Pepenasi de iulie - august 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI ALEX! SA FII SANATOS SI CUMNITE!

LA MULTI ANI AMALIA!

La multe lunite Antonia, Anna Alicia,Andreea Maria, Andrei, Victor Andrei, Cezar George,Vlad, David Stefan!!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza gagici!
Noi suntem bine,Timi papa cand cum vrea...dar e grasuta,nu inteleg cum.Cred ca daca ar manca cantitatile "normale",s-ar face cat o balenuta.Mai nou refuza ceaiul...asta ca nu cumva sa stau si eu linistita 2 zile

cand va aud ca va ies deja dintisorii nr 3-4,imi vine sa ...mai ales pentru ca primul i-a iesit la 4 luni jumate.Nici urma de al 3-lea,desi au trecut aproape 4 luni

Maitreyi ce bine ca ai scapat de stresiune...prin cluj se zice ca nici nu esti student,daca esti integralist.Asa ca e bine ca ai o restanta.Te tine in priza Bafta la proiectul bebe 2

Ariadna sper ca merge mai bine cu papica.Sa stii ca si la noi,ca si la Ooka,principalul motiv pentru papat putin laptic,au fost tetinele.Dupa ce le-am schimbat,aproape si-a dublat cantitatea.

Capri mamica eroina,ca eu in locul tau as innebuni!

Anka ma scoti din sarite cu painile,saratelele si tot felul de bunatati de-ale tale Vreau cuptooooor

Carmen pentru tine si Allegra ,1000 ,si 1000 de imbratisari!

Am vazut pozele frumoase,sau haioase,toate deosebite!

Ati servit deja ?Ca inca n-am citit tot din urma

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Buna dimi'! In sfarsit vin si eu alat de voi. N-am avut timp deloc in ultimele 2 zile sa intru in legatura cu voi, am avut o mie si una de trebi.
Mi-a fost dor de voi!
(nush voua)
In dimi asta ma simt groaznic, am febra, ameteli, greturi(ne-ne nu sunt, numai cat mi-au plecat rusii), nush ce e cu mine.
Bine k Adina e cuminte.
Incerc sa va prind din urma.
Va pup pe absolut toate.
De la mine cate o pt fiecare.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor duminica asta este Lasatul Secului?Trebuie sa mergem la nasi?
Anna stiu ca numai in cm se scade.Iti tin pumnii sa ajungi asa cum iti doresti si sa ma tii la curent.
maria iti trimit o poate te ajuta sa te simti mai bine.
Serenity vrei sa-i ceri pensie lui Fat-Frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Va multumesc pt. aprecieri celor care ne-au vazut pozele!

Mitzi imi pare tare rau ca sunt bolnaviori puiutii si ca va chinuiti!! Multa putere, rabdare si sanatate va doresc!! Sper din suflet sa fie bine operatia lui David. Poate reusesti sa ne dai si noua vesti!

Mada cum a fost prima zi de gradinita?

Anna suna bine chestia cu electrostimularea! Vreau si eu...cand primesc indemnizatia marita, poate ajung si eu pe-acolo. Pana atunci vad ce rezultate ai tu...

ooka eu zic sa-i faci "surpriza" la sotul!

Ile spor la escaladat!!

Kimmy asa papa si Miruna, uneori mult, alteori deloc aproape. E bine atata timp cat se ingrasa.

Aseara Miruna a reusit sa se ridice de pe burta in funduletz. Si-a tras genunchii la piept si s-a impins in maini!! Asa a fost de surprinsa de reusita ca a mai exersat de vreo 4-5 ori, spre deliciul meu si a lu' maica-mea! Tare as vrea sa va pun un filmulet (nu cum se ridica ci cum se deplaseaza)...sa vad daca stiu cum...

Am si eu o rugaminte: cum preparati spanacul congelat?? Cu ce merge mai bine: cu carne de pui sau cu ou? Mie imi place spanacul cu ochi...oare daca i-l combin ei cu galbenus merge??

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Si eu am o punga de spanac in congelator si habar nu am cum sa-l gatesc. Poate-poate am noroc si mananca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim celor care ne-au vizionat pozicile

spanacul eu i l-am pus in piureul de cartofi si i l-am dat cu pui, dar merge si cu galbenus. noi facem pauza de galbenus de-o saptamana deja si mai stam cateva zile fara el si dupa i-l introduc iar treptat chiar daca alergia nu a fost de la el.

restanta mea...restanta mea...mai am inca 3 dinainte de a ramane pregnant cu baby da' le dau acu cand incepe noul semestru

am pus de-un pui la punga magica

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am vazut acum clasamentul provizoriu de la concurs si bebelusii nostri ocupa locurile 5-10 din top 10. ce bebelusi avem

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

www.youtube.com/watch?v=zOI68kq-WT8" target="_blank">ma-ma

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Anka, sarumana de retete, vezi ca ti'am dat si eu un pemeu

azi o fac pe prima, o sa o fac la masina de paine sa vaz cum iese, io am o reteta asemenatoare, vestita paine de shabat numa ca are in plus doua oua. N'o sa fie frumoasa ca a ta ca o sa iasa tipul standard fiind facuta la masina, da o pozez

ia baga un oki pe pemeu ca vreu sa te intreb ceva referitor la ce haleste fiica'ta.

mami de Sofi

Mergi la inceput