Pepenasi de iulie - august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
dma2007 spune:
am reusit sa votez si eu poze( nu ma intrebati care ca nu mai stiu)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
ladymina77 spune:
Anna,ms fain o sa incerc sa i-au ca deja nu mai stiu cu ce sa o dau !
Am votata si eu pozele!
Flo ,felicitari pt ma-ma!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
turturica spune:
Ziua buna si de la noi.
dma, compatimesc si eu alaturi de tine, fie-mea n-a vrut chip sa doarma de la 2 jumate pina la 4 dimineata. Ne face praf, mi-e mila de barbatu-meu, ca facem cu rindul la mingiiat, hitinat, etc, el zice ca-i ok, dar la 9 jumate seara sforaim toti trei
Eu ii dau ulei de rapita in loc de ulei de masline, asta la sfatul pediatrei. Cica are mai multa omega-3 si vitamine decit uleiul de masline.
anko, mersi de reteta, arata bestial, m-apuc de treaba, ca forme cu stelute am si eu si am absolut toate ingredientele in casa.
ooka, imi pare rau s-aud ca Sofi nu vrea sa pape, nu vorbesti cu pediatra voastra sa vedeti ce va sfatuieste? Da' in rest e vioaie, vesela, etc?
kimmy, felicitari sotului pentru jobul nou, vezi ca se rezolva lucrurile?
vicky, ziceai ca masa de la prinz ai inlocuit-o complet. Cum ai facut sa reduci portia de lapte, n-a mai vrut ea tzitzi sau pur si simplu nu i-ai mai dat tu? Si cum reusesti sa o mai adormi daca nu ii mai dai tzitzi?
vio, feniculul asta e scirbos rau de tot, io n-as pune gura pe asa ceva, dar Mara a mincat azi 100 de grame. Am numarat, 100 de grame au fost vreo 30 de lingurite, dup-aia s-a plictisit si n-a mai vrut sa pape. Da' moasa din sat mi-a zis ca sa ajungem la fro 250 grame la masa de prinz. Pai asta inseamna 75 de lingurite din calculele mele!!!!!!! Cum naiba sa manince atita? Ca nici eu n-as fi in stare.
maitreyi, felicitari pentru examene. Deci asa de "des" te intilnesti cu sotul tau? In cazul asta ma mir c-ati reusit sa aveti bebe1 ![]()
intrebare: patrunjelul pot sa-l dau ca leguma de sine statatoare sau se da doar alaturi de alte legume ca sa imbunatateasca gustul?
Ma duc sa fac curatenie, ca miine vine menajera si mi-e jena de dezastrul din casa ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladymina77 Hello pepenasi, Noapte zbuciumata iar la noi:)Deja e ceva normal.Sper sa treaca odata. Am vazut si eu toate pozele noi cu pepenasii,sunt niste dulci toti. La multi ani!Alex fratior de David Noi avem iar iritatia aia de la pasa.Nu stiu de la ce se face si nici cu ce sa o fac sa-i treaca.Azi am facut-o cu bicarbonat,DE CATE ORI TREBUIE SA O FAC PE ZI? Revin Mami de Andreea Maria 07.08.08 Mami de Bogdan 28.05.99 povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi |
da-o cat mai des, eu il dadeam pe dav la fiecare shcimbat de pampers si dupa ce il dadeam, vreo 10 min statea in fundu gol, sa se usuce bicarbonatul
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui turturica Ziua buna si de la noi. dma, compatimesc si eu alaturi de tine, fie-mea n-a vrut chip sa doarma de la 2 jumate pina la 4 dimineata. Ne face praf, mi-e mila de barbatu-meu, ca facem cu rindul la mingiiat, hitinat, etc, el zice ca-i ok, dar la 9 jumate seara sforaim toti trei Eu ii dau ulei de rapita in loc de ulei de masline, asta la sfatul pediatrei. Cica are mai multa omega-3 si vitamine decit uleiul de masline. anko, mersi de reteta, arata bestial, m-apuc de treaba, ca forme cu stelute am si eu si am absolut toate ingredientele in casa. ooka, imi pare rau s-aud ca Sofi nu vrea sa pape, nu vorbesti cu pediatra voastra sa vedeti ce va sfatuieste? Da' in rest e vioaie, vesela, etc? kimmy, felicitari sotului pentru jobul nou, vezi ca se rezolva lucrurile? vicky, ziceai ca masa de la prinz ai inlocuit-o complet. Cum ai facut sa reduci portia de lapte, n-a mai vrut ea tzitzi sau pur si simplu nu i-ai mai dat tu? Si cum reusesti sa o mai adormi daca nu ii mai dai tzitzi? vio, feniculul asta e scirbos rau de tot, io n-as pune gura pe asa ceva, dar Mara a mincat azi 100 de grame. Am numarat, 100 de grame au fost vreo 30 de lingurite, dup-aia s-a plictisit si n-a mai vrut sa pape. Da' moasa din sat mi-a zis ca sa ajungem la fro 250 grame la masa de prinz. Pai asta inseamna 75 de lingurite din calculele mele!!!!!!! Cum naiba sa manince atita? Ca nici eu n-as fi in stare. maitreyi, felicitari pentru examene. Deci asa de "des" te intilnesti cu sotul tau? In cazul asta ma mir c-ati reusit sa aveti bebe1 intrebare: patrunjelul pot sa-l dau ca leguma de sine statatoare sau se da doar alaturi de alte legume ca sa imbunatateasca gustul? Ma duc sa fac curatenie, ca miine vine menajera si mi-e jena de dezastrul din casa Mami de Mara (19.08.2008) |
mai turtu, tu mananci asa patrunjel, in loc de salata? ii pui putin in piureuri, la fel si mararul, nu numai cada gasut, dar are si vitamine is niste saruri care sunt bune.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui Kimmy Neatza gagici! Noi suntem bine,Timi papa cand cum vrea...dar e grasuta,nu inteleg cum.Cred ca daca ar manca cantitatile "normale",s-ar face cat o balenuta. ![]() cand va aud ca va ies deja dintisorii nr 3-4,imi vine sa ...mai ales pentru ca primul i-a iesit la 4 luni jumate.Nici urma de al 3-lea,desi au trecut aproape 4 luni ![]() Iza mami de Timea (28.06.2008) Povestea noastra |
Dar de ce este asa vitals a bea ceai? Pe bune daca inteleg, nu vitamine, nu nimic important, niste apa fiarta. Da-i copilului apa normala si gata. Eu personal nu suport ceaiul, mai beau rar, de fite, dar tre sa fie super aromat, altfel, cah. Desi cred ca am vreo 10 cutii de ceai in dulap. Nu ma intreba de ce.
Nu e musai sa ii dea dintii la o anumita varsta. Fiecare are ritmul lui. Am o prietena a carei fetita nu a avut dinti decat dupa 1 an!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
Bazar pt Sonia si Andrei
turturica spune:
da, da, de radacina de patrunjel vorbeam, scuze de confuzie. Ca-mi trimeasa soacra-mea radacina de patrunjel de-acasa si-o pastrez ca pe visteria regala, nu de alta da' aicea nu se gaseste radacina de patrunjel. Asa ca sa stiu daca pot sa-i dau fetii sau nu. Deci?
Mami de Mara (19.08.2008)
scumpi spune:
Buna fetele,
Ieri nu am fost pe-acasa am fost in vizita la sora lui al meu, are bebe cu 4 luni mai mic, offf, ce mititel e, parca mi-e dor de cand era si Sebastian asa.
Deci am avut de recuperat azi nu gluma.
Carmenela bine ati revenit! Offff prin cate ati trecut. Operatia arata f. bine, Allegra este o regina si sunt sigura ca o sa va reveniti incet incet 
Turtu mersi pt. elucidare, am reusit sa le pun in cos
. Patrunjelul eu il dau combinat.
Alex baietel de Flo La multi ani, sa cresti mare, sanatos si voios
! si pupam pe David vorbiciosul, felicitari pt. mama!
Mitzi, imi pare rau pt. piticii tai, multa multa sanatate
!
Ariadna la fel si voua
si sper ca Julia o sa pape bine pana la urma!
Maitrey felicitari pt. examen
!
Dma eu ii dau ulei de masline Bertolli, nu stiu daca e si in Ro. Cum zice si Turtu am auzit ca uleiul de rapita e f. bun, cred ca o sa-i cumpar si eu, ca poti sa le dai combinat, azi de masline, maine de rapita, apoi floarea soarelui etc.
pupiii tuturor
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
iriss27 spune:
bine ca ma lumisahi anka, pai io i-am dat radacina de patrunjel, dar i-am pus putin, o rondea mica, intr-un piure de vreo 200g, nu prea pun chestii cu gust f puternic, ca s anu imi dea cu flit
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Bazar pt Sonia si Andrei