Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)
Raspunsuri - Pagina 16
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Luy, asa adoarme de ceva vreme, si seara si dupa-amiaza, s-a indragostit de scoica. Bineinteles ca-l pun apoi in pat, aseara l-am pus mai devreme, mi s-a parut mie ca a adormit bine, dar s-a trezit imediat botos si s-a dus inapoi in scoica sa doarma Danuta, am uitat sa zis ca ma bucur ca au iesit analizele fetei ok, ai scapat de-o grija.Cat despre spaghete, mie imiplac mult si fac cel putin o data pe saptamana. Asa ca , daca doresti, zi-mi cand sa pregatesc portie dubla. cat despre pangasius, am citit multe despre el, cum ca-s injectate femelele cu nustiu ce hormoni de crestere, nici ca am mai cumparat de-atunci. Oricum, Ghighi n-a mancat deloc, cum simte mirosul cum fuge. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
mey,poate noi am nimerit niste masculi..
luy spune:
Celia, dar tu ce cautai azi-noapte pe net ?
Am facut un pui pe sticla, a iesit f bun
, drept urmare a ramas imediat fara aripi si-un picior
L-am pus in cuptor pe la ora 22, sa fie gata cand trebuia sa ajunga tati acasa ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Erina, deja imi arata fiecare animal fara probleme
. Dar le stia de dinainte pe toate, pt ca le vazuse in carticele.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
| citat din mesajul lui luy Erina, deja imi arata fiecare animal fara probleme Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Luy, te rog sa mai pui o data siteul ala cu puzzle din lemn, cu comenzi pe net. Ce-am vazut prin magazine ori e ff scump, ori nu-s frumoase. Merci.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
luy spune:
Rox, nu cred ca am apucat sa te felicit pt noul job. Nu a fost o surpriza pt mine aceasta schimbare, pt ca desi nu ai spus in mod explicit de ce te-ai dus la Roma, nu era greu de banuit motivul. Iti doresc ca noua firma si pozitie sa-ti ofere chiar mai multe satisfactii decat ti-ai propus 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
papanash, pe site-ul ala costa 41 lei puzzle-ul ca al Mariei. Iar Cecilia l-a luat de la Baby Expo cu 25 lei.
Insa faza cea mai tare este ca acelasi puzzle l-am vazut la libraria Salinger's din Carrefour Feeria cu 61 lei 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
danuta36 spune:
| citat din mesajul lui luy Danuta, ma bucur ca au iesit bine analizele Mirunei . Sper sa uitati ce inseamna sa fie bolnaviara pentru o luuuuuuuuuunga perioada de-aici inainte ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Multumim

papanash spune:
| citat din mesajul lui luy papanash, pe site-ul ala costa 41 lei puzzle-ul ca al Mariei. Iar Cecilia l-a luat de la Baby Expo cu 25 lei. Insa faza cea mai tare este ca acelasi puzzle l-am vazut la libraria Salinger's din Carrefour Feeria cu 61 lei ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
aha, era la pret de producator. Noi ziceam ca nu mergem la expo, o sa fie full in weekend, sa vedem. Da , cine-i producatorul ? poate au sediu in bucuresti.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ceamica spune:
Papanash , e dulce si asa , se vede sa stii! M-a topit !
din lipsa de timp am vazut de abia acum filmele cu Cristi al Ceciliei! Ce nerabdator era
sa se vada cu Maria ! Este delicios 
p.s. ce ma mananca rau parul de pe limba , am vazut re-uri la testul cu pricina!!
Roxana , nu pot sa spun stai linistita ca nu cred ca o sa te conving daca nu vrei! Dar nu-ti face griji inutile , pe cuvant
. Daca nu vor sa vorbeasca le dam pana la urma sa bea din clopotul vacii , ca mi-a intrat asa bine informatia asta drept solutia salvatoare
!
stii cum e : nici sa ne imbatam cu apa rece dar nici in extrema cealalta ca ne facem rau ! Un dr uman ti-a zis ca-i ok , vrei sa mai mergi la inca unul? Si apoi toata cresterea cere timp ....hai ca-s lupul moralist !
luy spune:
papanash, pe puzzle scrie "Goula". Uite www.magazinul-copiilor.ro/puzzle-meserii-p-532.html" target="_blank">aici cu 37 lei
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )