LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciumpilika

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

La multi ani puilor care si-au serbat si isi serbeaza ziua de nastere si pupici mamicilor!

Noi nu suntem prea bine. Ne pregatim de taiat motul, dar suntem bolnaviori. David e f racit, ia Augmentin...

Am si eu o intrebare: ati cumparat cumva triciclete puilor? De care?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana,

Adela are trici d-asta.

I-au luat-o ai mei, din dragonul rosu - en-gros-ul ala, de la iesire din buc, prin Colentina.

Sanatate multa, lui David!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Roxana te rog sa imi spui si mie daca se poate mai exact de unde din Dragonul Rosul i-au luat trici, vreau sa ma duc si eu si nu stiu pe unde sa umblu ca sunt o gramada de tarabe, cladiri si alte alea.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Claudia ,

Ii intreb maine pe ai mei; sper sa mai stie sa-mi explice - au luat-o cam acum o luna.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

jelimooooniii, la voi! Da, am revenit deocamdata , nu stiu ce o sa fie; azi mi-a mers DC exceptional, cu exceptia a 2 - 3 ore in care am stat langa el doar-doar s-o incarca... M-am crizat cand nu am putut sa deschid capitolul nou sa vad cine e noua burtica O sa pun si poze noi in weekend, momentan poti sa il vezi pe Conrad in pozele de la party ale fetelor. Btw, mi-a parut asa rau ca nu ati putut veni! Aaaa! Eu ti-am vazut mandretea, in toate ipostazele, Robski a fost fenomenal! Si eu am vrut sa ii iau la C. costum de ski, da' sunt scumpe al naibii si ma tem ca la anu' nu ii mai e bun, asa ca ii iau la anul unul mai maricel, sa il incapa si la 3 anisori Inca un triliard de pupici catre barbatelul casei si mamica lui frumoasa!

miki_baby, am vazut pozicile Craciunitei, e o splendoare de copil! Cel mai tare mi-a placut poza www.flickr.com/photos/27850262@N02/3110193031/in/photostream/" target="_blank">asta, deh, femeie independenta, ia automobilul barbatului dupa bunul sau plac Va pup de aici din RO si promit ca daca fac rost de $ la voi aterizez!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Legat de ou si carne in aceeasi zi, eu nu i-am dat pana acum decat separat si oul il introduc in piureul de legume. David nu vrea sa manace supa, adica zeama, lichid cu ceva in el si ii dau piure mai gros sau mai subtire,depinde de legume.

Eu i-am dat si mazare,congelata, cu alte legume congelate si ele dar nu de prea multe ori,asa cand ramaneam fara legume proaspete.

Ce ii place lui este pestele la cuptor in folie, cu lamaie si patrunjel deasupra cu piure din brocoli,conopida si morcov(congelate).

Mamaliga ati dat la copii? ca eu i-am dat o sg data dar am fiert -o in lapte, am pus branza,unt, iaurt nu prea se simtea malaiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ramo bafta la examene! Bine ca-i spre gata treaba in casa. Ce ai facut cu Razvi cat timp a fost praf? Cat despre cantecele si dansat, ce sa mai zic: Razvi e un vesel si jumatate, in toate pozele il vad razand asa ca il si vad cum se pune pe hlizit si pe dansat
Claudia, i-am facut Theei prevenarul la 7,5 si la 9,5 luni. Nu a avut nicio reactie, nimic. Cred ca nici macar nu i-a crescut temp, dar i-am dat nurofen/paracetamol de 2-3 ori /zi timp de 48 de ore (preventiv).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

LauraI

Sunt ceva de speriat, piticii astia, cu ce le trece prin cap!

Frumoasa trici

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Ramo, bafta la examene!
Trec repede, ai sa vezi.

Chiar, Razvi a 'cercetat' santierul? 'Sor'sa' unde vede o galeata/cutie trebuie musai sa vada ce-i in ea; sau, dak unul ne ducem in alta camera, vine si ea, repede - mai in picioare, mai de-a busilea - sa nu piarda.

A propos de examene, Anca, si tu esti prinsa?
Nu te-am 'vazut'.

Cristina uk, mai e putin, pana la ziua cea mare.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

V-am lasat - a venit Dan, ca 'are treaba cu laptop-ul' (si nu ma mai duc la calc. 'fix').

Noapte buna si pitici cuminti, la noapte!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Voi puneti muzica la CD pentru copii, bravo voua mamici, nu ca mine care a ajuns sa deschida televizorul si sa il dea pe muzica pe KISS TV ca acolo doreste copilul dansator.

Daca vreau sa ma uit la la altceva nu se poate ca vine si imi da telecomanda si incepe sa danseze, cica sa ii dau pe muzica. Asa ca la noi ori este pe muzica tv-ul ori sta inchis de la buton ca de la telecomnada ha, ha, il deschide de mult.

Sa va mai spun ce am mai comis cu el? Noi locuim si cu sor'mea pe care o cheama Ana, am invatat baiatul sa o strige Ana, Ana si uite asa l-am zapacit vreo saptamna, strig-o, strig-o. Acum ce credeti ca striga el prin toata casa Anaananananan aproape la orice, chiar si mie, si imi zicea mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicitari Gugu! Sa fii o gravi vesela si o mami superfericita!

noi tot virusati...Dudu trece de la 37.7 la 39 in juma de ora, are nasul jupuit de atata sters...Ozi tuseste rau inca si expectoreaza cu firisoare de sange (cred ca-s leziuni pe mucoasa nazala si in gat), eu rad nurofen pt raceala si gripa (desi alaptez si nu am voie dar fara ele as fi demolata)...ca nu e suficient m-am gasit sa-mi vand si apt acum....e tare greu sa vinzi...am primit oferte ferme la 90mii E (3cam la Oraselul Copiilor) dar 4 cam pe zona sunt de la 125mii in sus...clar nu dau 35mii diferenta pt o camera...mai pun 7mii si-i cumpar Ozanei o garsoniera...am fost si la banca sa vad de ceva credit...spunea fata de acolo ca anul asta vor fi multe apt scoase la vanzare pt a recupera datorii la banca...eu zic ca 3 cam se vor stabiliza pe la 75mii de euro si 2 cam pe la 55....habar nu am ce sa fac...nu vreau sa plec din zona, sunt dispusa sa platesc maxim 20mii pt o camera dar 35 e prea de tot...agentii ma asigura ca mai mult de 95miiE nu obtin pe apt...offff! cand m-am mutat din Braila in Bucuresti am zis ca am imbatranit 5 ani...aveam un apt de 3 cam de 75m2 utili si inca 12m2 din balcoane...o frumusete...si cand l-am vandut era criza (cazuse FNI-ul)...am si eu niste momente de a alege cand sa vand...scuze ca v-am plictisit cu ale mele dar tare ma mai framant si cu asta....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Ramo bafta la examene! Bine ca-i spre gata treaba in casa. Ce ai facut cu Razvi cat timp a fost praf? Cat despre cantecele si dansat, ce sa mai zic: Razvi e un vesel si jumatate, in toate pozele il vad razand asa ca il si vad cum se pune pe hlizit si pe dansat
Claudia, i-am facut Theei prevenarul la 7,5 si la 9,5 luni. Nu a avut nicio reactie, nimic. Cred ca nici macar nu i-a crescut temp, dar i-am dat nurofen/paracetamol de 2-3 ori /zi timp de 48 de ore (preventiv).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Merci frumos, Laura eu mai am sa ii fac Infanrixul, la un an i-am facut Priorixul si dupa vreau sa ii fac prevenarul, asta pana in toamna ca vreau sa il bag in colectivitate si sa fie mai protejat.

Mergi la inceput