Pepenasi de iulie - august 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Mcoca sustin si eu parerea despre FARA PRAJALA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si eu, si eu fara prajeala. eu de cand sunt la cur(a) numai la cuptor fac. pt ea fierb iar la un moment dat ii voi face si ei tot la cuptor. macar pana la majorat

denisa da radu poarta numele tatalui? cred ca si asta este necesar. merci de raspunsurile cu premergatorul eu cred ca a mea se agata in covor. maine o scot pe hol cu el.

irda racitii! si multumesc de voturi tuturor multumesc de voturi

noi ne pregatim de baita

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Maitrey radu nu este necesar sa poarta numelei tatalui, ci doar trebuie sa fie recunoscut de catre acesta, adica sa fie trecut numele si prenumele tatalui in certificatul lui Radu de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Inseamna ca de vina sunt cei de la Asigurarile Sociale care vireaza banii f tarziu in contul BT la noi in Cluj. Ca eu incep sa verific incepand din data de 16. Si aproape de fiecare data cand stau la bancomat mai exista vreo mamica cu carucior care-si verifica cu disperare cardul si mai scoate cate-un "nesimtitii..." din coltul buzelor. In dec au intrat pe 18, in ian pe 30 iar in feb azi, pe 23. N-au nici logica nici coerenta. In schimb cele care primesc alocatiile prin posta le primesc regulat, intre 14 si 16 ale lunii.

Azi fii'miu a dormit dupa-amiaza legat 2 ore si 20 de minute!!! Io ma aranjasem si asteptam sa se trezeasca sa iesim afara... da cand am vazut ca se face 5 si el doarme ...am lasat-o balta.
Las' ca iesim maine sa stricam banii de indemnizatie.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Iriss,pai nu insist sa-i dau ceai...dar apa chiar nu bea deloc,adica 1-2 inghitituri,desi incerc zilnic,in bibe,in cana,in bibe cu tzutzuroi...nu vrea.
Stiu,ca se poate sa-i iasa si dupa un an dintii,mie ce mi se parea suspect,e ca ei i-au iesit primii,si inca foarte devreme,doar ca dupa astia 2 nu i-au mai iesit altii.Si sincer nu am mai auzit sa zica careva de situatie la fel,desi suntem foarte multe mamici aici

Vicky sunt de acord,ca nu e prea indicat sa mancam prajeli,dar de exemplu in cazul nostru putin praz calit usor(nu prajit),sau ceapa,sau rosie,mareste cantitatea de la 20-30 gr,uneori la 100 gr sau chiar peste
Am insistat si am incercat sa ii dau "ca la carte",dar se pare ca nu la toti merge.Instinctul imi spune ca e ok asa.

Va pup

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Are numele lui..daca stiam k o sa fie asa il puneam pe al meu si gata! Lucreaza la Mc..e manager acolo..si le trece pe cartea de munca suma orelor care tre sa le aibe pe luna (172 parca).. o ora e in functie de functia pe care o are..el cred k are vro 6-7 lei..nuj sigur k n-am stat sa calculez...oricum o sa ma duc sa stau de vb si cu tacsu..om batran, nul duce si pe el capu sa-i zica lu fisu cum tre sa se poarte...lui ii convine k nu se muta la mine va dati seama...aseara l-am rugat sa vina s doarma la mine k mi-e rau si sa ma ajute cu bebe..si a zis k nu, k tre sa vb cu tacsu de'ale casei..nesimtit!

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Denisa, o sa spun cuvinte dure, deci daca nu vrei sa le auzi nu citi mai departe. Si poate nici nu am dreptate ...
Eu cred ca tat'su e bau bau de fapt. Cati ani are Fat Frumos 19?? Ei la 19-20, cand prietenii lui ies la agatat, umbla prin baruri etc, el s-a trezit cu un plod in picioare (ca nu cred ca l-ati programat). Sunt barbati care nici la 30 nu sunt pregatiti, da pai la 20. PAi e dezorientat TOTAL. Nu are nici o pofta de copil. Poate nici de tine, ca tot il cicalesti, i s-a cam acrit. Apoi, parerea mea e ca la varsta asta sentimentele nu sunt de o profunzime extraordinara, ca e varsta marile experiente de viata. Parerea mea este ca esti intr-un mare KK, si trebuie sa judeci situatia la rece.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Denisa sincer sa iti spun nu stiu ce poata sa aiba de aface tatal lui cu pensia alimentara. Dupa parerea si experienta mea este bine ca in orice situatie te-ai afla (ca te intelegi bine cu printul sau cu tata-sau sau dimpotriva) sa faci in asa fel incat Radu sa beneficieze de pensie alimentara de pe urma tatalui. Nu ar trebui sa deranjeze pe mimeni ca doar e dreptul copilului si te sfatuiesc sa ii faci proces pentru pensie cit mai repede ca el va trebui sa plateasca retroactiv, dar (iar din experienta iti spun) va tegiversa plata banilor retroactiv si singura solutie este de ai face executare silita, dar se face prin hotarire judecatoreasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor duminica asta e Lasatul Secului?
Ankalaura ai PM.
Flo ce frumos zice David ma-ma.Vreau sa-mi zica si mie Ralu.
Serenity pune mana si ia masuri,nu te mai chinui singura sa-l cresti pe Radu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

MARE VESTE MARE!!!!! Ioana a inceput azi sa lege silabele, si a spus.........MA MA MA MA!!!!!! Asta pe langa babababa, papapapa, si alte asemenea, numai tatata nu

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput