*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La cererea publicului, cu scuzele de rigoare pentru intarziere(inca nu e 12 noaptea)

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Iar fetele sunt mai istete si mai vorbarete!
A mea cel putin asa e!

Si nu fac pisu in gura ta cand canti!

De-abia acum s-a dus Ilinca la nani, nu pot sa-i mut ora mai devreme deloc.
poate cand s-o mai incalzi si vom sta mai mult afara, ca acum de la gradi direct in casa vine!

Subscriu ...Alexia ne-a spart cu vorba! Vorbeste pana adoarme, continuu, ma dispera de-a dreptul! Cand vreau putina liniste o supar cu ceva ca e foarte sensibila, si tace pt cateva minute...apoi o ia de la cap...again & again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

pana am citit mi-a expirat timpul

felicitari burticutelor cu fete la purtator, Sovi si Clodute. Imi faceti pofta!

Sovi, ce zici de Oxana?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Blanka, hai ca o sa fie fata si la tine!
Vezi ca exista in comert, adik la farmacie chestii cu mai multe colonii de bifidus fata de biotics!
Numai ca nu stiu cum le cheama!
Imi povestea o prietena ca i-a dat fiica-sii o capsula de-aia.
Intreaba si tu la farmacie!

Eu ma duc in pat ca mi-au inghetat picioarele!
Noapte de vis!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

TUCHI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Tuchi, care e treaba cu pisu si cantatu? :))

Livi, Natasa -ntz, pi la noi e cam comun.
Oxana e pe lista, dar avem pe cineva in zona cu numela asta. Oricum, toate numele pe care s-au pomenit pana acum aici le au rude apropiate :))

Blanka hai cu carucioru colorat! Si sanatate lui Erik, spune-i sa nu se mai imbolnaveasca, sa se faca puternic ca sa o protejeze pe sorutza cand vor merge la discoteca :))

Nicol, ma ling pe bot de la tratatie! La multi ani si voua!

Noapte Buna!
Ma voi rostogoli usor spre pat, alt mijloc de deplasare nu vad, la cat am mancat...

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Daria (probabil) tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovitzel, felicitari ! Si mie mi-a spus Iosup la FIX 12 saptamani ca va fi fetita si asa a ramas Ma bucur mult mult mult pentru voi, o mai astept si pe Ana acum , sa intregeasca trio-ul de fetite .

Si sa stii ca eu nu am avut suficient curaj sa ii pun Sofiei un nume pe care mi l-am dorit fff mult si vad ca Babymom ti-l sugereaza: Ania ( eu l-am vrut scris in varianta sarbeasca, Anja...).

Adriuta, Ramo, Nicol, vazut poze cu pitici mari si mici frumosi RAU !!!! Sunt restanta la montajul Mariei, dar nu imi scapa nici el .

Tuchi, si eu vreau sa ii cumpar jucarica aia si p-aia pe care i-o ia Sovi lu' Sash ( inca imi fac curaj, si sa dau banii si sa comand la Quelle ). E fericit Sebul cu ea? Si mi-ai bagat un cui cu mucii limpezi , ai Sofiei sunt grosi si cand spal aspiratorul ala se vad verzui pe chiuveta...Help! La Cheia nu am stat niciodata, dar e destul de frumos ( acolo am facut banchetul de a 8a ).

Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun! A! Ca am senzatia ca d-aia s-a prabusit Grota Miresei de la Slanic, ca i-a spus cineva ca exist eu pe lume . Sperietoare ce mi-s, asa imi trebuie !

Ca inca nu a trecut ziua:

Anais si Robert, Antonia si Marius

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cugetare din "putinul gandirii" (asta-i noua, azi am aflat-o )
Cugetare, cum spuneam: daca mai raman gravida o data oare reusesc sa slabesc si eu 1,5 kg?
Felicitari mamici de fetite Clodute si Sovi, desi Blakar cred eu ca detine cheia succesului...rabdare pana la morfologica si pe urma cautati nume si vopsiti peretii
La multi ani Antonia de Nicol inca nu e miezul noptii Mi-a picat la fix tratatia, era chiar ora mea de masa
Ma rostogolesc si eu desi n-as avea nicio scuza sa nu merg pe picioarele mele proprii
Baia Mare, se aude? Predau legatura
Noapte buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Mimo, nu, nu... ma bag si eu la ca e naspa rau cu somnul in perioada asta si se pare ca de la 1 ne face constant program, asa ca sa prind si eu 2 ore de somn

randunimea, NB

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Sa va fie de bine tratatia

Acum plec si eu la nani
NB

Mergi la inceput