Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)
Raspunsuri - Pagina 10
papanash spune:
Dictionar de ghighisme:
papa-pi - traducere libera, papa bun
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
cecilia L spune:
Roxana, eu stiu ca demisia sunt obligati sa o semneze, chiar daca nu, la data cand expira preavizul le spui pa(tu ai nr de inregistrare), dupa ce iti faci fisa de lichidare, pe care sunt obligati sa o semneze
.....a patit si sotul meu in toamna, nu au vrut sa-i aprobe demisia(sau asa au spus), dupa o luna de la iregistrarea ei si-a facut fisa de lichidare si a plecat fara probleme.....bafta.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Carpatino, cum s-a descurcat Ioana ieri cu tati ? Spune drept, asa-i ca-l vrajeste mai repede decat pe tine ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Greyeras sunt de descarcat pe torrent daca te intereseaza...3 pachete cu cate 6-8 filmulete...iti dau adresa de vrei.. Crishtina & Robert09.09.2007 |
vreau (si) eu adresa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Ana de Bernix! 
un mare
belgian pentru anul si juma' 
=====================
melaniatud spune:
Ziua buna si de la noi!
Deci testul ala l-am facut varza pt ca eram extrem de obosita dupa o zi de curatenie generala heirupista!!
O sa il refac....
Azi merg la un chef maine am o taiere de mot la fetita unor prieteni a carei matusa, prietena si ea dede a noastra, este acum in cezariana.Abia astept sa aflu vesti!
Papanash tare ma tem si eu de desenatul pe pereti.Eu nu l-am lasat si i-am tot explicat ca are voie cu pix, creion, carioca doar pe hartie....ciudat ca m-a ascultat.Baga un Nurofen pt durerea de spate...si eu am fost ieri in plina criza de spate pt ca il tin prea mult pe T in brate si m-am mai si obosit cu aspiratul si ridicat mobila prin casa.
Fetelor stiti unde pot gasi in Bucuresti haine COCCODRILLO?
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Carpatino, cum s-a descurcat Ioana ieri cu tati ? Spune drept, asa-i ca-l vrajeste mai repede decat pe tine ? |
alaltaieri si ieri a "mers".. ca Ioana facea febra si "pierdea" din energie. Plus ca adormea singura, stand in pat cu cartile...
Azi insa.. cred ca va fi altfel.. ca puica n-a mai facut febra de ieri seara... si-n plus s-a trezit si maraita... am mai "suparat-o" si eu cu punga pentru colectat urina (macar de data asta am nimerit-o din prima... )
Asa ca simt ca sotul meu va fi extrem de fericit cand voi ajunge diseara acasa...
=====================
carpatina spune:
Papanasho...
micului artist!
Si
pentru mama lui cea cool .. recunosc ca eu nu as lasa-o pe Ioana sa deseneze pe perete![]()
=====================
carpatina spune:
Mai papanasho, ti-a mai aparut o stea si n-ai dat de baut? ![]()
=====================
crishtina spune:
http://www.mininova.org/tor/1661516
Aici...pt cine mai e interesat...sunt 20 si ceva de filmulete..
Crishtina &
Robert
09.09.2007