Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Nocom, www.electrobazar.ro se numeste. Kid e vinovata de data aceasta |
SARUMANA...... Of of ca tare bine mai ziceati de neuronul lahuz....

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
Muuh cat ma bucur sa te "vad". Cum e serviciul acela? Cum s-a descurcat Dimitri fara mami? Ce face Alexei? Eu am lipsit exact in perioada cand ai revenit si nu stiu ce ai povestit. Dar stiu ca ziceai ca ar fi job super misto si ti-ai fi dorit sa mearga treaba....
mami de
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Muuh babymom siropelele de tuse nu se considera "oficial" diversificat Dimitri s-a autodiversificat azi dimineata. Mancam eu cu sotul si cu Alexei un mar in felii si se intinde si Dimitri pune mana pe o felie si da-i si sugi. I l-am smuls sa nu rupa bucati si sa vezi plans isteric pe el. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Muuh, yes I know, but... tot sunt trista ca a trebuit sa-l "spurc" cu altceva decat lapte de mama.
E dragut Dimitri al tau! Se crede daja baiat mare!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
dyanira spune:
Multumesc fetelor care mi-au transmis pe pm toata intelegerea lor!
Deocamdata eu nu o sa mai scriu dar o sa va mai citesc (sa nu credeti ca scapati asa usor
)
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc numai bine voua si puiutilor
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
dyanira s-a intamplat ceva??? Eu de obicei sunt pe dinafara...
Mie imi esti asa de draga!!!!
mami de
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
babymom75 spune:
CD, e posibil ca la 5 luni milliumul sa nu-i fi disparut, dar sa reapara... nu cred. Descrierea ta seamana cu millium faciale, dar... tu spui, ca i-a disparut o vreme si acum iar a aparut??
Cocutica, eu cred ca inca nu stie sa manance cu lingurita de aceea impinge cu limba. Rabdarica, rabdarica... 
clau_geo, tu spuneai ca ai mai mare incredere in laptele cumparat de la tarani, daca stii sigur ca sursa e OK dpdv igienic. Eu nu stiu ce sa zic, dar prin fierberea laptelui se distrug toate vitaminele si proteinele se altereaza ca structura; de aceea cred ca e mai bun laptele UHT, care datorita procedeului de strilizare la temperaura f. inalta de scurta durata si apoi racire brusca, conserva vitamniale si nici proteinele nu se distrug. Din motivul asta eu am ales sa-i dau lui Victor si dupa 1 an formula pt. copii 1-3 ani.
Mama lui
Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui dyanira Multumesc fetelor care mi-au transmis pe pm toata intelegerea lor! Deocamdata eu nu o sa mai scriu dar o sa va mai citesc (sa nu credeti ca scapati asa usor Va pup pe toate fara exceptie si va doresc numai bine voua si puiutilor ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Dya, chiar ma gandeam la tine, pe unde mai esti... da de ce sa nu mai scrii, sau iar te solicita micul Tudor. Ce-ti mai face baiatul? Da-ne vesti!

Mama lui
Victor (12.09.2003)
CD27 spune:
babymom, merci de raspuns
, ii disparuse complet nu avea nimic de multa vreme, cateva zile am vazut pielea pe nasuc un pic mai uscata dar n-am dat importanta si acum au aparut si arata exact ca la nastere
nu pare sa fie iritatie sau ceva de genul asta pentru ca e sub piele
dya
am cam pierdut putin sirul si nu stiu ce s-a intamplat
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui nushulica fetelor de ce sunt preturile la jumate pe acest site|? n-or fi defecte? de DavidPoveste |
La jumatate fata de ce? Ca ei arata reducere, dar nu prea ai cu ce compara, nu?
Eu am luat o cafetiera acum o luna, cu programator, sa-i fac cadou sotului ca tot visa el sa se trezeasca dimineata si sa miroasa a cafea facuta (nu de mine, ca inca nu curge cafea la tzitzi) .. si am comandat una conform specificatiei. In afara de faptul ca ambalajul abia se mai tinea pe picioare (nu era o surpriza, scria pe site ca pot fi putin deteriorate ambalajele), lipseau vreo 3 accesorii de la ea (taiate direct de ei de pe lista cu accesorii, deci nu era o greseala), dintre care 2 chiar faceau diferenta intre acest produs si altele de acelasi tip. Eram hotarata sa-i dau la OPC, am dat mail, raspunsul, foarte amabil de altfel, a fost ca era singurul produs disponibil si ca nu au cum sa-mi dea accesoriile acelea, pentru ca nu le au. Punct. Daca vreau sa-l returnez si sa-mi aleg altceva

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
fce spune:
multumim tuturor celor ce ne/au urat
si uram si noi la randul nostru tuturor sarbatoritilor de azi 
nushu mersi mult pt info, intre timp am fost azi dimineata la coafor si am obtinut un nr de la 3 ursitoare (cu 300lei). daca nu reusesc cu astea am sa te rog sa mi/l dai pe cel al ursitoarelor de la voi 

eva nici la noi n/au venit rushii, dar avem abia 4 luni...
sabinel pupam amalia dintzoasa 
si
toti puii bolnaviori sa le treaca mai repede
intrebasem eu despre marturii/cardholder tip copacel in ghiveci babytza tu ai avut? ca nu mai tin minte cine/a zis

avem si ceva poze mai noi:
tori mica
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori 

de