LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raluca poti sa-i dai ceiut de tei cu un pic de miere si cateva picaturi de lamaie ptr raguseala, dar sa fie caldut. de 3 ori pe zi, poti sa-i mai dai cate un puff de tantum verde. sanatate multa printesei si sper sa fie in forma maxima ptr petrecere!

dana iar mai iau cu shalpu dupa tine .. cum sa ne plictisesti mai mami?? eu zic ca trebuie sa alegeti ce nume vreti si sa nu va lasati influentati de ce spun unul si altul ..

ven off mai iubita .. ce rau imi pare ca tragi asa rau cu baietii .. imi pare rau si sper sa se faca bine repede!

ema pupici la burticutza!!! ce face bb mic? danseaza de zor sau e cumintel? chiar .. voi v-ati gandit la nume? si nu, nu e prea tarziu ptr pozute .. eu inca va astept.

alinus hi hi .. ce m-a binedispus pustiul tau in dimineata asta .. pupa mama pe el de destept! sa stii ca si eu as alege o trici cu copertina de soare .. am vazut undeva niste palariute cu protectie UV .. dar habar nu am unde .. m-ar interesa tare mult o asa palarie. pe voi nu?

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
Gata am baut cafeaua.... ce buna a fost!

Alina023,
ce baiat profund are mama daca se preocupa de ziua lui Doamne-Doamne! Ce i-ai raspuns? Aici mi-au dat lacrimile de induiosare iar la urmatoare faza m-am spart de ras si imi imaginam deja pe Luca ca si un mosulica iar prietena ca o babuta cu dinti lipsa dar fericiti tinandu-se de mana....Spun si eu ca si Ema, abia astept sa vorbeasca bengosul meu!

Laura_dimitris,
bine ca pe forum te exprimi oricum in scris acuma ca scartaie vocea.

Ven,
uf! continua calvarul la voi. Dar lasa ca vin si vremuri mai bune odata cu primavara. Pupam mamica sa mai reziste un pic.

Danonique,
chiar asa! E important sa va placa voua numele sa se potriveasca oarecum lui bebe si atata! Eu nu credeam ca la Humanitas sunt neseriosi...Tin pumnii sa mai aveti rabdare vreo 3 saptamani si tu si bebe.

Aaaaaaasa,
LauraIoana,
ghici ce fac eu acuma? Playlist de pe youtube cu cantecele de copii, prin programelul ala. Mersic. (O fi legat sa descarc de pe youtube?)

Legat de trici,
noi am mostenit una, apare in poze undeva prin noiembrie cand am incercat-o prima data. E f solida si are toate dezavantajele insiruite de LALAD dar ramanem la ea. Daca mai cumpar una cu avantajele insiruite de Lala noastra ma impusca tati. Oricum asta ar fi de folosit pentru putin timp, nu? Oricum echilibrul il exersam de mult pe calut, palarioara de soare sper sa poarte asta mic altfel ne plimbam numai pe racoare cu trici.

Revin...

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ellenuta,
ca veni vorba de my toys . de. Acolo am vazut palarioara UV ( si prin cataloage aici) si cort UV pentru cei mici.

LauraIoana,
pt my toys poate te iau fetele, Stancutza si Ema, in grup (scuze ca ma bag). Daca nu, pot sa te ajut eu. Vb pe mess sau PM?

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

neata burtici,mamici si piticii .....echete si noi pe aici
chiar vruiam sa intreb de Lala20 ,cine mai are vesti despre ea ,2 cuvinte ca sunt ok ,atat,imi scrie+ti si mie pe PM,va rog

bai fratele meu pe mine mo palit rau o tusa de yici ca acum mor,nu stiu ce sa mai bag in mine sa imi revin,azinoapte mai aveam umpic si ma scoteau tati u Sasa in curte ,la poarta ca i-am disperat,am stat jos (si i frig ca drak)de am mai invatat ceva si cand am intrat sub plapuma si m-am incalzit zice-ai ca mor nu alta
in alta ordine de idei fimea a reacceptat biberonul,nu mai e inamicul nr unu,a reusit sa isi bea laptele si aseara si azidim dar tot in regim de avarie,adica mult mai putin ca in vremurile bune,totul ar fi ok daca am putea si comunica umpic sa stiu si eu motivul la greva foamei,oricum daca doc a zis ca in 2 sapt nu o sa mai imi recunosc copila atunci sper sa aiba dreptate ca de nu apai nu or sa ma mai recunoasca cunoscutii pe mine pe strada ca ma ridez toata

hai ca v-am innebunit ,plec sa mai cetesc ceva

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata!

Cafeaua mi-am baut-o, acum sunt la portia de ceai, dupa ce am citit pe net ce ceaiuri am voie in sarcina.

Mda... s-a lasat de azi-noapte cu dureri de cap, nas infundat, stranutat, tuse si la mine. Mi-a facut Dani o frectie azi-noapte, pe la 1.30, acum bag un ceai fierbinte... Ma dor toate alea.

Iar maine vroiam sa ne strangem toata gasca la noi, noi ai nostri, obisnuitii casei, sa mai stam la povesti, sa ne vedem picii, sa facem schimb de martisoare. Mda... a picat treaba!

Mariuca e bine, muci mai putin, stranuntat mai putin, temperatura deloc, dar de aseara a inceput sa tuseasca. Nu am in casa sirop de tuse, o sa se duca Dani sa ia niste Stodal. Ea e super ok si sper sa ramana la stadiul asta.

Am citit tot din urma... dar am niste zileeeee... si acum si raceala asta. Nu pot raspunde fiecareia in parte, cum v-am obisnuit. La odisee n-am mai scris de vreo saptamana, cred. Am reusit sa citesc ca sunt 2 burtici cu gemeni. Super tare! Sa incerc sa scriu si acolo un mesaj, ca ma dau fetele disparuta.

A, si vorbind de martisoare. Mariucai si Silviutei, finutei noastre, le-am luat bratari martisoare, ca nu le puneam in piept ace. Sunt super frumoase, impletite, rosu cu alb.

Ma retrag... va pup!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de lamine,

Si multzu de !

Am admirat-o pe Ioana (de AlinaCT) - o papusica!

Off, Ven, ce rau imi pare ca se chinuie pitici; poate totusi la Mathias, este doar 'alarma falsa'.

Dana, cum sa ne plictisesti?! mie-mi place ca ne tii 'la curent'; si, recunosc am ramas putin cand te-am auzit ca mai vrei o fetita; ce sa zic, sa fie cum vrei tu!
Cat despre nume, alege-l cu inima si nu te gandi ce copil il mai are.

Ema, ce bine arata trici; eu insa, a zis (ca si LalaD) ca pt vara asta nu investesc prea mult; poate de vara viitoare sa-i iau ceva "de firma".

Alina23, doamne, ce dragalas e Luca; imi plac 'perluztele' lui de mor; ma binedispun.

Ereena, imi pare rau ca va 'chinuiti' cu bibe; dar, a dormit o noapte shnur?! asta da, realizare!

LauraD, ce bine de tine ca stai cu piticii, azi; o sa fie si frumos afara, asa c-o sa aveti si timp de plimbare.

Am vazut c-ati vorbit de baita; eu ii fac in fiecare seara - de fapt, ala e momentul nostru 'de suflet', cand stam amandoi in genunchi, langa cada si ea se balaceste de zor, si rade, si arunca cu jucariile de baie in noi; amandoi suntem lesinati. Cred c-am sta asa, si o ora, dar stam, max 10' ca se raceste apa.
Iar pe cap o spal o data pe saptamana.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

UF!

Tocmai m-a sunat dl sot ca vine pe la 17 acasa si ne imbarcam sa plecam la d-na soacra pentru week-end. UF! Ma pun sa gat smotrul aici, sa impachetez etc. Abia luni mai intru si sper sa va gasesc pe toate/toti sanatosi si poate mai auzim de vreo mamica? Sanatate multa tuturor bolnaviorilor! Va pupam!

PS Soacra m-a asigurat ca nu mai sunt raciti, ca am tot amanat vizita din cauza asta. Daca ma intorc cu Benjaminu mucos o.........strang de gat!!!!!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

neatza fetelor! vreau si eu o cofee buna....eu in loc de scortisoara am pus in cafeaua mea condimente pt pilaf

ieri am avut o zi memorabila: am fost membru intr-o comisie de doctorat alaturi de academicianul Mircea Malita http://ro.wikipedia.org/wiki/Mircea_Mali%C5%A3a
a fost un privilegiu si o desfatare sa stau la masa alaturi de acest om...un adevarat regal, o istorie vie...si cat umor are!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata.

Multumim de : laura dimitris si Ellenuta.

Deasemenea, multumesc si celor care ati vizionat pozele si filmueltele Ioanei:Laura Ioana si ginnette(sper ca nu am uiat pe cineva).

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alinush ! Dudu e mucos rau (si are niste rani de la atata sters). Azi dimineata nu mai avea febra dar aseara l-am gasit cu 38.7 pt ca sotul meu si-a propus sa caleasca baiatul si nu a vrut sa-i dea antitermic la 38.3...a zis sa lupte organismul! Nu m-am mai enervat...i-am dat copilului Nurofen si si-a revenit cat sa doarma linistit noaptea . Ozi insa tot avea febra 37.8 (rectal)...la varsta ei e destul cat sa fiu sigura ca nu a scapat de viroza. Inca tuseste dar nu asa rau...maine are concurs la inot si sotul meu vrea sa o duca...e zuzu rau...copilul are 10 zile pauza (intai conjunctivita si apoi viroza)...Eu tusesc inca dar sunt bine fata de copii....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput