*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Felicitari pt. fetita, Sovietica!!!!
Acu' chiar mai facut invidioasa . Da' sa vezi ca nu ma las pana nu-mi fac si eu o feti!
Ca veni vorba de nume ( rusesti ), ce parere ai de Anastasia / Ania? Mie tare-mi place!

si sarcina usoara in continuare!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovicule, felicitari pentru fetita! Sunt niste fitoase, dar si ingrozitor de minunate! O sa vezi tu! Eu, mama de baiat si apoi fetita sunt absolut fericita si mandra de ei! Hai, sarcina usoara in continuare si nastere minunata ca si prima oara.

Si cascata cum sunt, azi am intrat dar n-am facut urarile de rigoare si anume: LA MULTI ANI STELA, SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE, IMPLINIRI, NOROC, O FAMILIE FERICITA SI BANI MULTIIII!!!!!

LA MULTI ANI CLAUDIA, MAMI DE DACIANA, SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA.

LA MULTI ANI SI ANTONIA DE NICOL, SA FII O FETITA SANATOASA SI NOROCOASA SI SA-TI BUCURI PARINTII TOATA VIATA .

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Sovi, uraaaaa deci e de-adevaratelea

Luny, Bubu Asa face si al meu, e disperat dupa mancarea noastra. Daca manaca el papa lui si intre timp deschide cineva vre-un frigider, camara... ce-o fi e STOP, fie cat de flamand. Vrea ceva de acolo. Cand fac mancare e nebunie, urla si repeta PA PA PA PA APA pana ma inebuneste si vrea ce e sus pe masa. Se ridica pe varfuri si isi lungeste gatul sa vada ce e acolo. Apai daca mancam noi trage de fata de masa, de nadragi, maraie, plange, musai sa-i var ceva in cioc. Asa ca mereu tre sa am ceva pregatit.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi, ce flumos spui!Abia astept sa o vad, cred ca va fi o frumusete ca si tine! Mie imi place Natasha.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, sa-i treaca repede mucii Sebului. Cred ca-i faina jucarica.

Ariel, felicitari ca l-ai nascut in sfarsit pe bebearicel. De-acum numai foloase sa aveti de pe urma lui!

Luny, si Rebe e la fel de cersetoare si daca nu-i dau tipa pana primeste ceva de la noi. La fel face si cu orice obiect mai vrea ea de prin casa sau cand vrea sa intre in alta camera ma ia de mana si ma duce la usa sa i-o deschid. Si tipa la mine daca ma fac ca nu inteleg!

Rebe a inceput sa pape ciorbite ( de la voi m-am inspirat) si dimineata papa fructele bucatele, adica musca usor din ele. Bine, doar banana si kiwi ca sunt moi, celelalte in continuare i le pasez. Lapte la greu, cate 800 ml pe zi!!!!!!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Tuchi, of of of iara aveti musafiri(mucii). Succes sa-ti reuseasca trucul cu ora de culcare. Ce-i mai face urechiusa la Sebi?

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Babymom, ce surpriza placuta Omului ii place Anastasia mult, si Katerina. Dar cel din urma exclus, ca asa sunt eu botezata si ne confuzam rau. Poate totusi nu decit nimic pana imi confirma si urmatoarea eco :)
Deci tu ma depasesti cu mult in curaj si numai prin faptul ca te gandesti la bb3! Eu m-am scos, ca Omu mi-a zis cand ne-am casatorit ca facem copii pana iese si o fata. Deci pot cat de cat sa stau linistita, ca eu nu vreau mai mult de 2 bb.

Clau sar'na pentru incurajari.

Valeu, fu ziua Stelei si nu i-am urat!
La multi ani Stelaaaa! sa fii fericita, prosperitatea sa fie maxima si familia cooperanta si dragastoasa

Adriuta

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Daria (probabil) tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

sOVI, DIN EXPERIENTA MEA PROPRIE iOSUP NU GRESESTE!

Asa ca da-i inainte cu numele de fata!
Mi-a zis cineva ca Ilinca ar fi nume rusesc dar nu prea cred!

Iar fetele sunt mai istete si mai vorbarete!
A mea cel putin asa e!

Si nu fac pisu in gura ta cand canti!

De-abia acum s-a dus Ilinca la nani, nu pot sa-i mut ora mai devreme deloc.
poate cand s-o mai incalzi si vom sta mai mult afara, ca acum de la gradi direct in casa vine!

Adriutza, urechea lui Seb e bine cred. Antibioticul ala rau impreuna cu octorul ala bun si-au facut treaba bine!
Mucii sunt curgatori si limpezi, febra n-are, in gat n-am apucat sa ma uit.
Aspiram, pivalone in nas si-atat.

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

felicitari SOVI SI CODUTE!
poate va urmez si eu desi eu nu prea am incredere
in ecoul de 12 saptamani ca va amintiti ce am patit
cu Eric nu?
era Ana pana la 5 luni cand i-a crescut puta brusc
si noi aveam camera pregatita pe un roz portocaliu
dar vad ca nu il deranjeaza!
eu saptamana viitoare ma duc la eco
Eric saracul inghite medicamentele si face diaree ca are