Pepenasi de iulie - august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
ooka spune:
neata
Atb, multumesc de urare
, numa bine si la voi va doresc!
Mitzi, biata mamica, sa dea Domnul sa fie sanatosi si sa se faca repede bine sa treaca usor si cu folos peste hopurile astea rele
si sa-l ocroteasca Dumnezeu pe David cind o fi sa'l opereze,sanatate multa!
Cu drag
mami de Sofi
violeta29 spune:
Neataaaaa!AM cate o cafeluta pentru toata lumea, haideti repede cat mai e calda
MITZI, imi pare tare rau ca treceti prin atatea, multa sanatate sa se faca puiutii bine cat mai curand.O sa-ti tinem pumnii cu operatia

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
LA MULTI ANI ALEX, DE FLO, SA CRESTI MARE SI FRUMOS, SA LUMINEZI VIATA LUI MAMI SI A LUI TATI 
LA MULTI ANI AMALIA, oriunde te-ai afla, poate mai dai si pe la noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ileanna spune:
Neatza
Mitzi imi pare tare tare rau ca ai o perioada atat de grea
. Iti doresc multa putere, sa trecetzi de ea.
maitreyi spune:
neata 
la multi ani antonia, andrei, victor andrei, anna alicia, cezar george, vlad, andreea maria si david stefan! sa fiti sanatosi si voiosi! 

vio multumim 
serenity
sa treaca! pensie alimentara? di la fat-frumos?
ile spor la treaba 
iriss da' ce preocupari ai doamna in miez de noapte
ce-ai dom'le cu winnie?
avem si noi jurnalul bebelusului de la crisan 
atb multumim
vazut strengarul cum se pupa in oglinda 
mitzi sanatate multaaaa!
cu operatia de la ureche nu te speria. ii face anestezie generala pt ca e nitel dureroasa dar altfel nu dureaza nici 10 minute. timpanul se reface foarte bine dupa ce trece otita 
sa aveti o zi luminoasa 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ooka spune:
salu again
La multi ani copilasilor: Antoniei, Anna Alicia,Andreea Maria, Andrei, Victor Andrei, Cezar George,Vlad, David Stefan si mamicii: Amalia. Sa fiti sanatosi, voiosi
mami de Sofi
ioana spune:
Serenity: cred ca pentru stabilirea pensiei alimentare trebuie deschis proces la tribunal. Intreaba la sectiunea Legislative, sa afli exact. Eu am avut pensie alimentare de la tatal meu si imi amintesc ca si pentru recalcularea pensiei tot proces trebuia. Poate s-au mai simplifcat lucrurile acum, cine stie...
Cum mancam noi: pentru ca refuza cu incapatanare sa mai puna gura pe legume, i-am dat galbenus cu cereale cu lapte. Si a mancat tot! Ieri i-am dat tot asa, cereale cu carnita. Si a mancat! Asta este, traim cu fructe, branza calcica si cereale cu ou sau carnita. Si san, bineinteles. Luam o pauza de legume pana revine la normal.
Ma dispera vremea asta. Ilinca a fost un pic ragusita si acum tuseste plin, asa ca stam in casa. Of, nu mai vine primavara!
Mitzi, multa sanatate baietilor! Si noi l-am operat pe Tudor de polip, la 4 ani, cu anestezie totala. Totul s-a petrecut intr-o singura zi, intre orele 8 si 13. Acum, privind in urma, imi spun ca nu a fost greu, dar atunci am imbatranit cu 10 ani. va doresc numai bine, iar tie multa putere si rabdare! Si poate mergi la vara la salina, daca vrei informatii iti stau la dispozitie, noi mergem in fiecare an de atunci.
Numai bine tuturor,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
Tecky spune:
La multe lunite pepenasilor sarbatoriti azi!
Flo LA MULTI ANI pt Alex!Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Eu ma pregatesc sa merg la kinetoterapie si am sa ma opresc sa-i caut si ralucai cateva dresuri mai subtirele de primavara.Vreau sa-i cumpar cat mai vu colorate.
Maitreyi super surpriza.

Super tare pozele cu Alexandra in cutie.![]()
Carmenela Allegra arata ca o adevarata printesa.Ma bucur din suflet ca ati trecut cu bine peste aceasta perioada mai putin placuta din viata voastra.
Anna haioasa poza cu Ioana in sifonier.
Cum merg tratamentele la salon?Ai slabit ceva?
diarux superb micutul Andrei.

