Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
si la noi e soare si frumos
deja am facut o plimbare pe la 12
i-am dat si eu azi branzica cu mar si cereale. ii place mult branzica, deschide imediat gurita:)
sa-l vedeti cum face de ceva timp cu biberonul: daca ma vede ca am intrat cu el in camera ii sticlesc ochii si daca nu ma duc imeiat sa-i dau sa bea, se pune pe urlat. intr-o seara m-am dus la fereastra sa trag draperia si a inceput sa planga!
cand ma apropii de el, se ridica si intinde mainile, apuca de sticla si baga tetina in gura cu viteza!
daca vreau sa i-l scot un pic, trage cu mainile de el si tremura!
treaba asta se intampla mai ales la 18, cand papa cereale...mai nou mananca si ceva mai mult lapte cu cereale, adica 210 ml lapte+7 masuri lapte+5 masuri cereale, adica cat scrie pe cutie ca e ok pt varsta lui. dar seara, la culcare, nu prea mai vrea lapte...maxim 120 ml...
oricum, per total, in 24 ore, mananca cam 500-550 ml lapte
angelynna, imi pare rau pt CIC!
mmm, ce bun papati voi acolo! si lui razvan i-a placut piesica, mai ales data asha, cu mana, nepasata, doar zdrobita intre degete:)
pupam Crinutza!
a, niste bubite din alea a avut si razvan acumn vreo luna-doua...l-au tinut ceva...si eu cred ca a fost o alergie la mar...ca m-am tot gandit ce poate fi..
s-au estompat dupa o perioada de spalari dupa fiecare masa cu apa fiarta si racita si apoi aplicata o crema hidratanta...cred ca aia de galbenele merge. eu i-am dat cu nivea, aia in cutie metalica, albastra!
i-au trecut cand am fost la munte si l-am spalat cu apa de la robinet, dar apa era de la un izvor captat din munte...
eu cu asta am asociat, dar o fi fost si aerul de vina...
acum e ok, nu mai are asha, se mai inroseste unoeri si se mai aspreste pielea, dar fff putin si trece imediat!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
AlexaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Lala, hmmmm, deloc, nici nu vreau sa ii vad pe urati prea curand. E asa de bine. Doar ca"regula" spune ca daca alaptezi exclusiv, cel putin pana la 6 luni nu ai menstra. Stiu multe cazuri de menstra venita la 9 luni-1 an. Doar ca la noi pe forum citesc de fete care alapteaza exclusiv si au menstruatie de mult. Nu mai intelegeam nik. De asta, zic, hai sa vad, sunt o exceptie eu pe forum? Ca, din contra, in mod logic, eu intru in categoria "regula" descrisa mai sus. Asa ca intrebarea era care fata cu bebe de 6 luni nu are menstruatie? Ma rog Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |
Matei are 6 luni si 3 zile....Rushii inca n-au dat semne de aparitie... Alaptez, insa ii dau completare in fiecrae zi la masa de seara. Matei a mancat noaptea tit timpul (la 3 si la5-6).
Scaun Brevi m-ar etenta si pe mine si mi-a spus un participant la Babyexpo (care imi est emie furnizor) ca Brevi vine cu discounturi la targ. Voi merge azi si voi vedea daca asa este. Nici eu nu am mai fost la babyexpo pana acum.
Monica, nu te lasa descurajata de faptul ca faci multe analize...toate le vei uita cand iti vei tine puiul in brate. Eu am facut o groaza de nalize in sarcina...n-am avut nici un fel de probleme...doar pitici pe creier...
Multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Nocom spune:
Neata,
mai pe la pranz......
Inainte sa plecam afara, am si eu o intrebare:
Cum se numea site-ul ala cu electrocasnice ieftine???? Parca Anca ne zisese de el.....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
anca81 spune:
Nocom, www.electrobazar.ro se numeste. Kid e vinovata de data aceasta ![]()
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
CD27 spune:
la multe lunite sarbatoritilor de astazi:
maria de kid
mara de simodina
david de babytza
erica de fce

am vorbit dimineata cu lidia, avea bilet de internare la victor babes dar nu vroiau sa il interneze pe sot cu stefan si ea nu se poate interna pentru ca o alapteaza pe bobocia, a ramas sa meargha la medlife, poate intra mai tarziu sa ne spuna ce au facut
ange si al meu are ceva bubite pe fata in jurul gurii cele mai multe dar se intind si la ochi un pic, eu cred ca sunt de la saliva si mancare pe care si-o pune pe fata in loc sa o pape
, cu crema de gal;benele au trecut in 5 minute
dar au aparut altele curand asa ca il las in pace, incerc sa-l mai spal la gurita ziua cam atat
moni
totul va fi bine scumpa mamica
al meu a baut astazi 190 ml lapte, atat
si astia cand era semiadormit
, ma cam termina psihic
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
babymom e posibil ca la 5 luni sa mai apara milium pe nas? Mikul are ceva care arata exact ca milium si nu stiu ce ar putea fi, puncte albe de grasime, mici mici si multe multe sub piele, pe nasuc
sabinel am vazut dintzoc mic![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Offf nu mi-a raspuns si mie nimeni ![]() ![]() ![]() Nu-i nimic, am gasit raspunsul. ![]() ![]() David de Roxi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maria de Kid![]() ![]() ![]() Mara de Simodina![]() ![]() ![]() Erica de fce![]() ![]() Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
Eu am primit banii pe card, dar plic cu raspuns..nu.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
cocutica spune:
salutare!
Imi pare tare rau sa aud ca avem bebei bolnaviori si le doresc sa se faca bine cat mai repede.Sanatate multa!
La mine "rusii" sunt de fapt "extraterestri" si inca nu m-au vizitat de cand am nascut si au trecut sproapre 6 luni![]()
Plicul cu decizia inca nu a venit, dar indemnizatia da.
Am si eu o nelamurire: cand ii dau Mariei supa scoate limba afara si ca sa ii pot pune supa ma foloses de buza de sus. Cand ii dau apa lasa limba in gura. Eu ce sa inteleg,ca desi nu da supa afara, dar scoate limbA, inseamna ca nu-i place? Sau inca nu stie sa manance cu lingurita?
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Nocom, www.electrobazar.ro se numeste. Kid e vinovata de data aceasta Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
fetelor de ce sunt preturile la jumate pe acest site|?
n-or fi defecte?
de
DavidPoveste
Muuh spune:
nushu kid spunea ca sunt ieftine pentru ca majoritatea fie nu sunt in ambalajul original fie acesta, desi original este deteriorat.
babymom siropelele de tuse nu se considera "oficial" diversificat
.
Dimitri s-a autodiversificat azi dimineata. Mancam eu cu sotul si cu Alexei un mar in felii si se intinde si Dimitri pune mana pe o felie si da-i si sugi. I l-am smuls sa nu rupa bucati si sa vezi plans isteric pe el.