LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Alina de Ct, am vazut carliontata mica si cuminte. Ce frumos statea ea pe olita si se admira in oglinda

Am fost eu azi sau Ereena nu a intrat deloc??

Mah...si ma supar rau de tot daca nu-mi spuneti si mie ceva de Lala20. Pe PM, evident.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ultimul mesaj si plec la nani.

Fetele cu trici...oare nu ar fi mai potrivita o trici cu copertina de soare? Ma gandesc ca o vom folosi mai ales la vara, cand soarele este puternic. Sa ma orientez catre asa ceva sau apelam la solutia palarioara de soare {care de fapt...oricum este necesara...dar suficienta?}

Somnic usor zuzici, bebici si burtici.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

alina023 multumim pt vizionare.., si eu m-as orienta la o trici cu copertina de soare.. Noapte buna, tuturor. Sa aveti o noapte cat m linistita.
Am plecat si eu..

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina si eu ma gandisem ca ar trebui sa aiba copertina, dar sper sa o conving sa poarte ceva pe cap (tare face figuri, sta cu caciula doar daca-i legata sub barbie; asta vara nu aveam treaba statea cu capul acoperit, dar s-a domnisorit). Oricum m-am gandit ca nu o voi scoate cand e soarele ala nebun de amiaza
Si eu vreau sa stiu de Lala20! Stie cineva ceva? Am PM-ul activat. Am sunat-o intr-o seara si mi-a dat ton de ocupat. Am crezut ca-mi trimite un mesaj, ceva, dar nu...mi-a fost jena sa o sun iar, poate o deranjez!

Edit: Ema, cat e taxa postala la comanda de pe mytoys?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Alina de Ct, am vazut-o pe carliontata ta cea frumoasa si ochioasa! E o scumpa! Ce frumos sta pe olita si ce de-a treaba are cu cortul ala

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Vad ca bat campii singurica pe aici, asa ca "v-am pupat pe portofel" si noapte bunaaaa

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Buna seara,

Acum intru si eu ca nu am timp deloc ziua, ma simt vinovata daca intru cand este copilu treaz ca sta numai pe langa mine si ma batie la cap sa il las si pe el la calc sau daca nu sta si se uita doar la tv, asa ca intru seara dupa ce adoarme el.

Acu sa vedem in ordinea numerelor de pe tricou ce ati mai facut azi:

Laura eu ii dau lui David pangasius, nu stiu despre ce se discuta legat de el, e de rau din ce imi spui tu, o sa caut si eu sa vad dar asta stiu ca e recomandat piticilor.

Ellenuta, merci de indrumari, sa vad cand imi fac timp sa merg, nu stiu daca o sa gasesc mai ieftin ceva pe acolo, sper sa nu imi iau vreo teapa. Multa sanatate Evitei si pupicei.

Roli cu mare placere, ne vedem cand vii pe aici, si eu tot acolo m-am dus toata vara dar acu pe frig ma opresc in parc la Cara, e mai aproape. Eu stau exact in intersectia de la piata Salajan. Abia astept sa ne cunoastem.

Cu intarziere dar inca nu a trecut ziua La Multi Ani !!!!!!!!!! pentru sotul tau Dany.

Mai citesc si revin...

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput

Fetelor, cat de tare! Am aflat cum se pot transforma videoclipurile de pe YouTube in mp3 Sunt asa de fericitaaaa, am si salvat in calc "Vaca Lola", bineinteles!
CU site-ul urmator, e f simplu: www.youtubetomp3.net

Claudia, of si eu tare ma simt vinovata cand o vad ca bazaie pe langa mine si vrea in brate si plange ca nu o las la tastatura, dar nemernica de mine mai sta chiar si asa la calc
Acu' chiar ca ma culc

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RO ANA

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ciumpilika, la Grigorescu sta mama. Cand ajung pe la ea si am timp de plimbare cu picii poate ne vedem? Voi unde va plimbati? Mama ii duce in parcul Titanii, langa policlinica Titan.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

cand e vremea buna si noi tot acolo ne plimbam..........sper sa ne vedem la o plimbare cu piticii

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

ne vedem cum sa nu, probabil deja ne-am vazut dar nu ne-am cunoscut

Mergi la inceput

Cu facutul la olita si noi mai asteptam pana la vara, acu ingheata pe ea, daca o ar sta bineinteles. Eu l-am pus dar imbracat, pe post de scaunel la masuta.

Dulciurile sunt pasiunea mea, de vreo saptamna mananc ciocolat zilnic, si acu cand scriu, la 12 noaptea eu am o acadea Chupa Chyps in gura, rusine sa imi fie. O fi ceva in aer de mananc atata dulce sau am lipsa de altceva…?

Dana si mie imi place Matteo si Mathias, chiar ma gandisem la numele astea daca voi mai face un baiet.

Alina cat de haios poate fi.

Mergi la inceput