Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
preety spune:
Ref la rushi... mie in dec m-au vizitat 5 zile (ca de obicei), in ianuarie mai mult de 15 zile... (nici nu mai stiu cat
)... iar in februarie pauza... cred ca de la cerazette ca de la alaptare n-are cum tinand cont ca io cu cei cativa ml ai mei nu pot numi ca alaptez... ![]()

babymom75 spune:
Angelynna se pare ca tot nu reusesc
. Ce gresesc? Cum fac sa dispara toate 'plusurile' astea???
Mama lui
= http://b1.lilypie.com/1lozp2.pngDragos (04.10.2008) si a lui
= http://by.lilypie.com/MCMmp.2.pngVictor (12.09.2003)
babytza spune:
Moni
nu a patit nimik soricelul , nimik grav. Doar ca este foarte agitat. Cred ca ii dau dintisorii si a fost si agitatie prin casa , zugrav , instalatori, etc
Si s-a invatat sa urle intr-un mare fel, chiar si cand se joaca....ne sparge timpanele ![]()
Claudina ce dulce e
Si David face la fel cand ma vede cu castronelul de papa. Nu mai pot face nimik , trebuie sa fie deja in scaunel cu bavetica pusa ca altfel e jale
Sta cu ciocul deschis si asteapta papa 
Bitza imi pare rau de accident. Sper sa rezolve repede, ca de obicei se sta cu orele la politie.... 
Cocutica eu cred ca ii place supa dar nu stie inca sa o pape. Daca nu ii placea , cu siguranta o scuipa
fce eu am vrut sa comand de la ei de pe site copacei in ghiveci. Sunt din plastic nu naturali. Daca doresti naturali gasesti prin oras, au la mall-ul din vitan la floraria de la subsol. Sunt 6ron ghiveciul si sunt tare draguti. Se fac frumosi si mari. Noi i-am vazut pe astia cand deja luasem alte marturii
Ma bag la capitol nou 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Lamuriti-ma si pe mine ca sunt pe dinafara. Eu si Nocom Si cine este Lidia cu Stefanut??? POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 11+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
eu sunt Lidia cu Stefanutz

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
babytza spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Angelynna se pare ca tot nu reusesc . Ce gresesc? Cum fac sa dispara toate 'plusurile' astea???Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Da copy/paste si baga la semnatura

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui babymom75 CD, e posibil ca la 5 luni milliumul sa nu-i fi disparut, dar sa reapara... nu cred. Descrierea ta seamana cu millium faciale, dar... tu spui, ca i-a disparut o vreme si acum iar a aparut?? Cocutica, eu cred ca inca nu stie sa manance cu lingurita de aceea impinge cu limba. Rabdarica, rabdarica... ![]() clau_geo, tu spuneai ca ai mai mare incredere in laptele cumparat de la tarani, daca stii sigur ca sursa e OK dpdv igienic. Eu nu stiu ce sa zic, dar prin fierberea laptelui se distrug toate vitaminele si proteinele se altereaza ca structura; de aceea cred ca e mai bun laptele UHT, care datorita procedeului de strilizare la temperaura f. inalta de scurta durata si apoi racire brusca, conserva vitamniale si nici proteinele nu se distrug. Din motivul asta eu am ales sa-i dau lui Victor si dupa 1 an formula pt. copii 1-3 ani. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
nu am zis ca am mare incredere , numai ca ma gandesc ca noua parintii ne dadeau lapte de la tara si nu prea avem probleme nici acum, de ce astia mici sa aiba probleme de la laptele de vaca ?
nu stiu ce sa zic, nu am zis ca o sa-i dau lapte de la tarani de la vartsa super frageda insa o sa-i dau cu siguranta dupa 2 ani daca o sa am posibilitatea sa-l achizitionez dintr-o sursa sigura.
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina

11+ 
O noua viata