Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele care au avut puiutii cu roseola...aveau si nasul infindat? mi se pare ca vad niste bubite la Gh, dar pot fi lejer de la transpiratie sau chiar de la medicamente.
Vine in dupa amiaza asta dr C sa-l vada, iar a facut aproape 40.
Sunt amarata rau.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Danuta , ma bucur pentru rezultatul dulcetei , acum ca te-ai linistit e mult mai bine.
Multumim de apreciere, are mosteniri bune de la taica-su...

Bebeka, sa purtati sanatosi noile achizitii.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sabina , dar ce-l tine pe micul Gh febra asta...offf
Sa treaca cat mai repede peste aceste stari si tu sa te linistesti.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Nu, Erina, astazi este ziua de nastere a Alexandrei si de dimineata alerg ca o furnicuta!
Carpatina, Celia va multumesc mult pentru cuvintele voastre!
Celia, Andrei nu este chiar asa de rau cum am crezut eu. Suntem pe tratament dar fara antibiotic. Sper sa-si revina in cateva zile, mai ales ca este vioi si are pofta de mancare. A luat-o insa Alex acum si sper sa nu se agraveze la ea.
Erina, si multumim
Luy, sa toaceasca sanatoasa Maria ghetutele!
Cecilia, sa stapaneasca sanatos si Cristi noile lucrusoare!
Pinacolada, iti multumim pentru urari si sa stii ca te asteptam sa ne dai mielul. Al meu este Andrei,nu Tudor!
Danuta, Mirunei, sa speram ca in urma rezultatelor de la analize nu o sa mai vada acul multa vreme de acum incolo!
Ana de bernix la multi ani, sa cresti mare si frumoasa!
Am vazut toate pozicile si filmuletele cu toti artistii si manechinii, nu nominalizez pe nimeni de frica sa nu uit pe careva. Toti sunt deosebiti si unici in felul lor si fruuuuuuuuumosiiiiii!!!!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

valentina , sa-ti traiasca fata si sa aveti parte numai de bucurii! La multi ani !

sabina , un pic fornait la noi , nici un pic de mucisor pana la final !

cecilia , greyeras , luy sa le poarte sanatosi si voiosi.
hokide in sectorul 4 este pe undeva pe la cultural , asa mi-a spus data trecuta tantica de acolo.

danutza , ma bucur ca e bine puiutul tau .
pe site-ul ala cu colegi pe mine m-a cautat ,,fostul'' din cls-a a ix-a(nu eram la ac liceu )

al meu a tras de draperie pana a reusit sa rupa galeria ! sunt o fericita fara perdea in geam :)))!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alexandra sa fii sanatoasa, norocoasa, si sa ai parte numai de bucurii!

Valentina, sa va traiasca fata si sa va bucurati de ea. Petrecere frumoasa! multi de la noi!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Apar si eu sontac-sontac. Chestia e ca ieri am scos calculatorul din priza, ca sa nu mai apese Ra, asa ca de acum inainte voi deschide calculatorul doar cand doarme, si in rest va fi scos din priza. Ma exaspera ca mai mereu vroia sa apese pe tastatura, sa lucreze cu mousul, si smecherul stie sa-l manevreze, imi vine sa-i mananc manuta cu care tine mousul, il tine perfect, si cu aratatorul da pe scroll . Asa ca era foarte des atras de birou, se urca pe scaun, ba inchidea calculatorul, si nu mai aveam chef sa tot umblu dupa el sa nu apese butoane, tastura, mouse.
Sunt inca pe la pag. 4. din capitolul asta. Le urez sanatate bolnaviorilor, am vazut ca si Trandafirasul e bolnavior, si Gh., si Eliza, si Teo a lui mami Claudia, si Energia. Sper sa le treaca repede. Ii pup pe toti bolnaviorii .

Ultima oara il vazusem pe Cristi opa-opa strigand-o pe Maiia. Ce frumos zice. Coada mare din cate vad eu la Me .

Si mai vazusem si o mare gimnasta Lisa. Era mortala cu scaunele alea

Am vazut-o si pe Mirunica lui Lavinia, si pe buclata cea frumoasa a Celiei . I-am vazut pe toti, scuze daca am uitat sa mentionez pe cineva

Am vazut ca vorbeati si de Runa pe care ati vazut-o in ceva filmulete, eu nu le-am mai gasit

Papanash, se pare ca ai ramas fara aparat, pai cum o sa-l vedem pe Ghighi cel meseriash cu noul sau look?

Am facut si eu testul ala acu' cateva zile, dar am completat doar pana la 1-2 ani, inclusiv, dupa aceea am dat "next" fara sa mai completez nici da, nici nu. Si va asigur ca iese scorul cum trebuie, adica nu da scor mic doar pt. ca nu completezi tot. Mi se pare normal sa se completeze pana la varsta copilului, ca doar testul ala e pana la 6 ani, sau nu? Lui Rares i-a iesit IQ 120, varsta socializare - 2 ani, varsta limbaj - 1 an si 7 luni, etc., si sincer mi se pare destul de corect in ce-l priveste.

De ieri zice si arata "gua"-gura. M-am distrat ieri ca a vazut reclama de la Olala, si lui i-a sunat ca "aoleu", si numa' ce-l aud zicand "aloli". Dar si mai tare a fost ca dupa juma de ora a revazut reclama, dar fara sonor, si imediat a spus "aloli" . A! stie ce este zapada "pada", a vazut ieri zapada la tv., si mi-a aratat "pada", azi-dimineata a vazut-o pe geam ( a nins la Cluj din nou), si iar mi-a aratat "pada". Tati facea dus dimineata, si se auzea apa, si cand a trecut pe langa baie, m-a atentionat Rares "apa" . Recunoaste si apa cand o vede chiar si in desene animate, poate n-o fi asa mare lucru ca si-a dat seama ca in desene era apa, dar mie asa mi s-a parut.
Va multumim ca ati urmarit programul "Ciora cra-cra" difuzata la ora 2.30

Ma duc sa termin cu cititul, ca imediat trebuie sa scot calculatorul din priza

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

La multi ani fericiti frumoasei Alexandra!. Valentina, sa va traiasca fata si sa va bucurati de fiecare secunda petrecuta alaturi de ea!!!

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani Alexandra de mani Valentina !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

fetele care au avut puiutii cu roseola...aveau si nasul infindat? mi se pare ca vad niste bubite la Gh, dar pot fi lejer de la transpiratie sau chiar de la medicamente.
Vine in dupa amiaza asta dr C sa-l vada, iar a facut aproape 40.
Sunt amarata rau.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

hai mai, saracul baietel !!!
Sabina, daca face febra si totusi mananca bine, poate-i recoltezi niste urina sa vezi de o fi vreo infectie, ca de la gat sigur nu-i.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput