Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Carpatino, numai pana miercuri au ajuns sarmalele, data viitoare te anunt imediat cand primesc pachet .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Celia- multumim!!!!!!
Roxana
- Bravosssss, si mult noroc in continuare! merita desfacuta o sticla de sampanie, nu?
Valentina- sa-ti traiasca fata, la multi ani! mielul? da, asa ar tb, sper ca Andrei sa nu se fi suparat pe mine! cum vreti mielul? viu, da! sa pregatiti culcusul!
Va urez un we minunat, fara peripetii si copilasii bolnaviori sa se insanatoseasca rapid!
pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Alexandra de Valentina, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, si sa ai o viata minunata!
mami tinerica, sa-ti traiasca fetita dulce!

Roxana, sa fie-ntrun ceas bun!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Valentina, La multi ani printesei tale sa fie sanatoasa si fericita

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sanatate multa puiutilor bolnaviori uff nu mai suport virozele astea uracioase
Bebeka si eu am cumparat tare multe de acolo si mai trebuie sa facem o vizita cat de curand

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Am ajuns si eu la filmuletul cu artistul Ghighi. Mi-a placut la nebunie ce frumos tine pixul si ce concentrat deseneaza. E treaba serioasa d'le', baiatul ia f. in serios treaba cu pictatul si ar fi pacat sa nu aiba parinti intelegatori. Primul lui tablou se va numi "Mama" si va valora multi bani, dar nu va fi niciodata vandut, ci va sta intr-un loc de cinste la mama acasa .

Cecilia, am vazut acum de ce erai suparata. Poate l-o fi sters cineva din greseala sau l-o fi mutat in vreun fisier, nu cred sa fie cineva asa rauvoitor. Am vazut ca erau mai putine mesaje in Inbox oricum, ca am vrut si eu sa mai vad ceva, si nu mai era, asta inainte de a vedea filmul cu Cristi. Eu l-am vazut alaltaieri.

Sabina, vad ca Gh e iar cu febra mare. Saracutul de el . Macar bine ca vine azi dna. dr. sa-l vada si o sa stii ce are. Multa sanatate

Sa poarte sanatosi achizitile de la Baby Expo, cei care au primit, si cei care vor mai primi

Erina, felicitari pt. fetita ta desteapta. Este o mare incantare sa vezi ca poti colabora cu copilul tau. La noi nu e inca cazul, nu pt. ca nu intelege, dar e capos .

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Ceamica, Roxana, diwana, papanash, Sabina, moldoveanca, va multumesc pentru gandurile voastre frumoase!
Pinacolada, multumim si bonus un !
Sabina, multa sanatate lui Gheo, poate depistati odata problema si scapati de chinul asta. Pupici multi baiatului!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

Mergi la inceput

Am ajuns si eu la zi cu cititul , cu raspunsurile, nici pe departe

Bernix, fugi la o "intalneala fotografica" cu Sabina sa-ti revina cheful.

Betty tin in continuare pumnii stransi pt. 2 liniute .

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Priviti unde se ascundea mica vedeta!. O amica mi-a trimis asta spunandu-mi ca voi avea o mare surpriza si chiar asa a si fost!Pentru ca bucuria a fost mare am zis sa o impart cu voi!

http://www.youtube.com/watch?v=CKxFvpJlwNE&eurl=http://www.antena3.ro/stiri/antena3ro/la-baby-expo-ziua-copilului-este-in-fiecare-zi_54330.html

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

Mergi la inceput

Valentina, nu se vedea asa de bine. Erau cumva puiutii tai? Tare draguta surioara cum il ademenea cu jucaria

Tot mai imi aduc aminte cate ceva. Dana, ma bucur ca i-au iesit bine analizele Mirunei

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput