Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)
Raspunsuri - Pagina 15
luy spune:
La multi ani, Alexandra ! 
Valentina, sa-ti traiasca fetita cea frumoasa, sa fie sanatoasa si fericita, iar voi sa va bucurati de succesul ei si al fratiorului !
La multi ani, Ana zisa Degetica !
Sa ai o viata minunata si sa le aduci parintilor numai bucurii !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
papanash, e tare dulce Andrei, chiar daca pozele nu-s stralucite. Ai dreptate ca seamana cu Sinead O'Connor
, numai ca el e muuult mai dragalas.
Si ce pozitie de somn si-a ales azi !!!!
Dar tu il lasi sa doarma in pozitia aceea, nu-l muti undeva unde sa stea mai comod ? Sau ai si facut-o, dupa ce l-ai pozat ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
danuta36 spune:
papanash pupam pe Ghighi tunsulitul,ce dulcic e! nu mai zii de spaghete,ca vin si io 
Am vazut acum la tv o reteta cu rulouri din file de pangasius,tare bine aratau..erau umplute cu masline si cascaval ras.
Valentina,Ceamica,Diwana,Adi 
La multi ani Alexandra de mami Valentina!

papanash spune:
Ramonaiani,am inteles gresit sau bb2 e baietel
?
Gravidutele, haideti la control, ce mai fac bebeii din burtici, voi cum mai sunteti ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Luy, asa adoarme de ceva vreme, si seara si dupa-amiaza, s-a indragostit de scoica. Bineinteles ca-l pun apoi in pat, aseara l-am pus mai devreme, mi s-a parut mie ca a adormit bine, dar s-a trezit imediat botos si s-a dus inapoi in scoica sa doarma
.
Danuta, am uitat sa zis ca ma bucur ca au iesit analizele fetei ok, ai scapat de-o grija.Cat despre spaghete, mie imiplac mult si fac cel putin o data pe saptamana. Asa ca , daca doresti, zi-mi cand sa pregatesc portie dubla.
cat despre pangasius, am citit multe despre el, cum ca-s injectate femelele cu nustiu ce hormoni de crestere, nici ca am mai cumparat de-atunci. Oricum, Ghighi n-a mancat deloc, cum simte mirosul cum fuge.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
luy spune:
Danuta, ma bucur ca au iesit bine analizele Mirunei . Sper sa uitati ce inseamna sa fie bolnaviara pentru o luuuuuuuuuunga perioada de-aici inainte 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Sabina, imi pare tare rau sa aud ca in continuare Gheo se lupta cu febra
Nici nu stiu ce sa zic, sa-ti doresc sa nu fie "decat" roseola ? Inteleg ca dupa eruptie se potoleste febra si incet-incet isi revine la normal... Ma gandesc daca n-o fi o boala mai usoara decat o pacatoasa de viroza ... Of....
Asteptam vesti bune de la voi dupa ce-l vede dna doctor ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Cecilia, sunt convinsa ca mailul cu invitatia catre filmuletele cu Cristi a fost sters din greseala. Hai, nu mai fii suparata !
De ce nu mai intri maine pe forum ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Gabitz, te-au mancat balaurii ?
Mai vino seara pe la noooi, Gabiiiiiitza draga ! 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
myral, imi poti trimite si mie PM cu adresa ta de email ? Ca vreau sa-ti trimit premiul pt perspicacitate ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )