Pepenasi de iulie - august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
mcoca spune:
Mai Turtu, eu zic sa nu chinui fata cu piure de patrunjel, ce naiba. Da-i si ei ce se mananca ca atare, nu o chinui. Eu zis sa ii dai combinatii abia dupa o luna. 250g mi se pare ENORM. A mea si acum mananca 100-130 si sunt happy. Fiecare copil mananca cat poate, nu incerca sa o indopi, ca nu are sens. Cum o adorm : pai 3 metode : sau o legan un pic, sau o pun in patutz, maraie 1-2 min si cade lata, sau ... o pun la san, moflaie un pic si gata. Si ti-am mai zis NO STRESS, faci bine.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ankalaura spune:
Mai Turtu, mai bine ti-ar fi trimis visteria regala, era mai buna de pus la pastrat! ![]()
Eu nu i-am dat Erikai radacionoase de-astea. Sigur, ea nu a vrut nici cartof, daramite pastarnace sau patrunjele - bai za uei... eu habar n-am care e unu si care e altul
Adica am incercat sa ii dau, dar a scuipat pana la ultima picatura.
Adora in schimb combinatiile de mancarici - conopida cu rosie, morcov si cartof cu putin patrunjel si o aschie de unt... chestii de-astea... Chiar si asa, nu mananca nici pe departe 250 g!
Daca mananca 100 eu sunt foarte ok cu asta 
Ia zi, mineralistii astia ne trimit si un catalog, o brosura ceva? Ca mi-au facut ockii precum girofaru' la vederea atator combinatii frate!
maitreyi spune:
turtu nici noi nu stim cum am reusit
si nici acum nu stim cand am ramas insarcinata...insa stim sigur ca la bucuresti ca in vara aia m-am dus mai des decat a venit el
eu ii pun un patrunjel cand ii dau piure mai serios gen patrunjel mediu + un morcov mediu + 2 cartofi mai mici si o ceapa mica pe care o scot dupa fierbere. cam asta e maglavaisul pe care i-l dau cu ou. carnita i-o dau de obicei cu piure de cartofi in care mai pun ca azi ardei rosu si praz sau spanac. a mea nu are portii sub 190 g de obicei. azi de exemplu a papat 220 g.
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mcoca spune:
Maitreyi de ce scoti ceapa dupa fierbere? Eu am cumparat un piure care avea si ceapa si era delicios.
Eu i-am facut piure de praz (aici prazul se mananca ca si fasolea verde de exemplu). I-am pus 2 bucati praz, un cartof mic si un morcov mic. Delicios.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
flo1980 spune:
Intre treburi sa urez si eu pepenasii de 23...
Antonia, Andrei, Victor Andrei, Anna Alicia, Cezar George, Vlad, Andreea Maria si David Stefan!
Sa fiti sanatosi si voiosi!
Ladymina, scumpi, atb si restul fetelor! 
mcoca eu stiu ca doare burica, eu acum ii las jumatate dintr-una mica, mai tarziu o las intreaga...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Maitreyi de ce scoti ceapa dupa fierbere? Eu am cumparat un piure care avea si ceapa si era delicios. Eu i-am facut piure de praz (aici prazul se mananca ca si fasolea verde de exemplu). I-am pus 2 bucati praz, un cartof mic si un morcov mic. Delicios. Vicky si Maya (27.06.2008) |
mai nu m-am gandit pana acu sa i-o las...auzisem ca poate balona
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Serenity90 spune:
Buna ziua fetele 
Maitrey, Tecky da de la el..vad k nu are de gand nimic serios..si eu m-am cam saturat de toata situatia asta!Mersic de pupic ![]()

Ioana ms 
Ankalaura nu am forme dalea...si stiu cat de greu se fac betele de la maicamea..k mai facea si ea in tineretile ei...ies acu p'afara poate oi gasi prin piata forme ![]()
Turtu si eu pun patrunjel radacina in mancaria lu bebe..supica piure... :)
Noi iesim pe afara...k nu neam mai plimbat de multisor...va pup!
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
mcoca spune:
Maitreyi, nu stiu ce sa zic de balonac, dar ma gandesc ca un pic acolo, asa cum zice Flo e ok. La noi a fost ok. Si Maya a mai mancat si brocoli, si conopida care sunt din familia verzei :)) si a fost ok.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
iriss27 spune:
Eu nu prea fac chestii clasice pt Dav. Am inceput sa combin dupa ureche. Azi a mancat un piure din: 1/2 morcov ras cred, carnita de pui, un cub de unt, o lingura cu varf de ardei copt, o rondea pastarnac, o lingurita stevie si 1/4 dovlecel. Proportiile iar le pun dupa ureche.
A mancat cam 1/2 din asta, restul maine cu galbenus si o sa ii pun si putina tellina cruda, rasa (altfel nu mi-o blenduie bine).
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
atb spune:
In sfarsit a intrat indemnizatia si pentru cele cu card la BT!
Bai, io nu stiu ce fac astia de trimit asa de tarziu banii pentru BT, si in ianuarie au intrat abia pe 30! asa ca cine se plangea ca la BCR intra banii tarziu pe card aflati ca se poate si mai rau. 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008