*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (216)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lyvy, si eu ti-am mai zis ca e ciudat...

Naty, eu pun la inmuiat o lingura mare de hraisca intr-un castronel cu apa plata. O spal inainte bine si apoi o las asa toata noaptea. Dimineata o scurg. Ies cam 3 linguri cu hrisca umflata. Jumate ii pun lui Vlad in laptele lui cu cereale si restul lui Stef la blender.
Bine ca mi-ai adus aminte sa pun la inmuiat. O saptamana am pus zi de zi si apoi cand imi aduc aminte

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

uitati ultima distractie Matocana de acum o ora..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, eu ti-am mai spus...Mai, dar tu totusi ai intrebat pediatrii aia de ce sa nu-i mai dai?? In orice carte de pediatrie scrie sa dai vitamina D copilului pana la 1 an si apoi cel putin in lunile cu "r" pana la 2 ani...Eu nu stiu in SUA cum e de zice Mihutza ca nu li s-a recomandat nimic, dar la varsta asta NU AU CUM sa-si ia suficienta vit D din alimentatie sau soare si, in acelasi timp, procesul de crestere e maximal. E logic! Explicatia cu fontanela scartaie. S-a inchis fontanela mai devreme?-se zice ca e rau pt ca si creierul se dezvolta mult acum si cica n-ar mai avea destul loc; ma rog, dar daca s-a inchis s-a inchis, nu mai are ce sa se intample, insa restul oaselor din organism nu au si ele nevoie de vitamina D si de calciu??
Cuscra, ma abtin cu greu sa nu te bag in seama ca tare mi-e dor, dar nudeschidmess, nudeschidmess, nudeschidmess, piei ispita!
Hai, va rog, ziceti-mi si mie cum e cu hrisca! Mi-ajunge cat vorbiti de torturi (eu citesc cu accent pe u), ajutati-ma si pe mine, pleeease!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubule, am scris deodata, saru-mana
Luny, am ametit numai privind Mufarinul...frate, acta energie! Si sa stii ca EXTRAORDINAR il schimba freza noua, e alta figura, sa nu-l mai lasati niciodata cu plete ca nu i se potriveste!
Stela, sa stii ca m-am gandit si ma gandesc mult la tine; iti tin pumnii stransi-stransi pt serviciu si sper ca osafiebine, osafiebine, ca nu peste mult timp iti calc pe urme...
NB! (dar eu mai citesc )

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Gecko, chiar ca seamana cu bunicul Patrick, si tulai Doamne ce ordine si curatenie e pe acolo, imaginea din spatele bubului m-a dat pe spate si ma face sa ma impusc cand ma gandesc cat de mizerabili sunt unii pe la noi.

Clau, superba Rebecca!!

Olga, hai mah ca a fost frumos tortuletul si Sophie o dragutza

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Vai, Luny, rad de nu mai pot cu Murafinul tau! E super tareeee!

Cu placere, Naty!

Eu m-am apucat sa fac ciorbita
Maine am de facut checuri si prajituri pt. sambata...avem parastasul de 6 sapt. si m-am oferit sa fac eu dulciurile...of...

Vlad se uita la Pinocchio si m-a intrebat daca exist de-adevaratelea steaua dorintelor si mi-a zis ca la bunica are un martisor-pestisor-auriu care indeplineste dorinte

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Naty,, da , sunt de acord cu tot ce spui. Nu stiu ce pusca mea fac astia de aici cu copiii, ca imi vine sa .
Explicatia lor e ca s-a inchis prea repede fontanela, si-apoi daca e sa vorbim de soarele din Toplita, apare o data pe an intr-o joi, deci aici chiar e nevoie de vit D, nici eu nu am Calciu, pt ca nu se fixeaza, n-am avut never ever.
La Iris, fontanela s-a inchis cam la 9 - 10 luni, deci nu e foarte devreme!!!

Ce sa fac, AJUNGE O PIC??? Sau sa dau 2 pic????

Luny, e super tare Mufy al tau!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ma duc la patuc, ca mi-e somn!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,ce tort delicios ai avut!iar Tea e tare frumusica si expresiva!mi-a placut mult poza :bau!tare reusita!multi
si l-am vazut si pe Mufarinul in actiune
sa mai citesc si revin,ca eu o iau de la coada la capat

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Lyvy, 2 sau chiar 3 pic i-as da eu! Lui Vlad i-a dat Stanciu anul trecut 3 picaturi, la 3 ani! Acum le dau la amandoi o pastiluta, chiar acum cateva zile am intrebat-o pe pediatra si a zis ca e f. bine, lui Vlad in lunile cu R

Stela, si eu am admirat-o pe Tea, e dulce rau de tot! Maaai, si ce frumusete de tort! tz,tz, nu pui si tu reteta??

Simo

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput