*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
Am uitat sa zic de Andreiu murdarici, ce dulce e si el!
La multi ani Antonia!
Nicol merge pe blat, nu da si ea un suc ![]()
La multi ani Marius de SimRam!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bitza037 spune:
Flori(Alice) nu m-am hotarat in privinta Bronho Vaxon...eu inclin spre NU....si as vrea sa ma duc la homeopat sa-i dea antigripal sa stau linistita....
Sovi
fetitaaaaaaaaa????!!! sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si s ase nasca la termen!!!
ce??crezi ca nu faci fatza la o fetita??sau cum???
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
adriuta spune:
merci,

am reusit era taman acolo jos butonu' cela. acum mai ramane sa dibuiesc cum pun poza la profil ![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
bubu05 spune:
Adriuta, la gravatar.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
Mai nou, Mufa vine in cersit cand mancam...trebuie neaparat sa-i dau ceva in cioc,painica daca altceva nu merge, din farfuria mea, altfel face mare taraboi...uite-asa, acum il delecteaza ta-su cu ApplePie!
uraaaa, sovi are Dariuca!!
...daca aveam fata, la fel o chema!![]()

nicol aproape au disparut bubitele!
am vazut Andrei de Ramo!
si Papusica Adriutei!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Luny, si Stef mananca la greu mere din placinta, vreo 4 feliute de mar cu scortisoara 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
tuchita spune:
am culcat Surubul, sunt bucuroasa foarte ca si-a tinut singur biberonul cu laptic!( asa am putut si eu sa-l imbrac linistiita!)
Mucii curg garla, i-am aspirat de cateva ori!
Nu stiu ce-s cu ei si de unde i-a luat!
Ilincai ii citeste tac-so poveste, sa vedem ce succes am cu ora de culcare!
L-am vazut pe Adrian dintos si falcos si frumos foooooooooc!
si pe el si pe muma-sa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Noi mancam pizza
si il asteptam pe tati sa vina sa le facem baita la baieti. Cand vine devreme le facem baita impreuna, apoi la nani si stam si noi la un film ![]()
Am vazut aseara filmul care a luat cele mai multe Oscaruri, Slumdogg milionaire, nush daca am scris corect
. Super filmul, vi-l recomand!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
sovietica spune:
![]()
Ashhhaaa...am venit si noi de la cumparaturi.
Deci dr.Iosup mi-a turnat vestea din secunda 2 in care m-a atins pe burta cu joystickul de eco. M-am dus la el cu o paranoia cat casa, ca m-am urcat azi pe cantar si eu tot cu 1 1/2 kg minus, burta ZERO, apoi m-am gandit ca eu nu am mai avut nici un simptom de sarcina, si mi-am zis "hait, ma ia dr. la rost ca ii rapesc timpul ca ma duc cu burta goala"
Frica provine de la fumurile cu care e posibil sa vina de la gradi sau scoala (Nicol
) -alea, cu unghii facute, clamite, codite, si eu care n-am fost genul niciodata... Dar pe de alta parte, precum v-am mai zis, ma incita si experienta cu o zanutza, ca sigur asta inseamna si altceva decat clamitze si loz mult. Pupe mama pe ea de delicata 
Nasol e ca providerii mei de hainute au numai baieti
O sa ii pun cercei mari si stralucitori, ca sa se vada cine ocupa hainele baietesti ![]()
Numele Daria mi-a placut dintotdeauna. DAR
tocmai mi-a zis o prietena ca s-a cam umplut parculetul de Dariuci si s-ar putea sa il schimb, sa nu confuzez fata. Hm, eu credeam ca e un nume rusesc.
Multumesc tuturor pentru urari 

Pup, ma duc sa cinez si eu.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Daria (probabil) tiker DPN 7 sept
bubu05 spune:
Ce dragut, mai, Sovicule!!
Si nenea Iosup stie el ce stie ![]()
Pai ce credeti ca puteam sa mancam fara sa vina nea' Ion sa ceara si el
. Calare pe noi a stat si a trebuit sa rup blat de pizza, painica goala sa rontaie si el frimituri
. Mai devreme, cand o pregateam, Vlad ma ajuta de zor sa punem ingredientele si mai si halea, baga in gurita. Si Grasu' gramada
. I-am dat si lui un sfert de banana ca aveam pe masa si l-am potolit ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze