*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (216)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi, mie imi place si are o fetita pe care o cunosc numele Ariana, suna bine cand e strigata si mi se pare deosebit!!

Am o intrebare
La puiutii vostri s-a inchis fontanela, si daca da , la cate luni, si cat Vigantol le mai dati la puiutii cu fontanela inchisa???

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

cLAU,superba Rebe in rochita cu voal!
Superb si motatul Patricksi pe Cel mai frumos australian si pe Muffy care strica jaluzeaua.Am vazut-o si pe merveilla Sophie si tortul ei (Olgu,ce-ai mami cu tortul, ca e frumusel?)..Uite-l si pe al meu. si in continuare sunt poze din ultima vreme.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Astept raspunsurile de la voi , dar le voi citi tomorrow, ca azi sunt muci de obosita.

Noapte buna!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eeeee, gata mey, am facut si eu placinta minunata! ( si am facut si poze Bubule, ti le trimit maine daca am vreme ). A iesit, nu-mi vine sa cred...eu nu ma pricep deloc la de-astea...dar am vointa, vreau sa invat si mai fac cate una, alta de pe bucataras. Deja s-au luat ai mei de ganduri!

Ma bag la dormitor, poate vad un film ceva...daca nu lecturez.
NB

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravooo Clauuuu! Ma bucur tare!

Lyvy, lui Stef i s-a inchis pe la 9 luni, cred ca deja era inchisa atunci. In continuare ii dau 1 tableta de vigantollenten pe zi. Azi cred ca am uitat

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Io tot cu ale mele...da' hrisca cum ii dau, ca am luat si de-aia? I-am dat sms lui Ariel dar nu mi-a raspuns, o fi ocupata...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Lyvy, David are fontanela inchisa de la 8 luni. Pana acum ii dadeam 2 picaturi de Vigantol, asa mi s-a zis. Si totusi ultima data la pediatru ne-a marit doza pentru 2 luni la 3 pic pe zi, pentru ca a observat ca are toracele evazat. Si nu putin. Am remarcat si eu si remarc in fiecare zi cand il iau in brate. Eu tind sa pun evazarea asta pe seama faptului ca atunci cand i s-a inchis fontanela (dupa unii prea devreme si un lucru destul de grav - ceea ce nu este!) nu i-am mai dat Vigantol deloc vreo luna de zile iar apoi nu am fost prea serioasa si uitam de multe ori sa-i dau. Desi Naty zice ca evazarea e des intalnita la copiii din Roamnia, nu stiu de ce... Eu sunt f sigura ca e vina mea, ca nu am continuat sa-i dau Vigantolul. Ti-am mai scris mai demult, cand ai intrebat prima data, dar cred ca n-ai observat. Din ce mi s-a explicat, faptul ca fontanela i s-a inchis mai devreme nu inseamna un exces de Vit D, ci e posibil sa se fi nascut cu fontanela mai mica decat a altor copii (la David asa a fost)... Insa daca opresti vitamina D tocmai acum cand sistemul osos creste cu atata rapiditate si are nevoie de ea poate fi o greseala grava.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mai cuscra, nu mai ai ce invata? Nu ma bagi in seama....bineeeee

Noapte buna tuturor!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multumesc pt ideile de tort! noroc ca mai am timp sa ma hotarasc daca risc sau nu1
aaa, uite stela ce tort marfa a avut!!cu ce era?ce tare e Tea mozolita la gurita!
lyvy la Mufa mai e putiiin deschisa fontanela, cam jumate de centimetru zice iub, ca eu nu le am cu aproximarile..
clau sora mea de suferinta,in ale dulciurilor..si eu sunt in aceesi situatie!oricum, e simpluta placinta, de asta imi place!
spor la invata, NATY!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Merci de raspunsuri, eu acuma dau o picatura de Vigantol dupa capul meu, o fi de ajuns???

Medicii de aici mi-au interzis total vit D, mi-au zis sa-l scot si din alimentatie!

OOOOOfffffffffff nu stiu ce sa fac !

Mai astept raspunsuri!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput