Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Noi tocmai ce am cumparat un scaun de masina pt Miru,si cred ca l-am luat cam mare..acum m-am dumirit ca sunt pe grupe si al nostru e grupa 2/3,pt 15-36 kg...dar nu cred ca-i bai.Daca vedeam site-ul asta, m a m i k o.ro inainte,comandam de acolo au preturi bune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ceamica, noroc cu tine ca am deschis mailul comun si tocmai 'intrau' martisoarele de la Stefan de Gabitz.
Re-ul e pertinent, zic-eu. Daca se doreste discutia in anonimat eu sunt de acord, ma bag si io daca-i necesar .
Cecilia, am vazut ca nu-s sterse filmele cu Cristi , sunt in folderul cu poze/filme, periodic se mai ocupa cate cineva sa aseze mailurile in folderele personalizate .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Roxana, felicitari pentru noul loc de munca. Chiar vroiam sa va intreb pe cele care sunteti in concediu ce ati hotarat sa faceti tinand cont ca mai avem doar cateva luni si trebuie sa ne reintoarcem la munca.
Eu sunt cu inima deja impartita in 2 . Pe deoparte as vrea ca sa stau cat mai mult acasa cu Bogdan, pe de alta parte uneori as vrea sa il dau la o cresa de la 2 ani. Mama spune ca e greu pentru ca nu l-am invatat sa faca la olita. Bine, ea ma bate la cap de pe la 6 luni cu olita. Ultima oara cred ca am speriat-o de tot cand i-am zis ca incep sa il pun la oala de la 2 ani.
De mancat mananca inca putin dar comparativ cu ce manca inainte relativ bine. Spanacul cu somon a fost acceptat , nu a mancat foarte mult dar a mancat cateva lingurite bine si cu pofta. In rest iaurt ,paine, suc de portocala, biscuiti. Ieri a gasit pachetul deunt in frigider si i-am desfacut ambalajul si l-am indemnat ca guste. A gustat putin cu prudenta dar apoi nu puteam sa ii mai iau untul. deja rontaise un contisor. A plans cand l-am luat dar m-am gandit ca e prea mult unt pentru prima data. I-a distras atentia cu niste suc de portocale si a uitat repede de el.Pe paine nu a mai vrut sa manance. Azi a mancat paste cu branza si cu unt. Desi era fidea le apuca cu manuta si le baga in gurita sau le agata tacticos cu furculita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luy, multumesc mult pt site!
Babylina, asa si Ghighi vrea sa manance cu mana,il las dar pe alaturi ii bag si eu in guritza cu linguritza. Cand am paste de-alea mari e chiar comod sa pape asa . Asta am invatat-o de la Adimercedes, multumim pentru sfaturi

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Papanash imi impartasesti si mie reteata de paste cu sos si pui????
Ieri am luat niste rechin din Auchan. Credeti ca pot sa i dau si lui Cris???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Buna seara, Vesti preaste si de la noi.Teo are amogdalita si acum e pe antibiotic....imi e atat de ciuda......si am niste emotii...ma omoara boala si febra....dar vestea buna e ca a luat un kg fata de acum o luna....deci are 9,5kg...nu-mi venea sa cred..si 82 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Scuze.......amigdalita...sunt super suparata si deprimata...
Sabina...multa sanatatate lui Gh...
Oare ce fac Ramoniani si fetita ei..?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci copilu are rinofaringita, ficatu putin marit si...hidrocel!
Adica zice, uite inca nu i s-a retras de tot,mi-a aratat cu lampa aia de uitat in gat si urechi niste lichid, am ramas tablou, ca pana acuma nu mi-a zis nimic de hidrocel! Ea zice ca il las in pace , ca se retrage de la sine si ca nu il deranjeaza cu nimica.
Trebuie sa le fac un copro si cam atata....
Zice ca pur si simplu gatu rosu i-a dat febra asta, ca micile bubite sunt de la transpiratie si ca in afara de curatat nasu si antitermice n-am ce sa fac.
despre dezvoltaare, a zis ca e f destept si dragut si vesel, si ca toate activitatile astea care se pun in "grila" nu sunt relevante, pentru ca unor copii li se arata si altora nu, si ca pe fiecare copilas il intereseaza altceva. Ea s-a jucat cu el putin, l-a pupat, l-a gadilat, el i-a raspuns f f atent si a pupat-o la plecare:)), au comunicat f bine si a zis ca e foarete expresiv si se face inteles.
Deci, in concluzie, daca nu face una sau alta copilu e doar pentru ca nu s-a exersat cu el, atata tot.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Claudia, ooooof.Pupam Teo. Gh era doar putin rosu in gat si a facut ditai febra....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Ceamica, noroc cu tine ca am deschis mailul comun si tocmai 'intrau' martisoarele de la Stefan de Gabitz.
Re-ul e pertinent, zic-eu. Daca se doreste discutia in anonimat eu sunt de acord, ma bag si io daca-i necesar .
Cecilia, am vazut ca nu-s sterse filmele cu Cristi , sunt in folderul cu poze/filme, periodic se mai ocupa cate cineva sa aseze mailurile in folderele personalizate .

Ghighi- filme

aseara nu mai erau nici acolole-am cautat, am fost tare surprinsa ca nu erau pe nicaieri

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput