mama...la sfarsitul saptamanii il fac pachet pe razvan sa am si eu cu sotul un weekend frumos mai ales ca e si 8 martie si il pun sa imi faca un tort ![]()
![]()
sa vedem acum daca se si tine sotul de cuvant!!!
roxy ce face raresu???
o seara placuta!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
carmenefr spune:
La multi ani Briana, Mihai si Andrei !

Mihaelaaaaa felicitari!
Carmen, sanatate multa lui Darius
Gabisuper petrecere, si burticaaaa....
Eu azi am facut cerere pe reangajare, ca pe 9 martie reincep munca.Deci, am o stare...
elpower spune:
Mihaela
frumos martisor
!!! Sa fie cu noroc! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Am vazut poze cu copii frumosi tare! 2 gemanuti haiosi cu si fara carlionti si o printesa printre ei! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei si de nazdravaniile lor!
Am vazut si un Alex tare studios si cu muulta rabdare! Bravo Alex!!!!
Sanatate multa bolnaviorilor!
Rozi
pentru parintii indurerati! Sa le dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe.
Thea e bine, dar eu tot inchisa in casa am tinut-o de frica virusilor astora pacatosi care circula peste tot. Stiu ca nu o pot tine in globul de sticla, dar pur si simplu acum n-am avut puterea sa fac fata altor boli mai grave, asa ca am tinut-o la fereala. Poate de maine, daca nu bate vantul o scot si pe ea ca nu ne mai intelegem. Asta seara, de dorul de a merge afara, se urca in carut sa o plimb prin casa. Si cand n-o mai plimbai topaii in el pana ii desprinsa toate capsele
. Mai are putini muci, dar nu mai stranuta si de tusit aproape ca n-a apucat ca i-am bagat imediat pe gat prospanul. Am mare noroc ca ii plac toate gusturile ca tare oribil era Sinupretul ala. De dormit doarme tot haotic, dar asta e. De mancat, refuza legumele, dar cere lapte intr-una. Cam asta ar fi.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
gabi78 spune:
Alex .. felicitari!
Diana daca tot ii iei pe gemenuti ia-l si pe al meu ca unde-s doi nu se mai vede si al treilea ...![]()
Va multumim tutturor pentru aprecieri.
Lui Tudor nu prea i-au placut clownii .. si nu a vrut sa stea sa il picteze ... de fapt au fost pictati doar cei care au vrut sa stea.
Iar acasa a zis ca vrea tort ca vrea tort si mama a incercat sa ii dea cu lingurita, dar el a bagat boticul in farfurie ca i s-a parut mai bun asa. Si dupa ce a gustat din tort a repetat si cu Tiramisu, dar si-a luat teapa pentru ca era cacao pe deasuprs si cam inecat un picut, dar nu l-a deranjat foarte tare, doar ca era cam nedumerit.
Azi Tudor a dormit de la 12 la 15 si la 20 fara 15 minute s-a dus in patut si s-a culcat, acum doarme neintors! Sper sa nu fie vreo raceala ..
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
DPN 28.06.09
adelyna spune:
La muli ani:Andrei ,Mihai ,Briana.Sa cresteti mari ,frumosi,sanatosi si sa aduceti numai multumiri parintilor.
Elyanne ,cu atatia medici in familie la batranete nu-ti faci griji de sanatate
.
Menuet,foarte trist ce am citit .Ma doare sufletul pentru acei parinti
Mihaela multe felicitari pt bebe2.Sa ai o sarcina fara probleme.
adelina si piticii
Vacanta 2009
BiancaM spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor, fetite, baietei si mamici!!
Mihaela, felicitari pentru liniute! Sa ai o sarcina usoara!!
Va aduc si eu in dar un buchetel de ghiocei.
Noi suntem bine... Samburelul creste, saptamana asta sunt programata la testul pentru SD.
Vazut poze cu sarbatoriti, frumosi si frumoase foc!
Noi nu stiu ce o sa facem de ziua ei, ca saracuta pe aici nu prea avem prieteni cu copii. Probabil o sa chemam ceva copii ce mai cunoastem de la playground.
Am mai facut ceva poze si cu albinuta mea aici
VA pupam si va dorim o primavara frumoasa in suflete!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 
riloasa spune:
Mihai nu se mai trezeste noaptea de cand i-au iesit caninii si toate maselele. Pana de curand eu nu am stiut ce este noapte dormita. Tare mult s-a chinuit cu dintii. Acum se mai trezeste o data pe noapte sa faca pipi si atat. Am scapat cu el, sa vedem cu al doilea.
Mihaela, iti doresc sa ai o sarcina usuara si sa te simti bine.
kmi78 spune:
La multi ani GEMENUTI si BRIANA! Sa cresteti frumosi si sanatosi! O nou
! Felicitari Mihaela!
Maine facem chef in cinstea d'soarei, acasa , asa mi s'a pus mie pata, ca sa'mi dau de lucru. Asa ca mâine voi fi bucatar sef ,vreau sa le fac sandwich'uri , oameni de zapada, ciupercute,altele. Cine e prin zona poate sa pofteasc!
roxanici spune:
La Multi Aaaaani, Timeea!
frumusico, astept sa vad poze cu tine sufland in lumanarica.
raresu ii bine, raceala se duce.
in seara asta o facut baie la matza...cada era plina cu apa fierbinte, pregatita pt el, matza curioasa pe margine, rares si mai curios o impins-o si ea nu o reusit sa ii faca fatza, asa ca jumate s-o inmuiat.
laura_oana spune:
buna dimi....poftiti la cafeaaaa
La Multi Ani, Timeea, Altheea Roxana, Ruxandra Andreea si Dylan!
Mihaelaaa.....Felicitari! sa ai o sarcina usoara.

sanatate multa bolnaviorilor!
cam atat la ora asta...
azi l-am lasat pe edy sa traga chiulu la gradi
..am vrut sa stea cu mine acasa.![]()
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!