*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (216)
Raspunsuri - Pagina 12
sovietica spune:
Naut la plafar, dar cel mai sigur la magazinele arabesti. Oricum trebuie sa intri intr-un magazin de acest fel ca sa iti cumperi pasta de susan.
Din pacate eu adaug ingredientele la ochi, deci va trebui sa te uiti pe net dupa gramaj. ideea e ca pun la blender nautul fiert, pasta de susan -3-4 linguri, lamaie la fel, cat de acru iti place, sare, ulei, unora le place si usturoi, unora si chimen, eu prefer fara astea doua.
A, si ca delicatesa, prajesc niste seminte de pin -att, se prajeste f repede, si arunc acolo, la final, nu blenduiesc 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
cleme spune:
mama Luny ce lupta pe Muffy cu jaluzeaua aia! Uite de-aia le tin eu stranse mai spre perete pt ca si Diana are tendinta sa le faca la fel!
Olga e foarte frumos tortul, si pitica la fel. Pai eu daca ma apuc sa fac nu-mi iese nici macar pe jumatate ce-ai facut tu![]()
Clau Rebe e ca o mica printesa cu rochita cu volanase
Bubu nasoala faza de la teatru...
numeioana spune:
Bubu, e mai bine, mersi de intrebare. L-am culcat si sper sa fie bine. Tre' sa-i dau antibioticul si antialergicul.
Dav nu se leaga de jaluzele... Il interesau cand era mai mic. Acum e mai misto sa stai pe gresie si sa inchizi televizorul cand mami se uita la ceva interesant![]()
Si ce gust are hummusul ala? N-am mancat niciodata. Luny, fa tortul amandina!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Superba povestire

Doamne ajuta si in august.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
luny spune:
sovi mersi!
ioana pai tortul amandina e laborios, mie nu mi se pare simplu..
dar mi-ar placea!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cleme mama Luny ce lupta pe Muffy cu jaluzeaua aia! Uite de-aia le tin eu stranse mai spre perete pt ca si Diana are tendinta sa le faca la fel!mami de diana andreea - 18 martie '08 |
pai si eu le tin stranse, dar cand apune soarele si e puternic, mi se face super lumina si nu vad nimic la tv!! si ma uitam la un film!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Luny, uita-te pe Bucataras la Pandispan cu suc de portocale, nu e greu de facut. Faci in forma rotunda de tort si asta-i blatul. Il faci seara si il lasi in balcon pana dimineata, atunci in tai in 2 sau in 3, depinde cat de gros iese. Si apoi faci ce crema doresti: de branza, de cioco, tot acolo sunt si cremele, zi-mi ce vrei si iti dau link. Daca vrei sa ornezi cumva anume iti zic ce si cum. Daca vrei cu fructe merge crema de branza.
Mimonixo, ce faci?
Ee, vezi cine stie de naut
. Humus am papat si eu la libanezi, e bun, dar n-am facut niciodata acasa.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Ioana, ma bucur ca e mai bine piticot! Am uitat sa-ti zic si eu ca e super nasoala faza cu restaurantul...noi la botez am avut aperitiv, peste si friptura si tort
...parca e prea mult...super aiurea!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lyvy spune:
Iar am lipsit de la cheful de pe crengutza !!!
LA MULTI , MULTI ANI FETELOR DLAGUTZE REBECCA SI SOFIA, SA FITI FRUMOASE SI SANATOASE, SI MINTOASE

LA MULTI ANI VOINICILOR SARBATORITI ASTAZI PATRICK , MIHAI SI TUDOR, SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
numeioana spune:
Hi hi! Sa-ti mai spun ca noi la botez am avut si aperitiv si peste si sarmale si friptura +tort???
Eu am zis pas la sarmale, dar randunoiul cica el vrea sa manance sarmale.
Nu mai stiu exact cat a fost meniul, dar probabil daca v-as spune ati ramane paf
. Ceva in jur de 80 RON. Fara bauturi, fructe, tort... Si toate felurile excelente!!
Mmmm, Luny, fa tortul cu crema de branza
!! Si il faci cumva rotund, in forma de minge, ca o jumatate de sfera asa si il ornezi ca si cum ar fi o minge de fotbal...sau asa ceva
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

de EL ... PATRICK
Clodute mami de