Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)
Raspunsuri - Pagina 11
danuta36 spune:
Hello!
Abia azi am luat rezultatul de la analiza si l-am si dus la pediatra:bucurie mare,nu e anemica fata mea!i-a iesit 12,7 hemoglobina,numai ce-i sub 11 se trateaza...
Miru s-a uitat fascinata la filmuletele cu simpaticul Cristi si frumusica Lisa...tot striga 'bebe'!!
danuta36 spune:
Celia multumim
tare frumusica Andreea cretzulina
de la cine a mostenit ochisorii ceia ,de te baga-n boala?
Daca tot e la moda baby einstein asta,plec sa-l caut si eu..multam de pont 
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Mai papanasho, ti-a mai aparut o stea si n-ai dat de baut? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
n-am observat, dar daca-i rost de cinsteala, spuneti preferintele, am o tuica buna de la tata, am wisky, am vin dry , n-am sampanie .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 papanasho a stat Ghighi la tuns? parca nu-mi vine sa cred,sa pui poze sa-l vedem ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
pai mi-astricat camera foto, nu mai iese obiectivul, sa vad daca reusesc o poza in ceata. acum imi dau seama, seamana cu Seaned O'Connor cheala, are capul rotund, okii mari si gene lungi. A stat in masinuta, de-aia a reusit tanti aia sa-l tunda.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
bebeka spune:
salut!
si noi suntem fani baby einstein mai ales cel cu numere ,cel cu ferma si cel cu mijloacele de transport,ultimele 2 si pt ca au cantecelele f frumoase.
noi suntem acum la problema erupt canini,ii ies cei de sus; au spart asa cat o gaurica de ac-bine ca nu a facut febra sau alte alea ,doarme bine si noaptea dar cere suzeta si in restul timpului(o foloseam doar la somn).
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!!
si eu citesc zilnic tot ce scrieti.
bebeka spune:
am luat baby einstein de pe odc
Moldoveanca voiam sa-ti multumesc pt pontul cu direct sport.

Sotul e in extaz si-a luat 2 perechi de ghete de fotbal,tricou si pant. de fotbal;bineinteles ca am bagat si eu pe langa el.au preturi super super,abia astept 4 martie sa vina frate-miu cu produsele.
Si cumnata-mea mi-a adus multe bluzite de la matalan-super frumoase si preturi faine.
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
n-am observat, dar daca-i rost de cinsteala, spuneti preferintele, am o tuica buna de la tata, am wisky, am vin dry , n-am sampanie . |
garnisesti tuica aia si cu vreo cateva sarmale?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Gata, demisia semnata. Mai am sa rezolv cu actele de dincolo si am scapat de chestia asta.
Pana incep treaba. Sper sa nu am restrictii pe forum la noul job.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Celia spune:

La multi ani, Alexandra de Valentina!
La multi an , dulcetei Ana de Bernix!
Sa fiti sanatoase , fericite si sa aveti tot ce va doriti. Cei mari sa se bucure de voi.
Sacosica mea pe unde e ? Eu vreau 4 portii...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni