*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (216)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

As vrea sa-i dau Biotics, dar sotul meu zice ca nu protejeaza, doar reface si cica nu isi face efectul decat dupa ce terminam cu antibioticele... Poate nu stie el... desi foloseste probiotice la animale dinainte sa fi auzit eu de ele...

Am vazut Puffy-ul cum devasteaza casa.
Cred ca am ratat filmuletele cu Steful si Vladul.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, zau daca stiu ce sa zic de naut...nici de linte nu stiu...uite, din astea chiar nu am papat nici eu nici copiii...nu stiu

Olgutza, fata, dar e frumos tortuletul, pe cuvant!! Felicitari ca ai avut timp sa-l faci! Foarte mumoase pozele si...imi retrag cuvintele...sa-ti faci un baiat, ca fata e a lui tati

Am vazut si pozele cu Patrick(de Clodute) jucaus!

Ioana, cum e puiul, e mai bine?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, eu stiu ca Bioticsul se da in acelasi timp cu antibioticul sau altceva care protejeaza stomacelul.

Luny, si Stef facea jaluzelele varza, dar nu ca Mufa . Le mototolea si le tragea si cadeau de sus...mereu avea randunoiul de pus doua-trei, ca stateam asa, cu ele cazute, ca eu nu ajungeam sa le pun
Iti zic de tortulet, iti iese sigur, sigur! Sa-mi zici de care vrei sa faci!

Kya, s astii ca mie mi-e dor de tineee! Ce super ca va mutati! apartament sau casa?? Eu zic sa faci petrecerea in casa noua! Cand vine tati? (ai mai zis dar am uitat )

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana eu stiu de biotics ca reface flora,si se da in acelasi timp cu antibioticul, eu asa i-am dat, un plic pe zi..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

doar o vorba:
Eu una diger nautul cel mai greu din toate leguminoasele. Si nu i-as da lui sash decat dupa ce as vedea ca digera lintea, mazarea, fasolea (mai pe la 2 ani, asa). Am facut de 2 ori indigestie de la o mancare de naut mancata seara la arabi (dementiala de altfel) -fate hummus. Si apoi am si citit undeva ca e greu de digerat.

Olgusa, Clodet am admirat pozicile!
a, si pe Rebe!

Luny, am vazut ce masina de tuns aveti ;)
si cred ca tre sa iti sufleci jaluzelele :))

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani sanatosi cu multe bucurii si mult noroc ureaza baba Mimonix flacailor care azi serbeaza un anisor :Mihaita,Patrik si Tudor!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

doar o vorba:
Eu una diger nautul cel mai greu din toate leguminoasele. Si nu i-as da lui sash decat dupa ce as vedea ca digera lintea, mazarea, fasolea (mai pe la 2 ani, asa). Am facut de 2 ori indigestie de la o mancare de naut mancata seara la arabi (dementiala de altfel) -fate hummus. Si apoi am si citit undeva ca e greu de digerat.

S-a inteles, sa traiti! Oricum, de 2 ore fierb la el si nici macar nu se cunoaste!
-schimbam meniul pt maine...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, eu cand fierb naut ca sa fac hummus pentru noi, il fierb dupa ce i las la inm.uiat 24h cu bicarbonat. altfel nu ajung nicaieri cu el, fierbe cumplit de greu. apoi se fierbe 10 min la foc mare, si apoi 1.20 h la foc mediu. Numai asa il dovedesc. Acum, daca totusi vrei sa folosesti pt voi ce ai pus la fiert, poti sa pui niste bicarbonat peste el si il mai fierbi pana se in.moaie

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

bubu nu stiu de care, dar evident, simplu sa fie, si sa iasa SI-GUR!!

Mergi la inceput

sovi imediat, reteta de humus, ca mor aici!! si naut unde gasesc?

Mergi la inceput