LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ioana ti-am vazut si eu printesa si pe "Iusty"! Sa te bucuri de ei!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele

Am ramas cu niste multumiri restante pentru danonique , alina023 , grati.ela , Laura Ioana , ciumpilika cate un pupic si o floare la fiecare .

Sanatate multa tuturor clopoteilor si mamicilor bolnavioare

Am vazut ca ati vorbit de "olita" eu una inca nu am pus-o pe Maria la olita si nici nu am de gand sa o pun prea curand mai cu seama ca ei inca nu stiu sa faca la olita , sunt prea mici , iar cand fac la olita fac intamplator ,m-as chinui cu ea ,insa de pe la un an jumatate am s-o pun la olita si atunci va fi altceva fiindca atunci va intelege mai bine despre ce este vorba .Pe Andrei l-am pus tot asa la 1 an 6 luni si intr-o luna am scapat cu el , a fost foarte bine .Asta este parearea mea doar, fiecare face cum doreste .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Cand aud de copii raciti si cu febra ma apuca groaza.GratielaVen si multa sanatate!ROXANA desi as vrea o surioara ptr Vanessa ne ajung trei copii.De acum trebuie sa gandim toate lucrurile din punct de vedere practic.Cu trei copii inca ne putem deplasa cu o masina normala dar cu patru trebuie sa ne cumparam un bus sau o masina cu 7 locuri si nu imi place ideea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

Despre pusul pe olita, puteti cauta aici:

http://www.pampers.ro/ro_RO/expert_list.php?for_search=1&search_for=olita&search_in=7

Se pare ca medicii care raspund pe site-ul pampers sunt cu totii de acord in ceea ce priveste pusul pe olita: nu mai devreme de un an si jumatate. Argumente sunt destule, zic eu...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Am vazut c-ati vorbit de baita; eu ii fac in fiecare seara - de fapt, ala e momentul nostru 'de suflet', cand stam amandoi in genunchi, langa cada si ea se balaceste de zor, si rade, si arunca cu jucariile de baie in noi; amandoi suntem lesinati. Cred c-am sta asa, si o ora, dar stam, max 10' ca se raceste apa.
Iar pe cap o spal o data pe saptamana.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Ce frumos! Asa faceam si eu cu Marc, abia asteptam baita sa ne jucam...dar aveam timp...acum cu Andrei stii cum? La viteza saracutzu! Il pun in cadita, ii arunc jucarii, fug la frate-sau care cine stie ce face, ba e pe oala si pleac prin casa si face pe covor, ba isi socate singur pampersul si zboara kk prin casa, ba sa-i pregatesc bibele lui Andrei si fuga inapoi in baie, il sapunesc si il scot. Mi-e asa mila de el ca practic face baie singur.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Buna zuzici!

http://www.pampers.ro/ro_RO/expert_list.php?for_search=1&search_for=olita&search_in=7

Se pare ca medicii care raspund pe site-ul pampers sunt cu totii de acord in ceea ce priveste pusul pe olita: nu mai devreme de un an si jumatate. Argumente sunt destule, zic eu...

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Asa este ,ai perfecta dreptate

Eu am vazut lucrul asta la Andrei , l-am pus prima data din curiozitate pe la 10 luni de zile , facea cand se nimerea asta timp de vreo 2-3 luni iar pe urma nu a mai facut deloc pana la 1 an si 6 luni nu a mai vrut sa stea pe olita deloc .Am intrbat-o pe dr de ce refuza olita si mi-a zis din cauza ca l-am pus devreme .

danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Dana, banuiesc ca al 4-lea, ar implica 'schimbari' mai ales, finanaciare.
Sper ca n-am fost deplasata cand am zis ca m-a socat putin ideea.
Eu te admir ca ai 3 pui!

Roli, cred si eu ca, atunci cand apare al doilea, se modifica durata 'momentelor'.
Dar 'se compeseaza' cand te uiti la ei, cum se joaca amandoi, in general, cum isi petrec timpul amandoi.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

SARA DENISA
Am vazut si eu pozicile Ioanei,am citit tot cat am baut o ciocolata calda.
LALAD sapt.viitoare avem party,acum ma bag la invatat.
Am salvat link-ul dat de Laura Ioana dupa ce termn cu toate sa ma pun si eu la descarcat muzici.
SILVIA multa sanatate.
Sanatate la toti clopotei bolnavi.
A 3 noapte in care nu doarme fata de la 3 se tot invarte in pat,de a 6 e in picioare sunt zombi.Sa vad ce pot intelege din invatat.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Buna zuzici!

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Asa este ,ai perfecta dreptate

Eu am vazut lucrul asta la Andrei , l-am pus prima data din curiozitate pe la 10 luni de zile , facea cand se nimerea asta timp de vreo 2-3 luni iar pe urma nu a mai facut deloc pana la 1 an si 6 luni nu a mai vrut sa stea pe olita deloc .Am intrbat-o pe dr de ce refuza olita si mi-a zis din cauza ca l-am pus devreme .

danybv

Eu am pus-o de la 11 luni si vad ca sta pe olita, cred ca s-a obisnuit, stie ce tb sa faca..numai ca nu stie sa o ceara (inca)voi vedea m tarziu.. Bineinteles fiecare face cum considera.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Ioana ti-am vazut si eu printesa si pe "Iusty"! Sa te bucuri de ei!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Multumesc mult.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput