Pepenasi de iulie - august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 12
flo1980 spune:
Buna
Am intrat repede ca sunt prinsa cu treburi, am petrecut ieri ziua lui Alex dar si azi avem musafiri 
Ne curg mucisorii in continuare, tusim...
Multumim frumos de urari...tecky, dia filipas, vio29, maitreyi, ooka, annababy 
Mitzi putere multa tie si puilor multa sanatate! 
Am vazut toti strumfii, Dia filipas esti tare frumusica 
www.youtube.com/watch?v=l9lTLDWW9rk" target="_blank"> inca un filmuletz cu David
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2
irolf1 spune:
Bine v-am gasit! Ati acut ceva activitate pe aici. Acum ca am terminat si eu in sfarsit cu examenele si am ramas doar cu doi copii muciosi, sper sa am si eu mai mult timp.
Ooka La Multi Ani!!! cu intarziere![]()
tuturor pepenasilor de 23
Am citit in fuga ce ati mai scris, am votat cativa pepenasi, dar nu toti ca n-am gasit linkuri, astept.
Am vazut si pozele noi de pe picasa
Multi
pt micuta Allegra, ma bucur ca au ajuns cu bine acasa.
Sanatate puiutilor bolnaviori
Maitrey fff frumoasa surpriza, multumesc!
Altfel suntem binisor, acum de cand cu mucisori nu prea doarme bine noaptea ca se mai ineaca si cine baga aspiratorul la 3 dimineata?
Marea noastra realizare e ca dupa ce a exersat pe mine cataratul si ridicatul in picioare acum se ridica in patut si este cea mai fericita ca sta dreapta iar cand oboseste se propteste in barba, e asa haioasa.
Mai citesc din urma ca nu prea am retinut![]()
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
Kimmy spune:
Ile
vad ca intrebai de mini...
Pai,ce sa fac,cele de zi cu zi,tocmai am hranit cupchila,desi nu prea pot sa numesc procedeul "hranit",ca mi-a mancat 3 lingurite,asta dupa ce si cereale azi dimineata mi-a mancat vreo 30 de gr...am zis ca rade bolu la amiaza
...dar,nu ma stresez,o sa incerc peste 30 minute,poate nu e foame la fata
.Azi am reusit sa bag in ea cumva vreo 50 ml de ceai,ca de apa nici nu se apropie.O sa-i fac suc de porto,ca ala macar ii place...
Vad ca dezbateti intrebari iegzistentiale legate de soatza
io la asta nu ma bag ![]()
Cu apartamentul inca tot nu se stie cum sta treaba...important e ca in plina criza soatza s-a mutat la alta firma,cu salar mai bun,asa ca ne cresc sansele ![]()

la pepenime
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dara_d spune:
NU am scris de vineri ca am avut de alergat . Sambata am fost sa ii luam scaunde masina si ne-am hotarat la inglesina marco polo e foate misto si pentru ca e targul saptamana asta ni l-a dat la pert de targ si ne-a dat si husa anti transpiratie.
ANKA nu e frumos ce faci am balit ca naiba cand am vazut pozele alea ,ma faci sa vin la tine la usa sa imi dai si mie ,dar norocul tau ca nu stiu unde stai.
Mitzi imi pare rau ca ai asa probleme cu baietii tai, multa sanatate.
Anna succes la tratamente sa ai rezultatul scontat.
Fetelor am votat tot ce am prins daca mi-a scapat ceva dati un semn sa stiu.
Noi am fost la plimbare apoi am papat de pranz asa ca acum pot sta un pic sa citesc din urma,ea sta langa mine dar pe salteluta ei. 

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
Kimmy spune:
Valeu,acu am ajuns de am citit ce am scris mai devreme,si am scris la ariadna "bafta la proiectul bebe 2"in loc sa scriu la Maitreyi
sa corectez repede
Mitzi scumpa,multa sanatate va doresc.Cumplit prin ce treceti voi.
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ladymina77 spune:
Hello pepenasi,
Noapte zbuciumata iar la noi:)Deja e ceva normal.Sper sa treaca odata.
Am vazut si eu toate pozele noi cu pepenasii,sunt niste dulci toti.
La multi ani!Alex fratior de David
Noi avem iar iritatia aia de la pasa.Nu stiu de la ce se face si nici cu ce sa o fac sa-i treaca.Azi am facut-o cu bicarbonat,DE CATE ORI TREBUIE SA O FAC PE ZI?
Revin
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
atb spune:
Mitzi, sa-ti dea DD putere sa treci peste toate si sanatate multa fiecarui printisor in parte!!!
Te asteptam cu vesti bune!
Flo, ce dulce e David cum zice el ma-ma.
La Multi Ani! cu multa sanatate lui Alex, sa creasca frumos si cuminte, s-o asculte pe mamy!
La Multi Ani! sarbatoritilor de azi, vad ca sunt f multi pepenasi nacuti pe 23!
Maitreyi, Tecky, Annababy multumim !
Annababy, bafta la slabit!
Hai ca m-apuc sa impart si eu voturi pana se mai poate!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
Na, ca s-a dublat mesajul, hai sa-l sterg, dar...unde a disparut butonul de sters?
Si la voi merge netul ca o cizma?
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
AnnaBaby spune:
Ladymina eu am reusit sa vindec iritatia Ioanei cu o crema de la Tis Farmaceutic, se numeste Cicatrizin, vreau sa spun ca de o buna bucata de vreme ma tot chinuiam cu diverse creme, musetel, bicarbonat, fara rezultate, adica se mai ameliora o zi doua, si apoi iar se inrosea tare, cu bubite
, si mi-a dat o vecina crema asta, testata de ea cu baietelul care avea aceeasi problema. Super rezultate, a doua zi deja se vedeau imbunatatiri, si in ziua urmatoare era deja vindecata!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
dma2007 spune:
eu sunt zombi asa ca ma scuzati n-am citit din urma!
ooka la multi ani!
a fol cineva calma baby ?
mi l-a recomandat dr pt ca maria nu mai doarme!se treseste din ora in ora, dinti pauza...iar eu ...varza
ce ulei de masline dati la bebei?
sarumana de raspunsuri
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png