Mitzi sanatate multa baietilor si tie multa putere sa poti face fata la toatae problemele!
Atb frumoase pozele cu Nicholas.
Violeta foarte expresiva Alexandra in poze.
Dia ce ochisori superbi are Miruna.
Va pup,sa aveti o zi placuta!

ankalaura spune:
DIARUXULE - eu am priceput acuma, dar cu tot infinitivul tau, mie imi suna bine
'Nu zi nimic!' - in loc de 'nu zice nimic!'
'Nu fa ca el!" - in loc de 'nu face ca el!'
De ce? ![]()
CAPRI - m-am lamurit acuma. Stiam de treaba cu alergia, dar nu pricepusem ca portia aia avea si cereale in ea si m-am confuzat ![]()
Auzi soro, si pana la urma, daca urla cateva minute, ce?
Eu zic sa incepi sa exersezi incetisor, poate reusesti sa aplici metoda aia cu adormitul si la datul jos din brate. Eu as incerca. Adica in loc de modelul - lasi copilul, iesi un minut, revii, a doua zi iesi doua minute, etc... As incerca pe datul jos din brate.
VICKY / CAPRI - si eu zisesem sa nu ii mai dau cereale, dar cred ca o sa ii mai iau o cutie, si sa incep sa ii dau dimineata, cum zicea Mada, ca sunt sursa de energie. Si asa e cum zice Mada, la varsta asta nu mai ingrasa. Cand aveau 4 luni era altceva, inca se dezvoltau galopant. Acuma misuna, consuma mai mult, au nevoie de energie. Eu asa ma gandesc.
Bai cu PERITOLUL ala - nu faceti abuz nene! Nu e ca si cum i-ai da un sirop de tuse...
SERENITY - cu saratelele, daca ai forme de-astea de biscuiti cum sunt stelutele mele, e mai bine sa le folosesti decat sa le faci betigase. Coca e frageda si la betigase se intind in fel si chip, tre' sa le iei cu grija. In plus, daca ai forme, eu fac asa: intind coca, pun forma tzac pac de cate ori imi incape, apoi scot "plasa" rezultata din jurul formelor. Adica nu fac cate una, sa le pun in tava pe rand. Deci le tai pe toate, scot resturile, pun in tava. Merge muuuult muult mai repede decat la betigase.
OOKA - bai nene da' ce e la voi frate? Dictatura? ![]()
Pun acusica retetele pe PeMeu
ILE - da' de ce mai implicarea sau ne-implicarea tre' sa fie extremiste? Adica daca se implica tre' sa ma dispere?? Daca nu se implica tre' sa ma zapaceasca?
Nu nene, sa se implice atat cat trebuie si cum trebuie.
Ca nu e numa' al meu copilu' da' nici numa' al lui!
Adica daca toate sunt bunuri comune cu responsabilitati comune - stiu eu, casa, masina, alte vrajeli... - copilu' e numa' a lu' ala cu idei mai crete??? 
Vaaai MITZI! Si eu care gandeam ca esti doar ocupata! Multa sanatate la puiuti!
AnnaBaby spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei! 

Tecky am doar 3 sedinte facute, din cate am inteles rezultatele incep sa se vada dupa un abonament, adica vreo 12 sedinte. Oricum, de slabit nu se slabeste f mult, mai mult se strange burta, si pierzi in centrimetri. Asta ma intereseaza mai mult.Si daca ma uit in oglinda parca parca mi se pare ca o idee s-a mai micsorat, dar ff putin, adica e posibil sa fie doar imaginatia mea
In fine, mai vedem ce se intampla...
Am vazut poze noi:
Nicholas de Atb - cum se uita el la ninsoare, cum isi papa degetelele si se pupa in oglinda![]()
Andrei de Diarux - micutul ceas desteptator!![]()

Miruna de Dia - cum papa ea singurica lapticul ca o fetita mare!![]()
Alexandra de Violeta29 - cu piciorusul la gurita
Julia de Ariadna - superba poza cu talpisoarele surioarelor!!!

Irina de Gabriela - bibeloul de pe raft![]()
Victor de Truli-Luli - care a invatat sa se dea jos din scoica![]()
Alexandra de Maitreyi - fericita in premergator!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11