Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

S-a trezit. V-am pupat.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Hello!

Abia azi am luat rezultatul de la analiza si l-am si dus la pediatra:bucurie mare,nu e anemica fata mea!i-a iesit 12,7 hemoglobina,numai ce-i sub 11 se trateaza...

Miru s-a uitat fascinata la filmuletele cu simpaticul Cristi si frumusica Lisa...tot striga 'bebe'!!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Danuta, ce bine ca nu e anemie!!! Macar te-ai linistit cat de cat!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Vale, La Multi Ani pt Alex, sa va aduca multe bucurii si fericire!

Bernix, La Multi Ani pt Ana, sa va creasca inalta, frumoasa, sanatoasa si isteata!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, sanatate multa lui Ghe.

Sanatate si celorlalti puiuti bolnaviori, sunt mai multi, nu spun nume, nu as vrea sa gresesc.

Valentina, petrecere frumoasa, azi la gradi parca si maine in familie...si bininteles
[b] La multi ani! Alexandra
sper sa nu gresesc de data asta, parca azi este ziua ei (sau maine?) oricum maine nu pot sa intru, asa ca nu gresesc prea mult
multi si multe pentru sarbatorita si mamica ei.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Priviti unde se ascundea mica vedeta!. O amica mi-a trimis asta spunandu-mi ca voi avea o mare surpriza si chiar asa a si fost!Pentru ca bucuria a fost mare am zis sa o impart cu voi!

http://www.youtube.com/watch?v=CKxFvpJlwNE&eurl=http://www.antena3.ro/stiri/antena3ro/la-baby-expo-ziua-copilului-este-in-fiecare-zi_54330.html

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

mie mi-au dat lacrimile de emotie, pe bune, nu stiu de ce .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Diwana, cu testul ala l-am inmuiat rau pe tati de Ghighi,i-am zis ca numai asa, cu educatia mea permisiva are copilul IQ-ul asa mare .de-aia cred ca nu s-a suparat deloc aseara cand i-am zis de isprava cu camera foto. Nu stiu cum se va numi primul tablou, dar sigur nu "tata strangand-o de gat pe mama"

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Cecilia, asta era supararea ? Stai linistita, pe mine m-a pandit cineva o seara intreaga, puneam un mail, il vedeam, apoi disparea, l-am pus de cateva ori si am lasat-o balta . Si nici nu era cu Ghighi.Eu vreau sa-l vad pe Cristi, asa ca te rog sa mai trimiti poze/filme, daca nu pe mail poti la pui aici link, nu are cum sa mai dispara.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Diwana, cu testul ala l-am inmuiat rau pe tati de Ghighi,i-am zis ca numai asa, cu educatia mea permisiva are copilul IQ-ul asa mare .de-aia cred ca nu s-a suparat deloc aseara cand i-am zis de isprava cu camera foto. Nu stiu cum se va numi primul tablou, dar sigur nu "tata strangand-o de gat pe mama"

Ghighi- filme

Mergi la inceput

am pus mancarea la foc ( ciorba de legume cu piept de pui si mazare cu pui), inainte de somnic a basculat aproape 2 portii de spaghete rasucite (mereu uit cum le zice) cu sos de rosii si carnita , ati ghicit doamnelor, de pui.

am facut cu greu 3 poze, tinand cu mana stanga obiectivul camerei, ca altfel nu sta neam. Cu un oki pe copilul adormit, o ureche la sfaraiala din bucatarie si la bormasina din vecini, o sa va incarc cele 3 poze, dintre care una e cu pozitia de adormire de astazi.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

mda, www.flickr.com/photos/23756759@N04/3314154420/in/photostream/" target="_blank">au iesit cam naspa, in realitate e mult mai dulcic .

Ghighi- filme

Mergi la inceput