Pepenasi de iulie - august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 9
ankalaura spune:
Auzi cica vitamina C mai face pofta de mancare.
Aloo, cunoscaretiii, ziceti fratilor si voi ceva de ajutor, ca eu balaresc din ce citesc pe forumul cu habarniste d-alde mine!
ariadnabr spune:
In Uk e cam la fel ca aici...clinici particulare nu-s...acasa e ultima solutie, dar mai intai vine mama cu niste chestii, gen biotics, sanasol, peritol...mama!! care nu e in starea mea de stres cand o hranesc...nu stiu...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
maitreyi spune:
eu m-am relaxat si am scos pe rand mesele de lapte pana am ramas la 1 si ala in continuare prin somn. insa a ta sa inteleg ca nu mananca nici solide nu?
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anaxena spune:
maitreyi esti
??? dc ce ti-a venit a fost exact nidatia?? mai avem o mamica???
eu is in lipsa de cm de 3 sapt,adiq intarziere..dar eu alaptez si ma ashtept la asha ceva,dar uneori ma bate gandul ca dc am ramas,dar am sterilet si-mi revin repede
vazut Allegra superba!!!!felicitari!!!
votat pepenimea..sper ca nu am omis pe cineva
Maria mea iar a slabit!la 8 luni cate mese solide tre sa aibe
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ankalaura spune:
Si Sanasol. I-am dat si lu' Eliza si chiar a inceput sa manance frate! Sanasol imi daduse pediatra pentru Erika, dar ca sa se afle in treaba
ariadnabr spune:
Le mananca...cu scandal...da' le inghite. Le mai boraste asa cateodata, sa ma tina pe varfuri. cantitativ solide intre 100-140 gr. Dar nu-s voit. Is fortate, jucate, cantate si strambate.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
gallyb spune:
Vazut Allegra frumoasa si cu buzite perfecte. 
Am votat si eu pe toti ai casei. 
Eu am ramas insarcinata imediat dupa ciclu, deci chestia cu ovulatia in ziua a 14 nu e regula la toti, se tine cont si de cate zile e ciclul menstual.
Azi am luat spanac congelat, dar nu stiu cum sa-l prepar. Va rog veniti cu retete.
Vad ca majoritatea mamicilor se plang ca nu mananca pepenasii, noi tot suntem in acest club.
ankalaura spune:
Ariadno - 100-140 in cat timp?
Maitreyi - tu nu te faci ginecolog da? Ca daca m-as duce la doctoru' meu si mi-ar zice ca el imi recomanda ca si contraceptie prez-ul, l-as lua de urechi ![]()
ariadnabr spune:
Juma de ora-45 de min...
Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam