LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)
Raspunsuri - Pagina 17
alina023 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui rlc_sandor Andreea29 Sotului dany bv![]() Ce sa fac Sonia e ragusita,nu tuseste,nu febra dar e ragusita.Ce as putea sa ii dau?Nu as vrea sa imi faca o surpriza neplacuta pe sambata ![]() http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
oooff...mai Ralu, chiar nu stiu ce ai putea sa-i dai pt raguseala. Oare sa incerci putina miere in laptic? Asta daca i-ai mai dat miere pana acum. Sper din suflet sa nu raceasca.
fetele.Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!
alina023 spune:
Grati
...cum e familia bolnavioara? Mai faceti febra sau v-ati cumintit?
Alina, mami de Ana Antonia
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim! 
emabucuresti spune:
Alina f dulce Luca cu perlutele lui! Abia astept si eu sa ma inteleg asa cu fi-miu, sa avem dialoguri
iata link cu toate trici de acolo, site ul e nemtesc si costa parca 16 euro transportul,se pot comanda mai multe produse, daca comanda mai multe pers e avantajos, Stankuta ne=-a vorbit de acest site aici, noi am comandat si ieri au venit produsele
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/Mt_DisplaySearchResult-Start;sid=pZQ0SBYMqew2SF-qUdtRQBcG7ZkQN1YBYfY=?key=dreirad&cat=de_DE&sort=sd&pg=0&ziel=toynavi
noi o avem pe a doua din link
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
danonique spune:
EMA
.Inca nu i-am sunat pe cei de la Humanitas ptr ca imi vor spune ca Posta e vinovata.Banii i-au luat de acum o luna cand am facut comanda.Maine totusi cred ca le voi da un telefon.Eu pana si mancarea de la supermarchet mi-o comand si nu am avut niciodata probleme.Nu imi explic ce s-a intamplat.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Albert plange de fiecare data cand il scoatem din baita.Voi cam cat timp ii lasati sa se balaceasca?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
alina023 spune:
Ema,
multumesc mult pentru site. Arata f frumos trici pe care ati ales-o. Din pacate pt cat am alocat noi la trici preturile sunt cam mari. Cred ca ne vom orienta tot catre ceva din tara. ![]()
Ma bucur ca ti-au placut perlele vorbaretului.
Danutza, nici Ana nu e f fericita cand o scot din apa. Insa o pacalesc repede. Eu o tin cca 10-15 min pt ca mi se pare rece in baie. Dar la vara vreau sa o las sa se balaceasca mai mult.
Apropos de asta, voi le mai faceti baie in fiecare seara? Eu, recunosc ca uneori si din comoditate, am ajuns sa-i fac baita Anei la doua zile {iar la cap la fiecare a doua baita}. In rest, spalata la poponeata dupa fiecare kk si dimineata toaleta normala. O fi bine?
{hal de mama de al doilea copil
}
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
emabucuresti spune:
hai ca zici ca ma platesc astia sa le fac reclama hihi,
eu iti dadusem link cu toate ca sunt pe diverse bugete
asta cum ti se pare? http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=pZQ0SBYMqew2SF-qUdtRQBcG7ZkQN1YBYfY=?ProductSKU=de_DE-1684012
vine cam 1 milion si un pic, cat costa cele care se gasesc la noi si unde sunt produse?
din ce am citit marcile nemtesti berchet si kettler sunt f bine cotate si rezistente ,eu m-am gandit ca poate o va folosi si frate-su ![]()
Apropo de baita, si noua ne place si ne dam plecati din cadita cu greu uneori Dana
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Laura Ioana spune:
Ema
pe mytoys livreaza si in romania? Tu cum te-ai descurcat cu limba, stii germana? Eu nici nu stiu cum sa-mi fac cont, ca-mi prind urechile in limba lor![]()
Alina
si eu ii fac baita la 2-3 zile. Dar la vara cred ca-i voi face iar in fiecare zi, ca transpira, vom iesi mai mult afara si va fi plina de praf, cred
Am murit de ras la perlele lui Luca
Cat e de scump
Scot astia micii niste perle de iti vine sa-i mananci! In seara asta imi povestea o fata la sala de un baietel de 1,5 ani care la ficatel spune HAM
Voi dimineata cum le faceti toaleta? Thea nu suporta sa o spal pe fatza, doar o sterg cu tampoane cu apa termala si face o gramada de panarama. Ii spalati si pe dintisori?
Dana
suna-i, nu le-ar fi rusine! Macar sa stii care-o fi treaba. Dar ai primit ceva confirmare de la ei?
Sotului de Danybv
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ioanact spune:
Buna.
Am vazut ca ati vb de "statul pe olita", eu pe Ioana o pun pe olita, cam de 2-3 ori/zi, dim, la pranz si dupa amiaza (dupa ce se trezeste), de pe la 11 luni am inceput sa o pun..si sa stiti ca se intampla sa faca aproape de fiecare data ..
Aaa..si dupa ce o i-au de pe olita, ii arat ce a facut si o felicit:"Bravo, mami ai facut la olita" si ii arat olita..poate cu timpul se va obisnui, sa o si ceara
..
aici avem cateva poze si filmulete.![]()
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+
IUSTIN sau
IUSTINA
alina023 spune:
Ema,
multumesc tare mult. O sa aleg intre ce mi-ai aratat tu si ce a luat LauriciI. O sa ma consult si cu consortul...ca sa nu mai am timpane zgariate de comentarii ![]()
LauriciI
Asa este. Sunt tare scumpi cand scot asa perle. Minunat ar fi sa aiba si un buton de "off" sau macar un "pause" pentru un respiro, o tigara, o atentie si gata. ![]()
La vara in mod clar o sa o balacesc in fiecare zi...poate chiar de 2 ori pe zi {asa ii faceam lui Luca atunci cand era f cald}.
Toaleta de dimineata la noi consta in spalat pe fata, gat si manute. Pe dintisori...cand si-o aminti ametita de Alina sa cumpere periuta si pasta pt bebei. 
Oare eu cand am de gand sa plec la somn? Se vede ca nu am cu cine sa ma bat pe PC. ![]()
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei