Pepenasi de iulie - august 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

tecky da, e lasata secului.

intreba cineva ce ulei de masline folosim. eu folosesc costa d'oro extra virgin la vre-o 180 vechi sticla

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Nu am citit inca din urma, decat pagina asta.

Denisa, cere pensie alimentara in instantza, e dreptul copilului tau (nu al tau), sunt banii copilului si pentru copil .

Noi azi noapte am dormittttt si iar am dormittttt . Culcata de la 23:30, a avut o singura trezire, la 4:20, a papat san si a adormit la loc pana la 9:30. Dar, ca exista un dar, explicatia exista si este urmatoarea: plangea rau cand trebuia sa-i dau peritolul aseara, asa ca a dat pe afara din gura si a trebuit sa-i mai dau in plus, in contul a ce scosese; cred ca nu am apreciat corect, si de la 1.5 ml cat tinteam sa-i dau s-or fi facut 2-2.5 ml ; si iote ca am sedat cupilu, mama denaturata ce sunt .
Si azi am mancat excelent, sunt multumita (probabil tot peritolul e cauza ).

Ma duc sa citesc din urma.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Anca, spuneam doar k tatal lui..avand si el 2 copii, ar trebui sa stie ce inseamna o familie, si sa'l invete si sa'i spuna ca ce face el nu e bine...si fracsu tot asa e...imi zice acum.." pai si ce vrei sa-ti faca?"
Mcoca el are 25 de ani, nu e chiar asa mititel, am atati prieteni care sunt si mai tineri ca el si au copii, 2 chiar, si nu sunt atat de batuti in cap ca el...si alti care vb frumos la ideea de a avea un copil...! Problema lui e ca de cand a murit mama lui in accident acu 7 luni, el considera k nu trebuie sa'l lase pe taicasu singur..k deh..vine bau bau peste el..intrun fel il inteleg..dar are un copil..asta ar trebui sa fie prioritatea lui...mare dreptate ai cand zici k sunt intrun kk mare!
Tecky
Capri asa e

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

io dau lustru la butoi pe dinauntru

fetelor multumesc de urari

Pica, multam, da mi'au folosit da ma'au apucat damblalele si l'am comandat in olanda pana la urma. Ca verde nu aveau, am fost la titulescu la miniblu si m'au inervat alea de pe acolo, aia e. Plus ca scria pe el ca e facut la noi si io am o problema cu asta. Sper sa vina cit mai repede si sa se obisnuiasca pocu ca nu mai rezist.

Turtu si purci halea fenicul si nici io nu's fan, da tre' sa recunosti ca miroase fabulos. Imi pare rau ca va tine treji, s'o pregati sa devina pradator, familionu obosit si bucatica nedormicioasa

Am fost la dr am expus problema cu nemancatul ca azi mi'a mai si varsat. Mi'a spus ca e putin cantitativ. Pt varsat mi'a dat debridat, io una cred ca e de la fier. Daca nu'si revine mi'a spus sa ii dau liv sau viusid. A mai dat cineva siropuri din astea?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ooka liv cel mai probabil e pt protectia ficatului insa nu inteleg de ce ti l-a dat. viusid nu i-am dat fetii insa iau eu. eu il iau dupa masa ca sa nu am pofta de mancare ca il iau pt imunitate insa da si pofta de mancare daca e dat inainte de masa.

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Anna felicitari pt. mama !

Serenity sper sa se rezolve cat mai repede si Raducu sa-si primeasca dreptul !

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Uff nebuneala mare la noi ieri nu am reusit sa intru ca a trebuit sa mergem la botez si ziua ne-am ocupat de trebuir casnice de papa de fete de explicat la dadaca ce si cum si pe la 7 si ceva am reusit sa iesim din casa am stat acolo pana la 11 si-12 da nu a fost nemaipomenit da na trebuia sa mergem si ne-am grabit acasa si am ajuns la fix cand s-a trezit ami pt laptic si ne-am culcat toti apoi la loc ca na azi a fost zi mare.
ATb, Dia multumim ca v-ati adus aminte.
DEci am mers la gradi era incantata zicea de lovely school, am ajuns s-a dus inainutru am intrat cu ea sa ii dau papuceii si sa platesc taxa si ne-a zis cand ne simtim ok sa plecam sa plecam am vb cu Ari i-am explicat ca noi plecam si o lasam sa se joace si revenim si a zis ok ne-a dat pupici ne-a zis bye bye si nici nu s-a uitat in urma ne-am uitat la ea si pe geam era busy cu jucariile, la 11 jumate am mers sa o luam si a iesit prima si plangea nu tare da oricum si mi-a zis ca s-a distrat f bine a fost super ok dar ca spre final s-a apucat de plans si ne-a dat o mapa cu trei desene colorate de ea a facut cerculetze pe hartie s-a chinuit sa deseneze o floare cat de cat si na in rest niste mazgaleli, dar e bine pt varsta ei zic eu.
Deci all in all o prima zi destul de buna.
Mergem sa le punem la nani si revin acusi sa deschid si cap va pun aici cateva poze de azi dim cand ne pregateam de gradinitza.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

bai, da am nevoie de avocat pt asta? io nici nu stiu cum si de unde sa incep..pe bune...am intrebat si la legislativ..

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Super Mada ma bucur mult ca prima zi de gradi a fost un succes . Ari e draguta foc in costumatia de gradi , cred ca ati fost tare mandri

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multe lunite sarbatoritilor: Antonia, Anna Alicia,Andreea Maria, Andrei, Victor Andrei, Cezar George,Vlad, David Stefan. La multi ani Alex si mamicii Amalia .

Anna, felicitari pentru ma-ma-ma .

Atb, da 48. Io in liceu (cand m-am cunoscut cu soatza) aveam 43, deci se poate si mai jos . multi.

Mitzi draga mea, imi pare tare rau ca aveti asemenea probleme . Va doresc sanatate multa si putere sa treceti peste greutati. Tinem pumnii cu operatia. Va trimit un gand bun si un .

Anka, cred ca azi si maine ii mai dau peritol, ca e gata cu dintzii, au spart gingia amandoi. Io de aia i-am dat de fapt, pentru durerea de la dintzi.

Revin.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput