Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 20
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Nerantula sesizez o umbra de tristete....iti doreai II ? ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
babytza, nu aveam o preferinta, sa fie sau sa nu fie, aveam argumente pentru ambele variante .. insa ma asteptam cumva ca, macar prin prisma unor momente anterioare de acest gen, sa fiu dezamagita de acest final, insa am constatat cu surprindere ca nu-s, ci dimpotriva, sunt cumva usurata. Mai am cateva luni de exclusivitate pentru Gruia, sa fiu numai a lui

In plus, asa cum spuneam, mi-as dori mult ca urmatorul copil sa fie o fetita si sa se nasca primavara
, prin iulie ma apuc de treaba serios www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
angelynna82 spune:
Dya
am pe Razvan cel dulce. Ce pot spune despre CIC..asta este, si mie imi pare rau, contau niste banuti dar...
Nu cred ca este alergie...adica nu ar trebui sa aibe pe tot corpul bubite? Iar mancarea nu i-am schmbat-o decat ii dau alternativ cate 2 odata maxim 3
O sa incerc cu apa fiarta si racita...daca nu merge bagam galbenele, oricum nu se vad fff rau ci daca te uiti foarte atent la fata ei
Piersica da ii place, insa azi nu prea a vrut sa pape...nu-i problema
e dotata
CD
nici eu nu prea stiu ce sa fac, imi este si frica sa ii dau cu ceva ca sa nu dea in altceva....

Transmite-i Lidiei din partea noastra toate urarile de sanatate pt Stefanut
LA mine au venit rusii de pe la 6 sapt...de atunci in fiecare luna de cate 2 ori 
, luna viitoare bagam anticonceptionale.
Fata mea nu mai sta la san deloc, de 5 zile refuza sanul complet..pur si simplu intoarce capul, din aceasta cauza vreau sa iau cev apt oprirea lactatiei..nu se simte ca nu mai suge dar preventiv daca pot spune asta...ce pot lua? 
Cocutica eu spun ca nu stie sa pape cu lingurita, pitica mea deja mesteca din gurita...incetul cu incetul invata, la inceput si ea scoatea limbuta si mancarica
Eu as vrea sa comand un storcator de fructe...sper sa nu "uite" accesoriile, daca o avea ![]()
Fce
am Erica cea frumoasa
Nerantula sa fie asa cum vrei tu 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
babymom75 spune:
fetele care va pricepeti! mi-am creeat tickere pe lilypie. Cum fac sa le aduc la semnatura, ca nu-mi iese deloc si sunt la a n-a incercare???
Please
!!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
Didididi spune:
Vai, ce de bebei bolnavi. Sanatate tuturor!
Cum reusiti voi fetelor sa faceti poze la dintisori? Ca al meu isi tine gura inchisa.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
angelynna82 spune:
citat din mesajul lui babymom75 fetele care va pricepeti! mi-am creeat tickere pe lilypie. Cum fac sa le aduc la semnatura, ca nu-mi iese deloc si sunt la a n-a incercare???Please !!Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Da reply cu quote aici sa vezi cum
Victor
fericita de
Crina Alexandra Crinul Meu
Eco
Crina
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Fata mea nu mai sta la san deloc, de 5 zile refuza sanul complet..pur si simplu intoarce capul, din aceasta cauza vreau sa iau cev apt oprirea lactatiei..nu se simte ca nu mai suge dar preventiv daca pot spune asta...ce pot lua? ![]() fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Eco Crina |
Angelynna, nu cumva sa faci asa ceva! De ce vrei sa opresti lactatia? Chiar daca suge numai noaptea si tot e un castig pt. Crina. Dar, sfatul meu e sa o lasi mai moale cu alimentele de diversificare si sa-i dai mai mult tziztzi, ca inca ea e mica, nu are decat 4 luni, nu? Are vreme dupa aia toata viata sa pape mancarici. Sa nu te superi pe mine, dar eu cred ca putin te-ai grabit cu diversificarea si acum ca a dat si de alte gusturi nu-i mai trebuie lapte. Las-o putin sa flamanzeasca si apoi inceraca din nou cu sanul. Ar fi pacat sa renunti asa repede la alaptat - si pt. tine, dar mai ales pt. Crinuta. Sa nu te superi ca-ti spun parerea mea , da

Mama lui
Victor (12.09.2003)
angelynna82 spune:
Nu ma supar deloc, eu vazand ca ea nu mai vrea sa pape la san ma gandeam ca e periculos pt mine, plus ca noaptea nu mananca deloc... doarme toata noaptea

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
babymom75 spune:
Angelynna multumesc mult
! Cred ca tu-mi raspundeai mie in timp ce eu iti raspundeam tie
.
Acum incerc sa vedem ce-o iesi.
Mama lui
Victor (12.09.2003)
preety spune:
ptr sarbatoritii zilei de azi!
Maria de Kid2003
Mara Elena de Simodina
David de Babytza
Erica Elena de Fce
Sabinel felicitari ptr dintzoc!
Luminita imi pare rau ptr noaptea grea... si eu ma gandesc uneori ca sorina simte an mom... de ex sapt trecuta mie mi-era rau sa cad din picioare si pe ea a prins-o ora 24 cu chitaielile ei 
Azi dim mi-a dat trezirea tot la 5, dar n-am mai bagat-o in seama... s-a foit vreo 20 min si cand a vazut ca nu-i chip sa "trezeasca" pe nimeni
... s-a culcat la loc...
Azi mi-am continuat cumparaturile la baby expo... da tot n-am dat de wrap-uri 

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
monica_dicut spune:
Lamuriti-ma si pe mine ca sunt pe dinafara. Eu si Nocom ![]()
Muhh, ai inceput serviciul?
Dya, tu ce ai patit cu CIC-ul sau de ce nu mai intri?
Si cine este Lidia cu Stefanut???
babytza, soricelul ce-a patit? Ca nu te-am mai prins nici pe mess...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata