LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Elle, ce mai face evita ? a mai facut febra?

din preputulgandirii lui dimitri :
"mama,eu stiu ce este *plublicitate* - daca nu exista *plublicitatea* noi nu stiam ca trebuie sa mancam, ca trebuie sa spalam wc-ul, ca trebuie sa ne spalam pe cap ! Nu-i asa?"

discutia am purtat-o acum in baie. eu spalam wc-ul, el salta pe langa mine ca avea nevoie de el... si vazandu-ma cu detergentul de wc in mana probabil si-a amintit ca vazuse reclama la el la televizor....

deci asta inseamna "plublicitate"
Are dreptate ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Laura , pupa-l pe Dimitris din partea mea . E un dulce ...eram suparata inainte sa citesc postul tau ( banii astia bata-i vina ) si Dimitris m-a facut sa rad in hohote ...ca se mira si barbata-miu cum pot sa trec de la o stare la alta. Mai spune-ne perlute de-ale lui , ca tare destept mai e !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

LauraIoana,
intrebai de muzica pentru copii? Noi ascultam cd-uri in germana si romana dar azi am primit link-ul asta http://gradinitavirtuala.wordpress.com/melodii/ . Nu cred ca se pot descarca dar poate alegi titluri care va plac si le cauti altundeva sa le iei?

Laura_dimitris,
ce haios e Dimitris! Abia astept sa creasca si clopoteii mari sa auzim si din gura lor "vorbe de duh".

Legat de mancare si numarul de mese ca s-a tot vorbit azi:
-4-5-6 dimineata in fctie de cum pofteste lapte cam 180ml
-8-9 raportat la masa anterioara daca a fost lapte primeste cereale cu fructe, banana/fructe cu biscu si branza, sau lapte daca a dormit snur noaptea
-12-13 lapte ca e prea obosit sa pape legumele
-16 legume ceva acolo cu carne, ou -legumele nu ii plac (mazarea nu o vrea de ex)
-18,30-19 cereale cu lapte sau iaurt cu fructe daca de dimineata nu a papat branza
-20:30 lapte

Stiu, stiu, stiu sunt multe si dese mesele noastre. Parca suntem inca fixati la 3ore. Tot incerc sa ii fac alt program dar nu ne iese. Suparator e alt lucru: am ajuns sa papam numai cu mascarii, orice ii distrage atentia, il preocuipa putin. Daca altfel nu mai vrea sa pape cum ii var sub nas ceve interesant pentru cateva minute cum deschide gurita singurel. Nu vreau sa continuam asa cu joaca si distragerea atentiei la masa dar imi tot spun ca e important sa manance si educatia la masa o facem mai incolo.
Ce spuneti?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Felicitari proaspetei burticutze!!!!!!!!!!Ce fain ca o sa continuati in gasca si odiseea de sep-oct.

Elle, ai fost cu Eva la control la picioruse sau terminati intai cu gripa si apoi o sa mergeti?Te intreb pentru ca si ai mei au tal valg si sunt curioasa daca o sa aiba aceleasi indicatii.

Sanatate multa la puiutii bolnavi si sa speram ca trece cat mai repede perioada virozelor.

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

La multi ani puilor care si-au serbat si isi serbeaza ziua de nastere si pupici mamicilor!

Noi nu suntem prea bine. Ne pregatim de taiat motul, dar suntem bolnaviori. David e f racit, ia Augmentin...

Am si eu o intrebare: ati cumparat cumva triciclete puilor? De care?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana,

Adela are trici d-asta.

I-au luat-o ai mei, din dragonul rosu - en-gros-ul ala, de la iesire din buc, prin Colentina.

Sanatate multa, lui David!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Felicitari Gugusthiuc, sarcina usoara fara probleme.
Multa sanatate si celorlalte burtici Creata, Elle, Danonique,Ioanaact, Ema, Gabritza (sper ca nu uit pe nimeni). Oau ce multe sunteti .

Eu trebuie sa renunt deocamdata la incercari pentru bebe2 , firma la care lucrez tocmai a fost preluata de o firma mai mare. Au facut restructurari deja, si chiar daca nu m-au afectat nu am convingerea ca sunt in siguranta asa ca nu este tocmai momentul.
Mai astept ce sa-i fac.

Isabella a invatat cum sa se ridice de jos fara sa se sprijine pe altceva si este foarte incantata. Toata ziua se lasa in fund si se ridica apoi bate din palme (se felicita singurica ). Si de cand a inceput sa mearga in todler room acuma merge ca un titirez prin toata casa, nu o mai pot tine in loc.
Nu ma lasa sa-i spal dintii de loc, nu o pot convinge si pace, sper sa nu-mi faca carii.
Nu repeta nimic din ce-i spun, insa repeta selectiv ce ii place cum suna din ce vorbim noi. M-a auzit intr-o zi zicandu-i lui tati "Beii" si de atunci o tot tine cu Beiii .
Si-a facut doi admiratori la daycare, doi baietei care se tot invart in jurul ei si o tot pupa spre disperarea lui tati .
Stim deja sa deschidem/inchidem calculatorul tot spre disperarea lui tati care acum a decretat ca nu mai tinem calculatorul deschis acasa ca-l strica .
Cam astea sunt noutatile despre noi.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Sa zic si eu seara buna,

Helene, deci Eva e mai bine?!
(ai primit SMS-ul sau l-am dat in boscheti? - just for checking)

LauraD, de ce nu-i faci subiect lui Dimi, cu 'perlutzele' pe care le scoate?
Sunt geniale!

Si eu ma gandeam sa-i fac mazare - fiart la abur, nu mancare - dar mi-e sa nu se kklesca.

LauraI, Adela vine la mine si dintr-o data: pac, un cap in capul meu; de vina, sunt eu, c-am facut cu ea 'poc-poc' (ne ciocneam fruntile) si acum, cand si-aduce aminte, zbang!

Miki, ce dulce e Saara !
Poate in iunie,ne intalnim, o data!

Vorbeati de papa putina: si euu ii 'cantaresc' portiile (din ochi) de teama sa n-o ingras; nu vreau sa-i dau peste cap metabilismul si peste ani, sa sa se chinuie cu kg.
Acum, are 10800 gr si mi se pare cam grasa .

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Seara buna.
Iaca rasuflu si eu, ca baia e aproape gata, maine imi pune la loc doar chiuveta, caloriferu, oglinda, etc.Aia nu dureaza mult si nici praf asa mult nu mai face.
Ma mai streseaza si 2 examene pe care le am vineri, deci

Asa ca un rezumat la ce am citit:
Mazare i-am dat si eu da nu destul de des, ou si carne in aceeasi zi nu am incercat inca, de lovit cu capu, mai face si Razvi din astea, merge cu spatele si cand da de un perete sau dulap da cu capu asa de ele repetat.Ma streseaza si pe mine cand il vad.Da eu cred ca numai experimenteaza.
Laura I intreba de mel pt copilasi,mai Razvi asculta orice ii pun, ii place muzica foarte mult, numa cand ma vede ca pun muzica incepe sa se hlizeasca la mine.

Numeioana poti sa vezi aici sau aici poze cu trici a noastra.
Imi pare rau ca sunteti si voi bolnaviori.

Laurici tare Dimi cu plublicitatea am ras bine cand am citit.E un istet.

Jmoni imi pare rau de problemele de sanatate ale tatalui tau.
Sa dea Domnu sa ii iasa bine analizele.
Un pup sa se rezolve toate problemele tale cat de repede si felicitari lui Roberticu care e baiat mare de acum.

Am vazut pozici de la petrecere puse Gabritza ( mi-a placut foarte mult pozele de grup) si pozici de la petrecerea Sarei care a fost o frumoasa si a avut un tort pe masura.

Ciumpilica eu inca nu am facut vaccinul Prevenar , deci nu stiu sa iti raspund, poate stiu fetele mai bine.

Danuca mai ai rabdarica inca un pic, daca ai reusit sa stai atat, precis mai poti un pic.Hai curaj ca iti va parea bine mai tarziu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

La multi ani puilor care si-au serbat si isi serbeaza ziua de nastere si pupici mamicilor!

Noi nu suntem prea bine. Ne pregatim de taiat motul, dar suntem bolnaviori. David e f racit, ia Augmentin...

Am si eu o intrebare: ati cumparat cumva triciclete puilor? De care?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana,

Adela are trici d-asta.

I-au luat-o ai mei, din dragonul rosu - en-gros-ul ala, de la iesire din buc, prin Colentina.

Sanatate multa, lui David!

Buburuza de 1 an
Albume

Roxana te rog sa imi spui si mie daca se poate mai exact de unde din Dragonul Rosul i-au luat trici, vreau sa ma duc si eu si nu stiu pe unde sa umblu ca sunt o gramada de tarabe, cladiri si alte alea.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Marc Andrei, La multi ani sa cresti mare, sanatos si norocos!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

M-am mai linistit, deci, vazand ca nu numai puiul meu e berbecut!
Roxana m-a pufnit rasul cand ai povestit de Adeluta cum face poc Mi-o si imaginam Asa face si Thea, diferenta e ca io n-am facut never "poc-poc" cu ea
Ceska sar'na pt link. Majoritatea cantecelelor le am trase de pe DC++, dar o sa-mi completez colectia (sper sa nu ma trezesc la usa cu mascatii ca fac piraterie).
Aaa uitam sa spun ca azi am primit si tricicleta Theei, dar nu am montat-o inca: http://www.dinoland.ro/p-1637-tricicleta-coral-princess-cu-6-accesorii.aspx
Eu am dat pe ea 130Ron + 21Ron taxe curier. SI are un set cu lopatica, grebla si 4 forme pt nisip

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput