LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)
Raspunsuri - Pagina 22
danonique spune:
ROXANA
.Sub nici o forma nu ai fost deplasata.Deja 3 copii implica o organizare foarte stricta si nervi puternici dar ce ar insemna viata mea cu 4 nici nu vreau sa ma gandesc.Trebuie sa ma mai gandesc si la mine si dupa doua sarcini petrecute in pat nu imi mai trebuie.Nu sunt genul de femeie care se poate sacrifica la infinit si vreau sa ma mai bucur de viata,de iesiri,de vacante.Asa ca dupa ce nasc voi cauta cea mai sigura metoda contraceptiva ca nu vreau sa mai risc o noua sarcina.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
creata2008 spune:
Dupa ceaiul fierbinte, ma simt mai bine!
Am gatit bun, am mancat o ciorbica de gasca, piure, ficatei si muraturi. Vreti si voi??? 
![]()
Am vazut ca vorbiti de olita... nu am nicio parere despre asta. Cel putin dimineata nu am cum s-o pun pe olita, pentru ca mai dorm (sta Dani cu ea) sau dorm pe mine... apoi uit. Cand se trezeste la pranz, mai sta in patut si povesteste si cand ma duc la ea, de obicei e deja cu pampers-ul plin si de kk... Oricum tine de o rutina pe care eu inca nu o am. Si cu spalatul pe dinti... as vrea sa o spal in fiecare seara, inainte de culcare, dar ajung sa o spal din 2 in 2 zile, cand ii fac si baita. Iarna ii fac baita din 2 in 2 zile, cu spalat pe cap de fiecare data, iar vara in fiecare zi. In vara asta vreau sa o obisnuiesc cu dusul (in loc de cada) si cu piscina in curte.
Si poate ma voi obisnui si eu cu diverse activitati pe care chiar trebuie sa le fac! Cand era mica-mica, aveam o gramada de lucruri de facut, ii dadeam cu diverse creme, uleiuri, vigantol si mai-stiu-eu-ce si mi le intindeam pe toate in fata ochilor, sa le vad, sa nu uit ceva. Acum cred ca imi voi pune post-it-uri sau semne sa imi aduc aminte. ![]()
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danybv spune:
Ioanact in legatura cu olita , toti copii care sunt pusi la olita " fac ceva in ea " ![]()
"Punerea la olita " este o etapa din dezvolatrea copilului , are perioada ei cand si cum se pune etc.
Exact cum au fost si alte etape din dezvolatrea copilului : pus sa mearga de-a busilea , pus sa se joace , sa faca diverse activitati asa si cu pusul la olita.
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
grati.ela spune:
Ozi a facut la olitza deabia la 2 ani si 6 sapt dupa ce o prietena a stat juma de zi in wc, pe gresie si s-a jucat cu Ozi care trona pe broscutza oala...din acel moment nu a mai vrut cu pampers...eu il voi pune pe Dudu deabia dupa ce va intelege romaneste ce-i zic...pana la 3 ani are tot timpul sa se obisnuiasca...acum pampersul e ieftin asa ca merge...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danybv Ioanact in legatura cu olita , toti copii care sunt pusi la olita " fac ceva in ea " "Punerea la olita " este o etapa din dezvolatrea copilului , are perioada ei cand si cum se pune etc. Exact cum au fost si alte etape din dezvolatrea copilului : pus sa mearga de-a busilea , pus sa se joace , sa faca diverse activitati asa si cu pusul la olita. danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) |
Fiecare face cum considera, cum am m zis..dar cum ai zis m dvm Andrei dupa 2-3 luni m vroia sa stea pe olita...deci..
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+
IUSTIN sau
IUSTINA
Ioanact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Fiecare face cum considera, cum am m zis..dar cum ai zis m dvm Andrei dupa 2-3 luni nu mai vroia sa stea pe olita...deci.. ALBUM 1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ IUSTIN sau IUSTINA |
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+
IUSTIN sau
IUSTINA
danybv spune:
Ioanact pai faci ce vrei tu
Eu fac ce stiu ca-i bine
e diferenta .
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
gugushtiuc spune:
Buna zuzici!!! Luca azi a vrut sa vada cum e sa fii cascador. A scos toate hainele dintr-un dulap le-a adunat gramada in fata fotoliului si a inceput sa sara de pe el, din pacate o "aterizare" a fost ratata si a ajuns cu capul in calorifer. Din fericire cucuiul nu e prea mare si nu s-a lasat cu urlete napraznice ca de obicei, desi mi s-a parut ca a dat cam tare cu capul. Eu intre timp faceam mancare crezand ca el se uita la desene.
Mai avem prin gashca zuzulici mici disperati sa manance pamant de la flori, ca al meu ma termina la capitolul asta?
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gugushtiuc Buna zuzici!!! Luca azi a vrut sa vada cum e sa fii cascador. A scos toate hainele dintr-un dulap le-a adunat gramada in fata fotoliului si a inceput sa sara de pe el, din pacate o "aterizare" a fost ratata si a ajuns cu capul in calorifer. Din fericire cucuiul nu e prea mare si nu s-a lasat cu urlete napraznice ca de obicei, desi mi s-a parut ca a dat cam tare cu capul. Eu intre timp faceam mancare crezand ca el se uita la desene. Mai avem prin gashca zuzulici mici disperati sa manance pamant de la flori, ca al meu ma termina la capitolul asta? GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA" POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008 poze noi LUCA! Ce mare am crescut! |
Da, drept pentru care a trebuit sa scot floarea din camera si am mutat-o in bucatarie - acolo n-are acces ... inca.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
danybv spune:
Pupam puiutul cascador Luca sa-i treaca cucuiul 
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)