LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mada felicitari Isabellei pt ridicatul singurica! Are si de ce sa se aplaude Pupici cuceritoarei Of, nasol cu serviciul asta, sper sa se rezolve
Edit: nici Thea nu ma lasa sa o spal pe dinti, dar ii dau ei periuta s-o molfaie. Oricum ala nu se cheama curatat de dinti

Grati, of mititeii tot ii mai chinuie boala? Sanatate multa, multa, multa
V-am pupat si somn usor

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Felicitari Gugu! Sa fii o gravi vesela si o mami superfericita!

noi tot virusati...Dudu trece de la 37.7 la 39 in juma de ora, are nasul jupuit de atata sters...Ozi tuseste rau inca si expectoreaza cu firisoare de sange (cred ca-s leziuni pe mucoasa nazala si in gat), eu rad nurofen pt raceala si gripa (desi alaptez si nu am voie dar fara ele as fi demolata)...ca nu e suficient m-am gasit sa-mi vand si apt acum....e tare greu sa vinzi...am primit oferte ferme la 90mii E (3cam la Oraselul Copiilor) dar 4 cam pe zona sunt de la 125mii in sus...clar nu dau 35mii diferenta pt o camera...mai pun 7mii si-i cumpar Ozanei o garsoniera...am fost si la banca sa vad de ceva credit...spunea fata de acolo ca anul asta vor fi multe apt scoase la vanzare pt a recupera datorii la banca...eu zic ca 3 cam se vor stabiliza pe la 75mii de euro si 2 cam pe la 55....habar nu am ce sa fac...nu vreau sa plec din zona, sunt dispusa sa platesc maxim 20mii pt o camera dar 35 e prea de tot...agentii ma asigura ca mai mult de 95miiE nu obtin pe apt...offff! cand m-am mutat din Braila in Bucuresti am zis ca am imbatranit 5 ani...aveam un apt de 3 cam de 75m2 utili si inca 12m2 din balcoane...o frumusete...si cand l-am vandut era criza (cazuse FNI-ul)...am si eu niste momente de a alege cand sa vand...scuze ca v-am plictisit cu ale mele dar tare ma mai framant si cu asta....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Grati Dudu si Ozi din partea noastra. Cu vanzarea apartamentului am vazut si eu ca au scazut preturile, mama, mama... Poate daca schimbi zona vei gasi mai ieftin, eu stau la piata Salajan, Nicolae Grigorescu si am inteles ca aici au scazut cel mai mult preturile...Oricum nu te grabi ca nu se stie cu criza asta

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Eu plec la , se cam aude piticul ca da semne de trezire.

Multa sanatate la toata lumea si sa visati frumos, chiar ati observat cat de frumos rad copii in somn, mie imi vine sa il mananc cand rade in somn, si nu numai.

Vreau sa va spun ca eu sunt indragostita, iremediabil de fiu-meu , mama ce socrosenie cred ca o sa fiu

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Grati , ufff prin ce treceti si voi...Se pare ca virusul asta care circula e tare al naibii. In ultimul timp , cu cine mai vorbesc la tel. sau ma intalnesc , se plang ca sunt raciti. Pup piticii frumosi si pe mama lor sa treaca odata si boala asta

Despre apartamente , eu nu stiu frate unde sunt ieftinirile astea ca azi am sunat la 2 dezvoltatori din zona mea ( Titan ) si mi-au dat niste preturi pentru 3 camere de cazi pe spate. La Rasarit de Soare , langa Auchan - 138000 EURO si la Hercesa , pe Basarabia - 180000 EURO. E adevarat , sunt apartamente noi , cu spatiu mare , dar nu s-au ieftinit deloc fata de anul trecut. In schimb , apartamentul meu de 2 camere a scazut de la 135000 la 75000

Daca ai fi stat in Titan , m-as fi bagat eu sa-ti cumpar apartamentul.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Multumesc celor care mi-au trimis parola. Am vazut si noi filmuletul si ne-a placut tare, tare mult. Felicitari Elle pentru initiativa, o sa ramana ca amintire pentru Emma despre "fratiorii" si "surioarele" ei virtuale.

Uff sa vina vara mai repede ca m-am saturat de boli si virusi. Eu inca nu m-am refacut si sper sa fiu ok pana sambata cand avem party-ul de un an ,sa nu le fac cadou o raceala invitatilor.
Sanatate multa celor bolnaviori.

Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa !!!!
Poftiti si serviti o !!!!!

Mie mi-a dat eleni trezirea la 5.45 asa ca sunt deja fresh la ora asta. In plus,am uitat sa-mi iau tigari aseara asa ca astazi imi beau doar cafeluta si daca nu am tigari o pot bea cu voi, in fata calculatorului
Astazi ajung la birou mai tarziu asa ca ma bag in seama acum, dimineata

Multumesc tuturor pentru raspunsurile referitoare la mazare dar si pentru aprecierile la adresa "inteleptului" meu dimitrakis

Sanatate multa puiutilor bolnaviori: David al ioanei, Dudu,

Jelimoni, pentru tatal tau! Sa dea Domnul sa nu fie de ce va este frica voua!!!!

Mikiiiii - ce planuri de vacanta aveti voi !! Super!! Ma incanta,desigur, faptul ca in iunie veniti din nou in bucuresti si chiar daca aveti planificate vizite in delta si la mare... sunt sigura ca apucam sa ne vedem si in moghioros !!!!Abia astept !!
Ma bucur ca am mai vazut fotografii cu frumoasa saara !!! Cel mai mult mi-au placut cele doua fotografii in care se zarea ca era imbracata in costum national po****r !!!! si abia astept sa o vad "live"!!!

madalina," beii", felicitari isabellei pentru progres !!! La cat este de frumoasa ma mir ca are doar doi admiratori... Eu zic ca sunt mai multi dar or fi timizi si nu si-au manifestat inca interesul...

Roxanici, hai ca nu-i grasa la 10.800....!!! Mie mi se pare ca este si inaltuta buburuza.... Cati cm. are? Eleni la masuratorile de 1 an avea 79 cm. si 10.600

Ramona, bine ca ati terminat renovarea!!! Si bafta multa pentru vineri la examene !!!

Claudia, mi-ai dat o idee excelenta cu pestele la cuptor.... Voi face si pentru noi.... Dar ce peste faci ? Eu i-am dat pana acum lui eleni pangasius proaspat. Am incercat si un pastrav dar am murit de frica sa nu cumva sa fi scapat vreun os prin mancarea ei... Si acum este un subiect despre pangasius la dicutii generale ce m-a pus pe ganduri...
Eu i-am dat mamaliga si am vazut ca-i place
Numai ca nu-i place mamei ei sa spele ceaunul de mamaliga asa ca fac destul de rar....

Grati, piata imobiliara sta tare prost acum.... Sa iasa cum va doriti voi !!!!

Eliza, sa te faci bine pana sambata. Sa aveti o petrecere minunata si abia astept sa vad fotografiile de la party !!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

laura mersi de cafea!o beau rapid ca trebuie sa fugim la vaccin
multumesc pt gandul bun,azi m-am trezit mai increzatoare...in schimb sunt suparata foc,ca ieri mi-a facut caca apaa robi si asa urat s-a iritat(n-a mirosit deloc si cred ca a stat vreo 2 ore asa dupa cum arata,mi-a plans non stot toata seara imi venea sa ma dau cu capu de pereti...azi colac peste pupuaza cand i-am dat pampersul jos a fugit in 4 labe apoi s-a pus in fund ,si nu stiu cum o reusit sa se zgarie cu capsa de la body cred ca i-a dat sangele cum era si pielea sensibila...imi vine sa plang cand ii vad funduletul...
l-am lasat fara pampers..ce ziceti sa-i dau cu ulei de masline fiert si racit??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuze

in sfarsit am ajuns si eu la birou .. parca abia asteptam sa vin la serviciu ca sa mai ma odihnesc si eu .. zilele astea au fost horror .. sper sa nu mai raceasca in halul asta niciodata .. nu neaparat ptr chinul meu ci pentru ea .. ca mi se rupea sufletul cand vedeam ca tot ce papa vomita, ca e apatica si suparata .. ca e ragusita si chitaie ca un soricel ..

am inceput trist dimineata .. caci am citit la umanitare la emma .. ce a scris mami eu .. offf Doamne de ce trebuie sa indure atata suferinta un copilas???

dar nu vreau sa va intristez si pe voi ..

uite .. va dau o ! la mine intra cam cu greu ca nu ma simt bine .. sunt cam lesinata asa .. si am niste greata .. mi-am luat o cola sa vad daca ma dreg .. aseara m-a cam durut si burtica .. sper sa fie totul ok!

revin .. ma duc sa citesc din urma ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici imi cer scuze .. am primit smsul dar ca nesimtita nu am raspuns ..

laurici am ras cu lacrimi la definitia cuvantului "plublicitate" .. tare imi place de pustiul tau, e un destept si un frumusel! sa stii ca si eva trage de paharul meu cu apa minerala .. ii dau, se stramba dar mai vrea ..

lauricii deci zici ca e safe DC++ .. ia sa vad daca pot scoate si eu ceva de pe acolo .. cat despre lovitul cu capul .. eva se pune cu curu in sus si se da cu fruntea de podea .. sau face boc cu usa si alte mobile de prin casa ..

ioana sanatate lui davidutzu!!

jelimoni multa sanatate tatalui tau! sper sa se faca bine si sa fie totul ok cu dansul! ptr popo lui robski poti sa iei violet de gentiana .. ii trece mai repede.

miki tare dulce si frumoasa e sarita mica! dar ai fost cam zgarcita cu pozutele .. mai vrem!

ana pe 4 martie am programare la de mihai jianu, la mediclass. abia astept sa vad ce-mi spune ca tampitul de la budimex m-a enervat total!

mada imi pare rau pentru problemele de la firma, sper sa nu te afecteze cumpararea ei de o companie mai mare.

claudia in dragonul rosu megashop (NR2), magazinul 474 .. cum stai cu fata la cladire, intri pe ultima usa din stanga .. si o iei pe culoarul din dreapta .. imediat, tot pe partea dreapta este si magazinul de jucarii. nu stiu daca de acolo a luat roxi dar sigur gasesti si la mag asta.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de la mine,

Buna ! pt Laura si Helene

Laura, la 1 an tot asa avea si buburuza mea: 79 cm (si 10200gr); acum n-am mai masurat-o, doar am cantarit-o.
Am zis ca-i fac o 'verificare' la 15 luni, ca e o 'varsta rotunda'

Helene, nu trebuia sa-mi raspunzi; prim adata m-am gandit ca esti 'prinsa' ; apoi, am zis ' sa vezi ca l-am dat aiurea

Bina, ca sunteti mai bine - asta conteaza!

sa treaca repede starea 'gretzoasa'.

Jelimoni, multa sanatate tatalui tau.

Claudia, n-am apucat sa vorbesc cu mama; ti-a dat [b[Helene[/b] o 'adresa' exacta; am inteles ca, intr-adevar, e u culoar si pe amabele parti sunt magazine cu jucarii.
Intreb si revin.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput