LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Albert plange de fiecare data cand il scoatem din baita.Voi cam cat timp ii lasati sa se balaceasca?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Dana eu il las cam 15 min, poate la vara va sta mai mult si mai des.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Alina f dulce Luca cu perlutele lui! Abia astept si eu sa ma inteleg asa cu fi-miu, sa avem dialoguri

iata link cu toate trici de acolo, site ul e nemtesc si costa parca 16 euro transportul,se pot comanda mai multe produse, daca comanda mai multe pers e avantajos, Stankuta ne=-a vorbit de acest site aici, noi am comandat si ieri au venit produsele

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/Mt_DisplaySearchResult-Start;sid=pZQ0SBYMqew2SF-qUdtRQBcG7ZkQN1YBYfY=?key=dreirad&cat=de_DE&sort=sd&pg=0&ziel=toynavi

noi o avem pe a doua din link

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Ema eu am vazut trici din astea si aici, atept sa ne spui cum se intelege Milan cu ea.

Dar de asta ce ziceti http://www.dinoland.ro/p-1788-tricicleta-copii-maistro.aspx ? Mie mi se pare super.

Mergi la inceput

Hai ca nu mai sunt decat eu, sa pe aici, o sa incerc sa intru mai devreme sau vad eu cum fac sa ma conversez si eu cu cineva nu asa ca huhureza.

Daca mai mergeti careva la Baby Expo sa ne mai scrieti daca vedeti trici frumoase, eu am facut o fixatie cu trici asta, poate nici nu o sa ii placa lui David ca sa vezi ce ma plimb io cu ea

V-am si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !!!!
Dau din nou cafeluta eu ?!

Fetelor eu am ramas fara voce.La propriu !!!
Ma bufneste si pe mine rasul cand imi aud vocea sa,ma rog...,ce a mai ramas din ea

Roxanici, am zis ca nu mai intru pana luni ca astazi nu mai ajung la birou iar de acasa... nu prea am timp. Acum de exemplu am reusit sa intyru caci daca am probleme la gat nu mai pot fuma asa ca-mi beau cafeluta din nou la calculator. Offf, fumatul asta cat timpimi rapeste mie...

Gugule, super semnatura ai !!! Sa ajungeti sanatosi cu totii la momentul cand vei putea scrie 40+

Cris,petrecere frumoasa maine si micutei bianca

Dana, cum sa ne plictisesti ??!!! Spune-ne tot ce vrei,tot ce-ti trece prin cap! Mie imi place mult Mathias si,sincer nu mi-ar pasa daca ar mai exista cineva cu numele asta in aproprierea mea...

Ven, offf, stiu cum este cand iti vine sa-ti dai "demisia" de acasa... Amn avut o perioada in care imi imaginam cu ochii deschisi ca sunt intr-o cabana in varf de munte SINGURA Sanatate multa puiutilor !!

Dariuta fara bucle dar la fel de frumoasa, FELICITARI pentru medalie!! Bravo! Mami mari, ai de ce sa fii mandra !!

Alinush, cred ca mi se vor rupe coardele vocale in incercarea de a-mi stapani rasul...
Mortal Luca la faza cu dintii lipsa!!!!!

gata.mi s-a terminat timpul. mai aveam 2 pagini de citit

si o zi buna sa aveti!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Triciclete

Eu am avut tricicleta de la Ketler la Bogdan identica aproape ca cea a lui Ema .

http://www.gimahhot.de/images/products_large/53/536176/kettler-dreirad-happy-plus-air.jpg

O mai am si acum desi a fost folosita de inca un copil ( finutul meu)e in perfecta stare.

Insa desi eu sunt adepta declarata a lucrurilor "de firma" pentru copii, rezistente si foarte bune calitativ lui Andrei sunt hotarata sa-i iau cel mai usor model de tricicleta de plastic si cat mai ieftin.

De ce ?

Ketler-ul este ideal pentru varsta de 3 ani cand copilul stie sa mearga singur pe ea. E de metal , grea, stabila dar iti blestemi zilele daca piciul de un an juma vrea de mana cu tine si tu impingi "voioasa" la trici prin parc. Daca nu iti merge liftul iti blestemi zilele si mori cu ea agatata de gat daca trebuie sa o urci pe scari.
Nu are cadru sa tina copilul acolo are doar centura si astia mici se tot apleaca dupa te miri ce. Are frana pe roata din spate si ti-o trage cand ti-e lumea mai draga si te pomenesti cu manerul peste dinti.
Nu are copertina si e destul de grea ca sa o manevrezi de maner cand piciul nu stie sa tina ghidonul cum trebuie. Nu are placa pentru picioare si isi tarsie pantofii pe jos.

Asa incat:

Voi cumpara tricicleta care sa indeplineasca urmatoarele criterii :

- plastic usor, "un gram" daca se poate
- cadru de plastic in jurul copilului
- copertina soare/ploaie ca la cat tine copilul meu ceva pe cap ...
- placa pentru picioare
-maner spate cuplat cu roata fata/ ghidon ca sa poata coti tricicleta fara sa trebuiasca sa o ghidoneze copilul
-ieftina ca am de gand sa o foloseasca doar anul asta pana invata sa pedaleze
- SA FIE USOARA !
- daca e si micuta si sa nu ocupe prea mult spatiu e PERFECTA

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza ,zuze buburuze

Alinush asa-i nu am scris ieri p forum . a fost a doua zi singura cu matei si nu prea am avut timp
Incercarea de intarcare merge groaznic, mai bine zis nu merge . Cand simte gustul laptelui isi face o sila teribila. Am incercat milumil si nestle. tetine felurite ,nimic nu vrea. si m-am enervat pe ta-su ca l-am lasat sa ii dea bibe aseara si cand l-a vazut copilul a intors capul, si sotul imi zice gata nu vrea, da-i sa suga. nici macar nu a incercat sa ii dea sa guste, ceva acolo, nimic. Cum mama masii sa il intarc daca el nu ma ajuta. plus ca i-am zis sa imi ia din bucuresti niste tetine pt ca aici sigur nu le gasesc si el vine de pe traseul bucuresti-covasna-bucuresti-giurgiu si se duce la farmacie in giurgiu, si normal ca nu a gasit, mai si avea pretentii sa il pup si sa il intreb cum i-a fost zilele astea cand eu plesneam de nervi . si pe mine parca ma intrebase cineva ce am facum zilele astea ......... scz de mesajul kilometric despre zilele mele de rahat . acum daca sunteti aici ,inseamna ca ati citit mesajul, dar era mai bine sa nu il cititi

mai citesc si daca m-o duce capul mai si raspund

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Off mai Irina hai ca o sa treaca greul o sa vezi. Pup fata

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Moni tu ce mai faci ? Cum se simte Clara ?

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Off mai Irina hai ca o sa treaca greul o sa vezi. Pup fata

O zi excelenta !
Lala.

Poze

sunt convinsa ca o sa treaca , dar ma vait si eu ca asa ii sade bine unei mamici am in schimb si o veste buna. pentru prima data intr-un an si o luna, matei a dormit de la 9-30 la 6-30 fara pauza

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

nu va era dor de cafelutza de la mine??

eu inca behai de zor, iau siropuri de tuse si vad ca nu au efect .. of of .. bine ca macar eva e binisor .. desi aseara dupa ce a papat, mi-a tras o vomitatura .. saracuta a inceput sa tuseasca si a dat afara .. inclusiv o gramada de "muci" ... azi dimineata mi-a facut bucata si nu a vrut sa se mai culce la loc .. a baut laptic la 7, s-a culcat la loc, a apucat-o tusea, am fugit la ea sa nu vomite in pat si nu a mai fost chip sa o culc .. tipa ca din gura de sarpe .. am dus-o la ta-su in pat, a butonat telecomanda si apoi a venit ma-sa mare si a preluat-o ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput