Pepenasi de iulie - august 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sa nu dati cu rosii, dar acuma e trendu FARA PRAJIT pentru adulti, deci ma gandesc ca e valabil cu atat mai mult pentru copii ... Stiu ca la gust e incomparabil, dar poate pentru stomacelul lor ...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI!

LA MULTI ANI ALEX!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Scuze de "R"-urile papate.....n-am buton de Edit:(

Iar cu premergaetul cred ca a durat vreo 2 zile...intai a studiat jucariile, apoi a vazut ca se poate misca daca se impinge in picioare(in spate of course intai) si apoi a inceput incet sa ajunga unde isi dorea.
Si acum mai ramane intepenita in tocul usii daca nu intra perpendicular, ci oblic.....
Invata ea!
Eu iti sugerez doar sa reglezi inaltimea premergatorului in asa fel incat sa stea cu toata talpa pe podea....daca oboseste se lasa in fundulet cu genunchii flexati un pic, da' nu paseste pe varfuri.

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ooka imi pare bine ca ti-au folosit informatiile. Iti urez un LA MULTI ANI! intarziat ce-i drept, dar din suflet. Ia nu te mai necaji ca nu maminca pocu, crezi ca o sa moara de foame? Eu am o parere care am mai zis-o pe aici: cit timp copilul arata sanatos, este vioi nu cred ca are mare importanta cantitatea de mincare pe care o ingurgiteaza. Eu de fel sint mai degajata...de exempu Sebi cind ii da mama de mincare rade tot, la mine nu maninca intotdeauna, dar nici nu ma stresez.

Turtu m-ai spart frate cu cele 75 de lingurite ale tale...Sa te iei de mina cu mama, care ii numara lui Sebi fiecare lingurita de i-o baga in gura (noroc ca numara pina la 10 si pe urma o ia de la capat ).

Irino nu bat fata carciumile, bat drumurile.... Simbata dupa amiaza am plecat pina la Paltinis ca soata avea chef sa schieze...Ce-i drept nu prea a avut parte ca a fost foarte aglomerat, se statea peste 1 ora la coada ca sa te dai la vale 5 minute...Eu nu ma bag la chestii de genul stat la coada ca ma scoate din sarite...Intrebai ce fac pina vineri...pai azi m-am hodinit si de miine: tre sa ma duc sa caut tapet pentru un perete in dormitor, sa caut chit de gresie mov (fix noanta care imi trebuie), sa cumpar cartoane sa pun pe jos ca intra tot holul in renovare, sa caut niste neoane, sa adun toti meseriasii (zugravi, instalator, faiantar) si sa le fac la fiecare in parte programul...cu ce are de facut fiecare si cind trebuie sa faca..., sa depun cererea pt 85%, sa imi cumpar ceva de imbracat pentru o nunta de sambata, sa ma intalnesc cu tine la salsa baby, sa ma duc la o prietena sa probez niste lucruri, sa ma duc vineri la o aniversare si sa mai plimb si copilul si sa ii dau sa manince, iar de 2 ori pina vineri sa ma mai duc si la piscina.....
Intrebai cum ii dau de mincare lui Sebi cind plec la drum lung... (sincer prima oara credeam ca intrebi cind plec dintr-un oras in altul...). In general calculez timpul astfel incat sa fiu fie in apropierea unul mall sau a unui loc unde exista loc sa stai la masa, sau in mod frecvent s-a intamplat sa ii dau de mincare "in mers", adica prin Kika, ma plimbam printre mobile si ii dadeam piure de fructe, sau prin Cora la fel, sau ma duc intr-un parc in apropiere. In masina evit sa ii dau ca nu am spatiu de "manevra", nu ca as avea nevoie de prea mult spatiu, dar prefee sa stau fata in fata cu el cind ii dau de mincare...O sigura data s-a intamplat sa miriie asa de tare incat am oprit si i-am dat de mincare acolo in masina. Pe scurt: ma adaptez situatie.

Am vazut poze multe si frumoase...Mi-a ramas in minte Nicolas cu ochii lui albastrii.

Denisa pentru pensie alimentara trebuie sa deschizi proces. Cred ca trebuie sa te duci sa deschizi proces la judecatoria de sector. Nu te gandi ca este ceva dificil ca nu este, gandestete ca este dreptul copilului au. Stiu ca pensia alimentara poata sa ajunga pina la 25% din venitul tatalui. Cel mai bine intreaba la legisative, ca sigur acolo eset cineva mai in tema sa iti dea toate detalile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Am uitat sa va spun ca de 2 zile, madama serveste masa in picioare, ca la bufetul cu autoservire! Se plicteseste in fund in scaunel, asa ca o iau in brate, in picioare si asa papa...

Vicky ai tu pe undeva dreptate cu prajitul...da' la Miruna sunt mai bine primite (a.k.a. mancate) mancarurile facute cu putina calire...Alea fierte nu le mananca nici jumatate...Acu' om vedea mai incolo cum e cu stomacul...

Irda ce dulce tre sa fie Tonina cum alearga cu premergatorul!! Sanatate Dariei! Si voua!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

ATB eu tot la BT primesc indemnizatia si a intrat pe 18 luna asta.

FLO felicitari pt mama. Si xenia de ieri a inceput sa spuna mama, pana acum spunea mea-mea-mea, tea-tea-tea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Maitrey am tot vb cu el 9 luni cat am fost gravida..si 6 luni de cand s-a nascut bebe..si ma tot amana, ma tot prosteste...am ajuns sa ma rog de el pt o cutie de lapte si un pampers..k sa nu mai zic de restu...la ce-mi ajunge mie 2 mil alocatia? El ia cate 20 de mil pe luna si ii da lu tacsu banii... da la fisu nu se gandeste..ce mare branza sa cresti un copil? ii dai sa suga si il schimbi de pampersi..asta mi-a zis! Daca nu vine la mine nici un tel nu da sa vada ce face asta mic... Mi-e si rusine de ai mei din cauza la nesimtirea lui..nu mai pot!
Anca Ms mult, o sa intreb si acolo..sa vedem...daca nu-i vine mintea la cap...io de ce sa ma chinui din cauza lui?

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Maitrey am uitat sa-ti zic de fimiu cu premergatoru...eu l-am pus in el de 1 luna..cate 10-15 min ce'i drept...dar cam de 2 sapt l-am lasat in el pana se plictisea si plangea...si la inceput mergea in spate ca racu...acu se duce unde vrea el..darama telefoane, dvd, cduri si tot ce are la indemana...dar cand e la bucatarie si mai fac mancaria...preferata lui e ..galeata de gunoi

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

Mergi la inceput

Dia, dar nu iti este greu sa o tii si pe aia mica in brate si sa ii dai si de mancare?

Mergi la inceput

Denisa vezi ca printul tau tre sa aiv=be banii aia de care spui tu trecuti pe cartea de munca ca sa poata sa fie luati in considerare la calculul pensiei alimentare. Lui o sa ii ceara in instanta sa aduca dovada cu veniturile lunare. Sa stii ca si Sebi are atractie la galeata cu gunoi cit timp este in bucatarie cu premergatorul...

Mergi la inceput