Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)
Raspunsuri - Pagina 20
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Sotul meu are reminder si pentru ziua lui |
Al tau o fi frate cu al meu?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Am vazut si pozele de februarie ale Lisei. Ce se catara si ce forta are sa rastoarne scaunul de masa. O dulceata!!! |
Erina, multumim
. Ce inalta e Daria!!! Super! Sper sa isi pastreze inaltimea si in adolescenta 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii sarcinii
papanash spune:
www.flickr.com/photos/23756759@N04/3310631437/" target="_blank"> ultimile poze, inainte de stricarea camerei foto
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
Sanatate multa tuturor bolnavilor!
Ayumi, Finnair-ul iti dau bavetica si jucarie, asta la zborul scurt, nu stiu cum e la zborul lung.
Noi tot timpul am avut zboruri foarte bune cu Tudor, a fost cuminte in avion la toate zborurile, e drept ca l-am suit in avion de mic, la 6 luni. Iti dau borcanele, dar Adi ti-a scris tare bine cam tot ce e bine de facut pt. un zbor cat mai placut. Iti mai recomand un singur lucru, in cazul in care zbori fara sot si gemenii au pasapoarte romanesti: declaratie notariala semnata de sot ca e de acord sa calatoresti doar tu cu gemenii, altfel nu mai pleci cu ei din tara...dar eu cred ca tu ai pasapoarte japoneze pt. gemeni si atunci tot ce-ti pot dori e un zbor placut si distractie placuta in tara.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia tu ai auzit de 'Cere si ti se va da!'? |
Orice????
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adimercedes
Carpatino, stiu legea, ca asa e si aici |
haide mah.. ca am inteles ce ma intrebai.. da' nu m-am putut abtine
Eu am tot lipsit.. (asta e cam al 4lea episod de stop cresa anul asta).. si, dupa cum se vede.. am treburi importante de facut
=====================
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Sabina Adi, la folositul scaunelor:) |
Sabina, aha, am inteles!
Felicitari pt blog post
Si sanatate tuturor

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Al tau o fi frate cu al meu? |
As vrea eu! Ca de-ar fi fost asa as fi mancat si io acu' de pe platoul ala ardelenesc..

=====================
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui papanash Adimercedes, am vazut si io filmele cu Lisa, mai pune-ne ca-s foarte tari ! am vazut fara sonor, sunt curioasa daca aveati conversatie. |
Papanash, multumim
. Filmele erau original cu sonor. Oare sa se fi pierdut sonorul cand le-am urcat?!? Hmmm... Conversatie nu faceam prea multa, ca sa nu ii distrag atentia si sa vina sa traga de aparat Am vazut pozele cu Ghighi. Ce haios e cu oala in brate!!! Si cum doarme el oriunde, dragul de el

Sabina spune:
papansah, lasa-l inchis, scoate-i bateriile, pune unele "proaspete" si mai incearca sa-l deschizi, poate-si revine de l;a sine. dacanu...asat e....ia-ti canon din gama powershot sau un panasonic lumix:)
Si in cazul in care decedeaza complet aparatu asta, nu uita ca nu mega pixelii sunt calitatea, cu cat se inghesuie mai multi pe un senzor asa de mic ca la aparate compacte, cu atata se inrautateste imaginea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo

. Oricum, s-a scos, mi-a venit cu un buchet mare de frezii acasa ...
O dulceata!!!