LMA - Albinute & bondari de '07 (111)
Raspunsuri - Pagina 13
RaisaFudulu spune:
Crina multumim si sper sa ne spui ca ati scapat de tuseli.....o sa iau si prospan daca vad ca nu merge stodalul, oscilococinum am luat si noi si mai luam si maine, sper sa treca repede asa cum a venit
Ela voi ce faceti ati scapat ??? Raresu si tu erai cu mucisori parca ...ce mai faceti?
Pisik nu intri deloc???
Kitty ce a facut Giulica ieri la gradii a dormit??
o sa pun cateva poze AICI
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
diana_jors spune:
Vazut poze cu Tudor (foarte frumos spatiul de petrecere!) si cu Raisa (ce breton dragut are, si ce frumos scrie ea acolo
)
Mihaelaaa, felicitari, si sarcina usoara!

biky - ceasul l-a primit de la o verisoara, si il da jos numai la baie, si numai pentru ca se uda si se strica, iar cand isi aduce aminte ca lipseste de pe mana trebuie neaparat sa i-l pun inapoi. Altfel n-am sanse sa i-l iau de pe mana
. Interesant, pentru ca nici eu nici sotul nu purtam ceas la mana ![]()
Crina - am hotarat ca nu il mai tund pana la vara, sa vad cum o sa arate ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
stefimic spune:
salutare fetelor, la multi ani de martisor, sa aveti un an superb si o luna minunata!
noi aseara am aterizat de la bucuresti, am fost la ziua nepoatei mele si a fost tare frumos, am sa pun si niste pozici.
DIANA tare draguta este RAISA, si e asa zambareta, sanatate multa.
MADY felicitari pentru cura si daca mai poti bafta in continuare, si lui RAZVA multa sanatate.
ELA sanatate multa lui THEA.
MARTA sanatate multa lui VICTOR.
LAURA sanatate lui EDY, tare dragut mai este si ce lunguti sunteti, ce ati facut la cresa?
CRINA,ROXANICI, ABSOLUTA, CARMEN sanatate multa la pitici si sa auzim de bine.
CARMENFR ce draguta este TEODORA cu finuta.
REIN ce descriere frumoasa ai pentru familia voastra, felicitari pentru puterea de a face ceea ce faci.
ELYANNE frumoasa petrecere, frumosi copi, cu sau fara carlionti, iar despre tine toata admiratia ca poti sa faci atatea cate faci si te descurci minunat.
GABY ce graviduta draguta si ce burtica mare ai, iar despre TUDOR a avut o petrecere tare frumoasa si ce dragut era cand baga capul in farfurie.
RILOASA daca vrei sa ne arati si noua patul lui MIHAI, si ce frumos ca acum are si bebe patutul lui.
DIANA ce dragut e ALEX cand picteaza, ca la gimnastica nu prea v-am inteles.
cam atat ca si asa m-am intins.
va pup si va doresc o zi minunata.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
uitasem ce era important
.
FELICITARIII! MIHAELA pentru bebe2 si multa sanatate, sarcina usoara si bebe sanatos, iar lui DAVID multa sanatate.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
ane2200 spune:
Andrei
Mihai
Brianna 
Diana - super Alex. Si ce rabdare are el. M-a distrat ceasul, probabil l-a asortat cu pampersul. 
Menuet - ne rugam si noi pentru linistea bietilor parinti 
Mady - felicitari pentru cura. Si sa stii ca frumoasa esti oricum. 
Mihaelaaa - sarcina usoara si multa sanatate.
Sanatate multa bolnaviorilor. Sunt pe fuga, ca imediat se trezeste Raul si avem program artistic. 
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
elyanne spune:
Mihaelaaa felicitaaaaaaaaaaari
Tinem pumnii straaaansi...
Diana... io nu mai vorbesc cu tine... niciodata
... ii iei si pe ai mie sa-i educi? Ca io nu reusesc... n-am cu cine... macar sa ma conving daca sunt io de vina... sau ei ![]()
Multumim mult de tot pt. urari
... sunt invidioasa si pe baietii mei... atatea telefoane, mesaje... si aici si pe mess... io nu primesc atatea de ziua mea
Cica recupereaza surioara mea si ma suna de 10 ori de ziua mea... si imi trimite si cateva urari pe mess ... sa nu ma mai vait ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
RaisaFudulu spune:
Bai toata lumea lauda pozele cu Tudor si burtic de mami....io in gandu meu ce poze ma ca io nu am vazut ......si acu am luat capitolu de la prima pagina ca de sa nu scap nimic....si cand colo cu o pagina inainte ...cine stie cum am citi eu
Acu sa revin super frumoasa petrecerea cu prietenii...si acasa cu familia ..iar poza mozolici la botic de cioco este supr..mami si ce burtica frumoasa ai

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
roxanici spune:
La Multi Aaaaaaaaaaaaaaaaani, Andrei & Mihai!!!!
LA Multi Aaaaaaaaaani Brianna!!!
mei nici io n-am cuvintele la mine da nu ma plang![]()
uni locul ala de joaca? ca io am vazut poze numa de-acasa....
tzuna spune:
La Multi Ani, Andrei & Mihai!!!!
LA Multi Ani Brianna!!! sa fiti sanatosi, frumosi si voiosi cu totii.
Menuet- cu ce crezi ca o putem ajuta pe mamica respectiva?
Am vazut si eu o parte din poze. Ma tot minunez ce mari au crescut bondareii si albinutele noastre. Acusi ne mutam de la scutece la... nici nu stiu ce urmeaza dupa.
Noi suntem bine. Imi vin socrii in vizita peste 2 zile asa ca "bucurie" mare. tot ocupata cu serviciu, Maria insa e f bine cu bona. Vrea numai la ea. A invatat multe lucruri, canta toata ziua cu cealalta fetita, se aseza pe saltelute si bona le face masaj la amandoua, ingrijesc toti bebelusii(papusi) care-i avem prin casa si mananca numai chestii sanatoase pe care cu mine nu prea le vrea (ou, kiwi, brocolli). Sunt super multumita de dna asta si dc as avea mai multi bani as lasa-o pe uneori pe Maria cu ea si cand nu sunt neaparat la serviciu ca sa ies undeva cu sotul, sa-mi fac treba linistita... dar nu le putem avea pe toate. oricum sunt super multumita, Maria se simte si ea bine si e cel mai important.
tzuna spune:
Acum am vazut si petrecerile organizate de Gabi. Cred ca a fost f frumos la locul de joaca mai ales ca ati putut invita toti copiii odata si nu pe bucatele ca noi.
Mihaela -felicitari pentru martisorul cu 2 liniute. Sa fie intr-un ceas bun. sarcina usoara si bebe sanatos si destul de mancacios.