Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Alexandra !
Valentina, sa-ti traiasca fetita cea frumoasa, sa fie sanatoasa si fericita, iar voi sa va bucurati de succesul ei si al fratiorului !

La multi ani, Ana zisa Degetica ! Sa ai o viata minunata si sa le aduci parintilor numai bucurii !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

papanash, e tare dulce Andrei, chiar daca pozele nu-s stralucite. Ai dreptate ca seamana cu Sinead O'Connor , numai ca el e muuult mai dragalas.
Si ce pozitie de somn si-a ales azi !!!! Dar tu il lasi sa doarma in pozitia aceea, nu-l muti undeva unde sa stea mai comod ? Sau ai si facut-o, dupa ce l-ai pozat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

papanash pupam pe Ghighi tunsulitul,ce dulcic e! nu mai zii de spaghete,ca vin si io
Am vazut acum la tv o reteta cu rulouri din file de pangasius,tare bine aratau..erau umplute cu masline si cascaval ras.

Valentina,Ceamica,Diwana,Adi

La multi ani Alexandra de mami Valentina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ramonaiani,am inteles gresit sau bb2 e baietel ?

Gravidutele, haideti la control, ce mai fac bebeii din burtici, voi cum mai sunteti ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luy, asa adoarme de ceva vreme, si seara si dupa-amiaza, s-a indragostit de scoica. Bineinteles ca-l pun apoi in pat, aseara l-am pus mai devreme, mi s-a parut mie ca a adormit bine, dar s-a trezit imediat botos si s-a dus inapoi in scoica sa doarma .
Danuta, am uitat sa zis ca ma bucur ca au iesit analizele fetei ok, ai scapat de-o grija.Cat despre spaghete, mie imiplac mult si fac cel putin o data pe saptamana. Asa ca , daca doresti, zi-mi cand sa pregatesc portie dubla.
cat despre pangasius, am citit multe despre el, cum ca-s injectate femelele cu nustiu ce hormoni de crestere, nici ca am mai cumparat de-atunci. Oricum, Ghighi n-a mancat deloc, cum simte mirosul cum fuge.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Danuta, ma bucur ca au iesit bine analizele Mirunei . Sper sa uitati ce inseamna sa fie bolnaviara pentru o luuuuuuuuuunga perioada de-aici inainte

Mergi la inceput

Sabina, imi pare tare rau sa aud ca in continuare Gheo se lupta cu febra Nici nu stiu ce sa zic, sa-ti doresc sa nu fie "decat" roseola ? Inteleg ca dupa eruptie se potoleste febra si incet-incet isi revine la normal... Ma gandesc daca n-o fi o boala mai usoara decat o pacatoasa de viroza ... Of....
Asteptam vesti bune de la voi dupa ce-l vede dna doctor !

Mergi la inceput

Cecilia, sunt convinsa ca mailul cu invitatia catre filmuletele cu Cristi a fost sters din greseala. Hai, nu mai fii suparata ! De ce nu mai intri maine pe forum ?

Mergi la inceput

Gabitz, te-au mancat balaurii ?

Mai vino seara pe la noooi, Gabiiiiiitza draga !

Mergi la inceput

myral, imi poti trimite si mie PM cu adresa ta de email ? Ca vreau sa-ti trimit premiul pt perspicacitate

Mergi la inceput